Şimdi Ara

Champions Online (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
0
Favori
42.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demoda 6 lvl a geldim f2p olunca aynı karakterle devam edilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

demoda 6 lvl a geldim f2p olunca aynı karakterle devam edilir mi ?

Aynı karakterle devam edememe korkusundan dolayı karakter kasmıyorum şuan ne olur ne olmaz sadece yapacağım karakterle uğraştım biraz
  • quote:

edemiyosun millet oyunun forummunda sormus bunu o karakter orda gözüküyor fakat kullanmak için gold üyelik açman lazım bide kullanabilcegimiz powerlarda oyunun bize verdigi 6-7 karakter var onların disinde tipini gorunusunu ve powerlerini biz yapamassak oynamam o oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

quote:

edemiyosun millet oyunun forummunda sormus bunu o karakter orda gözüküyor fakat kullanmak için gold üyelik açman lazım bide kullanabilcegimiz powerlarda oyunun bize verdigi 6-7 karakter var onların disinde tipini gorunusunu ve powerlerini biz yapamassak oynamam o oyunu

Ona baktım ben paralı üyeliklerin kullandığı costüm sayısı 3 bin ,bedava üyelerin kullandığı costüm sayısı 3 bin diyordu sitesinde eğer bu doğruysaki büyük ihtimalle doğrudur en kötü yarın görürüz karakterimizi kendimiz yaratacaz ve paralılarla bi farkımız olmayacak

• ayrica oyun bizim saatimize göre 6 açilmiyor onu kim yazdiysa ordaki pasific yazisina dikkat etmemis ama onlarda pasific daylight time mi yoksa pasific standart time mı yazmamislar aralarinda saat farkı var ama muhtemelen pasific standart dır cunku bi ara bi event de konuda bayagı bi konusma geçmisti orda pst ye göre sölemislerdi saatdi ona görede bizden 8 saat geride oluyolar saat ögleden sona 2 gibi acilir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

ayrica oyun bizim saatimize göre 6 açilmiyor onu kim yazdiysa ordaki pasific yazisina dikkat etmemis ama onlarda pasific daylight time mi yoksa pasific standart time mı yazmamislar aralarinda saat farkı var ama muhtemelen pasific standart dır cunku bi ara bi event de konuda bayagı bi konusma geçmisti orda pst ye göre sölemislerdi saatdi ona görede bizden 8 saat geride oluyolar saat ögleden sona 2 gibi acilir oyun

O zaman neden saat 10 gibi serverler kapandı

Bence 6 civarında açılıcak
  • http://champions-online.com/ Site Kapanmış Beyler
  • Champions Online: Free for All will be live at 6:00 a.m. Pacific on January 25!

In order to upgrade our game and website to better accommodate the imminent arrival of the free-to-play Champions experience, we must perform some necessary maintenance. Please expect the website and game environments to be inaccessible as we perform this maintenance.

Thank you so much for your patience. Until we're live, feel free to check out our forums, which are unaffected by this maintenance.

We'll be back up at 6:00 a.m. Pacific when Free for All launches!

Tam olarak tercüme edecek birileri varmı ?

yarın 6 da açılacakmış galiba pacifice göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0kanxokan

http://champions-online.com/ Site Kapanmış Beyler

Yarın açılacak işte oyunla birlikte fazla yüklenme olmasın diye böyle birşey yapıyorlar galiba
  • Bence Class kısıtlaması olmayacak

Şimdilik ne dersek yalan görücez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine
    Bence Class kısıtlaması olmayacak

Nasi ne dersek yalan? Adamlar kisitlama icin sayfa acmis, oraya da yazmis. 8 tane diye. Acik olanlar da parantez icinde yazili.
    Bu arada tt'nin yurtdisi cikislari problemli birkac gundur. Bolumde konusu vardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Nasi ne dersek yalan? Adamlar kisitlama icin sayfa acmis, oraya da yazmis. 8 tane diye. Acik olanlar da parantez icinde yazili.
    Bu arada tt'nin yurtdisi cikislari problemli birkac gundur. Bolumde konusu vardi.

Hangi class ları oynayabilicez Hepsini yazarmısın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Hangi class ları oynayabilicez Hepsini yazarmısın

Telefondan giriyorum. Yukarilarda bir link vardi ama
  • çok fazla boyutu var ya ufff %20 de
  • Şu an iniyor ve sandığım kadar yavaş gelmiyor nedense. 80/120 arasında gidip geliyor ve böyle devam ederse akşama bitmiş olur yükleme, zaten 21:00'dan sonra oyuna girebilirim ancak. Akşama kadar inmiş olursa harika olur
  • eski oyunda güncelleme ile patch olur mu ? tekrar mı indirmek lazım ?
  • Beyler Rüyamı Bu Yoksa Free Play'a mı Geçti Şu An 1534 MB Pacht Atıyor Doğrumu Bu Beyleeerrr
  • bendede olduda acc istio nasıl acıcam kapalı site hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KargalarınKargasası -- 25 Ocak 2011; 12:18:34 >
  • @slyman_b şu an CO'ın sitesinde bedava kullanım için Cilent indirilebilir durumda. Buradan dosyayı indirebilirsiniz. Eski oyun derken trail sürümden bahsediyorsan yama ile F2P'e çevirildiğini sanmıyorum o nedenle yollamış olduğum linkten Cilent indirip oyunu yeniden kurmanız gerekebilir.

@AşkBirSudurİçİçKudur (kullanıcı adı baya ilginç olmuş;) haberleri biraz geriden takip ediyorsunuz sanırım, rüya görmüyorsunuz Champions Online bugün itibariyle bedava kullanıma açılıyor tabi ki çeşitli kısıtlamalar var paralı üyeliği olanlara göre ama herşeye rağmen denemeye değecek bir oyun olduğunu düşünüyorum

NOT: Oyun şuan gayet hızlı bir şekilde geliyor. 300-400 lerle ilerliyor ve böyle giderse akşamı bulmaz oyunun inmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 25 Ocak 2011; 12:21:27 >

• @venom800

şimdi baktım 1,5 gb patch yapıyor yani tekrar indirmeye gerek yok galba

o değil de trial deki yaptığım kostüm iyiydi bayağı onu kaydetmiştim ama save vardı kostüm yaparken belki bulurum save ini tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 25 Ocak 2011; 12:27:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.