Şimdi Ara

Champions Online (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
0
Favori
42.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben oyunu yeni nidirdim bende pach atmıyor yeni indirdigim icin?
  • venom800:
    Bende trial client mevcut şimdi oyuna girdim 1.5gblik patch yüklüyor muhtemelen trial client indirenlerin tekrar oyunu bastan indirmelerine gerek yok neyse
    görücez artık.
  • Şimdi trailer sürümünü indirmiştim onun üstüne 1.5gb lık patch atıyor şimdi bu geçerli olacak dimi yeni client indirmeme gerek yok ?
  • Doğrudur arkadaşlar trail sürüme de sahip olsanız yama kuruluyor ise oyunu yeniden indirmeniz gerekmeyebilir. Ama trail sürümde ki karakterinizi F2P'e aktarabilir misiniz ondan emin değilim, aktaramasanız bile bence yeniden detaylı bir şekilde karakter yapmak hoş olur diye düşünüyorum. Yani o ekran da vakit geçirmek zaten oldukça eğlenceli, en azından bana öyle geliyor
  • abem bune ya oyunun açilmasina 1,5 saat var oyun bu sekilde inmekde kararli kalirsa yarına anca oynarım bunun direct linki yohmu kendim indirsim 50 dk mi almaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

abem bune ya oyunun açilmasina 1,5 saat var oyun bu sekilde inmekde kararli kalirsa yarına anca oynarım bunun direct linki yohmu kendim indirsim 50 dk mi almaz

Ortalama kaç kb/s ile geliyor oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

abem bune ya oyunun açilmasina 1,5 saat var oyun bu sekilde inmekde kararli kalirsa yarına anca oynarım bunun direct linki yohmu kendim indirsim 50 dk mi almaz

Ortalama kaç kb/s ile geliyor oyun?

378-288KB/s ile geliyor da yeterli degil beni 900 den asagisi kurtarmiyo bu ttnetin saçmaligi 15gb geçsem nolur kardesim sinirsiz degilmi
  • quote:

Doğrudur arkadaşlar trail sürüme de sahip olsanız yama kuruluyor ise oyunu yeniden indirmeniz gerekmeyebilir. Ama trail sürümde ki karakterinizi F2P'e aktarabilir misiniz ondan emin değilim, aktaramasanız bile bence yeniden detaylı bir şekilde karakter yapmak hoş olur diye düşünüyorum. Yani o ekran da vakit geçirmek zaten oldukça eğlenceli, en azından bana öyle geliyor

ya ben ilk karakterimi yaparken 1-2 saat falan geçirdim o ekranda sırf karakter yapılsa oyun olmasa bile çok zevkli

• @TheAndromeda aynen bende bu hızla indiriyorum aşağı yukarı. Umarım hızlanır diyeceğim ama 400 den yukarısını göremedim henüz.

@slyman_b bende bir kaç saat geçirmişdim o ekranda Detaylı karakter yaratma moduna sahip oyunlara bayılıyorum CO'da süper kahraman konsepti ile birleşince favori oyunum haline geliyor doğal olarak.
  • quote:

@TheAndromeda aynen bende bu hızla indiriyorum aşağı yukarı. Umarım hızlanır diyeceğim ama 400 den yukarısını göremedim henüz.

@slyman_b bende bir kaç saat geçirmişdim o ekranda Detaylı karakter yaratma moduna sahip oyunlara bayılıyorum CO'da süper kahraman konsepti ile birleşince favori oyunum haline geliyor doğal olarak.

bende 400 ü geçti az önce 450 yapti mazotu bol buldu heral simdi 380 450 arasi yapıyor bide client yüklendikden sonra key istiyormus onu nerden teğmin etciz bide daha yeni üyelik açcam benimkini kabul etmez heralde :D

• arkadaşlar bende trial yüklüydü direk patch çıktı 1534 mb yüklüyorum ama %1 %1 ilerliyor şakamı bu 8mbit kullanıyorum nasıl oluyor bu ya..%60 oldu hemen bişeylik var bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda29

arkadaşlar bende trial yüklüydü direk patch çıktı 1534 mb yüklüyorum ama %1 %1 ilerliyor şakamı bu 8mbit kullanıyorum nasıl oluyor bu ya..%60 oldu hemen bişeylik var bunda

valla bizde 0.01 0.01 gidiyor bendede 8mbit var
  • arda29: arda bende anlamadım onu ancak şüphen olmasın bir yanlışlık yok
    Okan sanırım hala yavaş iniyormu ? yerinde olsam oyunu STEAM dan çekerdim yüksek hızda indirmistim trial indirirken
  • site ne zaman açılacak acaba???
  • dostum benim 1.5gblik patch bitti çoktan valla.ne iş anlamadım ama süper birşey ilk defa oldu
  • benim %83 de
  • yav millet bu oyun kendi downloader i ile inmiyor direct link verebilcek varmı ?
  • az önce ne güzel 450 ile indiriyodu şimdi 100e yaklasmiyo
  • Valla patch bende de hızlı iniyor yavaş inenler ttneti arasın biraz fırçalasınlar düzelir
  • bu arada arkadasşlar bi hata yapmisim yanlıs hesaplama oyun 2 saat sona açiliyor onlarin saati suan gece 4:00 onun bi 6:00 olmasini bekleyelim ozamana kadar iner bide indikden sona bi key istiyormus onu nerden buluciz ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.