Şimdi Ara

Champions Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
0
Favori
42.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_52949396/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52949396

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 21 Eylül 2011; 21:20:21 >

• açık beta? kapalı beta ne zaman oldu? + bu oyun paralı olmayacak mıydı?
  • Oyun Paralı olacak galiba.
    Key Satışları var,Tanesi 51 Dolardan başlıyor.
  • Kutu almak haricinde şuan alternatif yok gibi ? Netten key satışlarını nerden yapıyolar ?
  • Dün Direct2drive'a geldi direk aldım. Şuan download yapiyorum sanırım 8 veya 9'unda başlicak open beta.(Aldığınız yere göre değişebiliyor herhalde) 1 yıla yakın bekledim az daha bekleyelim bakalım.
  • Oyun daha yeni kapalı betaya girdi açık beta haberi yapılmış

neyse closed betaya girdim biraz izlenimlerimi anlatayım. Herkes tarafından çok beklenilen bir oyun fakat pek güzel değil. ONRPG forumlarına falan bakarsanız adamlar charlarını veriyor millete. TenTonHammers da 2gün önce gece saat 5-5.30 gibi çıktı keyler 10 dakikada hemen bitti. Şimdi fileplanette varmış ama fileplanet paralı üyelere veriyor.

Oyun 2.55GB [şuan için.] Oyunun downloadı 20mb mi ne launcher patch olarak client indiriyor. Neyse geçelim oyuna.

Her MMORPG oyunda olduğu gibi ilk baş bir karakter yaratımı geliyor karşınıza. İster kendiniz çeşidinizi yapıyorsunuz ister "Electricity,Fire,Ice,Force,Archery,Gadgeteering,Munitions,Power Armor,Dual Blades,Fighting Claws,Single Blade,Martial Arts,Telekinesis,Telepathy,Might,Darkness,Sorcery,Supernatural" seçeneklerinden bir çeşit seçiyorsunuz. Ben fighting claws seçtim. Herneyse Bunlardan birini seçtikten sonra karşınıza bayağı bir ayrıntılı character yaratımı ekranı çıkıyor. Burada en ince ayrıntıya kadar characterinizin tipini seçiyorsunuz. Kuyruktu,Kanattı falan.

Gelelim oyun içine.

İlk önce grafikten bahsedeyim. Oyunda grafikler ağır çizgiromanımsı. Oynanış ise diğer oyunlardan farklı. Skill shortcut key falan garip alışmak zaman alıyor.(Skill demeyelim bu oyunda Power olarak geçiyor.) Oyuna girince bir cümbüş bizi karşılıyor. Sanırım allienler şehrimize saldırmış.

Birkaç tane quest veren npc var. Üzerinde ! işareti olan npcler quest veriyor. Oyun çok garip hangisi yardımcı hangisi mob onu anlamak bayağı bir zor. Ayrıca questleri kolaylaştırmak için map i de kullansalarmış hiçde kötü olmazmış. Mesela quest bitmişse gideceğiniz npc yeşil renk olsa falan.

Oyun içinde gördüğünüz objeleri kaldırıp (F tuşuna basarak) yaratıklara atabilirsiniz. Güzel bir ayrıntı olmuş.

Birkaç SS

Champions Online

Champions Online

Champions Online

Benim puanım: Character ayrıntısı : 3
    Grafikler : -1
    Oyun içi özellikler : 2
    Class genişliği : 3

den toplayarak 10/6 diyorum.

Pek beğenmedim açıkcası.

• Oyunu grafik bakımından batırmışlar bence... Buna para verip paramı çöpe atacağıma Aion vb. kaliteli oyunlara para harcarımOyunun bende bıraktığı ilk izlenim çok kötü(Erken yorum yapmış olabilirim sadece sslere ve Believe'nin açıklamalarına bakarak yorum yaptım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Europe
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O grafiklere ayar çekilmemiş bence 640x480 gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am l Evil?

O grafiklere ayar çekilmemiş bence 640x480 gibi...

