Şimdi Ara

Champions Online (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
0
Favori
42.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tam 16:00 da mı açılacak yoksa gecikecek mi bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresss123 -- 25 Ocak 2011; 15:22:53 >
  • @0kanxokan harika resim

@TheAndromeda tebrik ederim 97 gb yaptığımı hiç hatırlamıyorum Bu arada key ile ilgili yukarıda bir soru sormuşsun, ben trail versiyonu indirdiğim zaman bana mail ile key yollandı diye hatırlıyorum tam emin değilim ama... Belki F2P içinde key yollanır mail adresimize veya doğrudan oyuna gireriz emin değilim.
  • Bu arada idm ile indirin biraz geç söyledimde baya fark ediyor
  • üyelik açınca gelir heralde olmazsa senin keyi girer herkez buluruz biyerlerden
  • @venom800 : Teşekkürler
    @Karizmatikemmi : %34 1saat 30dk Kaldı İnmesine IDM İle İndiremem Artık Geç Kaldık Nese Bunada Şükür Başta 20 İle İndiriyorduk

EDİT : Trial Oynarken Sitede Accountu Trial Account 'ta Geçirmiştik F2P 'dede Öle Yapacağız Sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 25 Ocak 2011; 15:26:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0kanxokan

@venom800 : Teşekkürler
    @Karizmatikemmi : %34 1saat 30dk Kaldı İnmesine IDM İle İndiremem Artık Geç Kaldık Nese Bunada Şükür Başta 20 İle İndiriyorduk

EDİT : Trial Oynarken Sitede Accountu Trial Account 'ta Geçirmiştik F2P 'dede Öle Yapacağız Sanırım

aynen öle yapciz ama yinede idm ile indir derim ben %50 de kapatım geçtim idm ye 50 dk oldu %83 suan az sona biter bence geç derim en az en geç 1 saate iner

• Bağlantı Kopması Fln Olursa Geçerim Anca IDM 'ye
  •  Champions Online

sağolun beyler idm iyi fikir :)
  • Allahtan bir mani çıkmazsa 10 dk sonra oyuna girebileceğiz
  • Yeter Tamam Pes Ediyorum IDM Nasıl Yüklüycem :D
  • bu arada hesaplari f4p e geçirince key giremeye gerenk kalmiyomus oyunun forumunda okudum ha bide size yarisma hazirladim asagida koycagim fotodaki insan aramizdan biri kimdir yazin bakim bana

Champions Online
  • O Benim :D ''Okan Derdiyok''
  • farkindayim inglilizlerin içinde türkçe konsan insan
  • Aynen Ekle Benim Face'i
  • arkadaslar oyun açıldi galiba pst de saat 6:00 azsona sitey iaçarlar bende indirdim oyunu kuruyorum suanda
  • açıldıııı
  • yumulun
  • Oyun açıldı ama bu üyelikle oynayabilecekmiyim ya
  • Beyler 10 tane karakter seçebiliyoruz hepside güzel karakterler 20 karakterden 10 tanesini vermişler
  • 170 mb lık patch atıyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.