Şimdi Ara

Champion Sneak Peek: Karma, the Enlightened One

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu Burdahttp://eu.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-karma-enlightened-one-0

Resimler

http://eu.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=15517&d=1296020447
    http://eu.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=15518&d=1296020451

Arch Enemy` Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Gurcellonline Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Abilities:

Heavenly Wave: Karma sends forth a wave of hidden blades from her fans, dealing magic damage to units in a cone in front of her.

•Mantra Bonus: In addition to dealing damage to enemies, Heavenly Wave will also heal allies in the cone. The amount healed is amplified depending upon the amount of life Karma, or her allies are missing
    Spirit Bond: Karma bonds an ally or enemy creating a beam between them. Bonded allies have increased movement speed and bonded enemies have reduced movement speed. Enemy units that come in contact with the beam take magic damage, and champions who pass through the beam receive the same movement speed modifier as bonded champions.

•Mantra Bonus: Karma imbues the beam to grant bonus movement speed to any ally that passes through the beam. Any enemy that passes through the beam suffers reduced movement speedKarma strengthens the bond to double the effect of the movement speed modifier.
    Soul Shield: Karma summons a protective shield that absorbs incoming damage.

•Mantra Bonus: In addition to the shield, energy radiates out from the shield, dealing damage to enemy units around the recipient.
    Mantra (Ultimate): Karma empowers her next ability to do an additional effect. Mantra is available at level 1 and does not require a skill point.

Inner Flame (Passive): Karma gains increased Ability Power corresponding to her missing Health.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bossofhell -- 29 Ocak 2011; 13:56:19 >

• Sanırm yeni bir ap hero daha irelia ile baglantısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herakles.

Sanırm yeni bir ap hero daha irelia ile baglantısı var
    tanıdım ben bunu irelianın annesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan114

tanıdım ben bunu irelianın annesi

Alıntıları Göster
    bana direk karthus'un kız kardeşi gibi geldi

inş. karthus gibi bi hero olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

Guzel tespit :d Egerki oyle olursa ilk alacagim herolardan biri olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

quote:

Guzel tespit :d Egerki oyle olursa ilk alacagim herolardan biri olur.

Alıntıları Göster
    Benim canım global ultisi olan bir hero çekiyor

• quote:

Alıntıları Göster
    Tuttum oyunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder AYDIN

Tuttum oyunu

Alıntıları Göster
    riot görüş mü değiştirdi acaba çok kapalı olmuş bu hero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkoroglu -- 26 Ocak 2011; 13:49:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Tuttum oyunu

tut tut güzel oyundur..joymax gibi para göz değil hiç yoktan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Tuttum oyunu

tut tut güzel oyundur..joymax gibi para göz değil hiç yoktan

Alıntıları Göster
    Çizim daha güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: mkoroglu

Extra boob extension adlı bir skin koyar insanlar para verir ona görürsün görüş değiştirmişmi değiştirmemişmi
  • quote:

Bence çok nacizane bir hanımefendi olmuş.Bu devirde böylesini bulmak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Extra boob extension adlı bir skin koyar insanlar para verir ona görürsün görüş değiştirmişmi değiştirmemişmi

diğerlerinde göre göre artık gına eldi bu halini çok sevdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

quote:

Bence çok nacizane bir hanımefendi olmuş.Bu devirde böylesini bulmak zor

Alıntıları Göster
    karthusla yelpaze kullanan asassini birbirine benzettiniz ya helal olsun

kadın assasin tarzı bişey olcak mage değil

• quote:

Orijinalden alıntı: yuems

karthusla yelpaze kullanan asassini birbirine benzettiniz ya helal olsun

kadın assasin tarzı bişey olcak mage değil

Alıntıları Göster
    Yelpazesi sanirim bolca kullanilacak yada en kullanisli skilli olabilir mesela Q. Ultisi ise giydigi elbiseye bakarak sanki baska bir karaktere donusmesi olabilir, nidale tarzinda ama sanirim ultilik bir degisim.
    Not: Bunlar tahmindir, 3 gun sonra cikipda "hayt, hoyt ben biliyorum sen bilmiyorsun" demeye kalkan olmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Yelpazesi sanirim bolca kullanilacak yada en kullanisli skilli olabilir mesela Q. Ultisi ise giydigi elbiseye bakarak sanki baska bir karaktere donusmesi olabilir, nidale tarzinda ama sanirim ultilik bir degisim.
    Not: Bunlar tahmindir, 3 gun sonra cikipda "hayt, hoyt ben biliyorum sen bilmiyorsun" demeye kalkan olmasin.

Alıntıları Göster
    daha 3d modeli yok yani, MF in concept art'ın nasıl olduğunu bilmiyoruz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

daha 3d modeli yok yani, MF in concept art'ın nasıl olduğunu bilmiyoruz yani

Alıntıları Göster
    irelia sneak peak resminde resmen blade soul oynundaki kadının resimlerini koymuşlardı forumda tartışınca durumu toplarladılar biraz millet uyanık tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuems

irelia sneak peak resminde resmen blade soul oynundaki kadının resimlerini koymuşlardı forumda tartışınca durumu toplarladılar biraz millet uyanık tabi

Alıntıları Göster
    irelianın annesi falan herhalde sırtlarındaki metal nesne silahları çok benziyor bu karakter de yelpazelerini irelia gibi kontrol edicek galiba
  • quote:

Vladimir de uçağa dönüşsün o zaman kıyafetine bakaraktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik

quote:

Vladimir de uçağa dönüşsün o zaman kıyafetine bakaraktan

Alıntıları Göster
    Konuyo illa hortlatcaksınız ama senın de soledın bıraz sacma olmus kıyafetıne bakınca bıseye donusce nasıl aklına gelebılıyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.