1920x1080 den ss koycaktım kırpayım dedim. Bekle biraz birazdan koyarım.
  •  Champions Online
     Champions Online

Edit : Oyuna bakmak isteyene üyeliğimi verebilirim. PM'den ulaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 8 Ağustos 2009; 22:46:44 >

• Cell Shading kapayıp denedinmi ? Duyduğuma göre değişiyormuş baya

Edit: Bu arada openbeta herkes için 17'sinde başlıyormuş. Şuan yapılan (Belirli günler belirli saatler girilebiliyor) Closed Beta değil sanırım. Zaten uzun süredir Closed Beta'daydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihtumreth -- 8 Ağustos 2009; 23:52:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zihtumreth

Cell Shading kapayıp denedinmi ? Duyduğuma göre değişiyormuş baya

Edit: Bu arada openbeta herkes için 17'sinde başlıyormuş. Şuan yapılan (Belirli günler belirli saatler girilebiliyor) Closed Beta değil sanırım. Zaten uzun süredir Closed Beta'daydı.

oyunu 2 kez girdim oynadım pek uğraşmak istemedim sevmediğimden. bi dün ilk bakış bide bugün ss için
  • Grafikler hakkında 17 sinden sonra bende yorum yaparım o zaman. Ama karakter yaratma ekranındaki seçeneğini şuana kadar hiçbir oyunda görmedim (CoX'da bu kadar değildi) Power setler dışında birde ileride alınabilen talentler var. Stat gibi birşey sanırım görmeden yorum yapamam. Şuan yapılan closed-beta değil ama. dediğim gibi uzun süredir closed-beta daydı zaten (oyuncular değilde daha çok seçkin kişiler tarafından yapılıyordu) Şuan yapılanada bir isim verilmişti ama aklımda değil forumlarda vardı hatta.
  • Valla grafikeler bence çok hoş.Çok çizgi roman okuduğumdan bana öyle gelmiş olabilir ama.Çizimleri kim yapmış acep?
  • trt deki kasaba ya benziyo
  • Grafiklerin güzelliği kişiye göre değişir zaten. Ha ama kaliteli değildir belki oynamadan birşey diyemem. Mesela Requiem Bloodymare nin grafikleri kaliteli olabilir ama bana göre güzel değil.
  • Birkaç talihsizlikten sonra bugün sonunda girebildim. Gameplay hakkında şimdiden yorum yapmiyorum çünkü 5dk grafiklere bakıp çıktım şimdilik ama başlangıçtaki bölge CoX'daki gibi Tutorial. yani oraya bakıp oyun hakkında yorum yapmak biraz yanlış. Grafiklere gelince gölgeleri low yaptim ve kenarlandırmayı (comics tarzı) kapadım. O halde birkaç ekran görüntüyü koyim.

Champions Online

Champions Online

Champions Online

Champions Online

şimdi kaliteden pek anlamam. fakat son eklediğim resime bakınca kaliteli diyebiliyorum. World detail konusunda çok güzel ama karakterler uzaktan çubuğumsu gibi gözüküyor. Sanırım ayarlardan düzeltilebilir ama uzaktanda yakındanda aynı kalitede gözükseydi baya kasabilirdi ekran kartını. Bana göre 5 üzerinden 3.5-4 gibi bi puan.

• Arkadaşlar ekran kartım kaldırmaz diye gölgeleri açmamıştım fakat açtıktan sonra oyun inanılmaz bi hale geldi. Grafikler muhteşem. Gölgeler High iken birkaç görüntü daha koyim. Baştaki derecelendirmem pek gerçekçi olmadı bunlardan sonra.

Champions Online

Champions Online

Oyundan biraz bahsedim. Karakter yaratma ekranını Sims'te bile bulamazsınız. O kadar çok ayrıntı varki. Girip görmeniz lazım. Skillerinizin rengini ve nereden atabileceğinizi (baş,avuç,göğüs) seçebiliyorsunuz. Skill Charge yapabiliyor böylece daha fazla damage verebiliyorsunuz. başlangıçta size verilen skill sayesinde enerji doldurabiliyosunuz ve en güzel yanı bu skilli yürürkende atabiliyorsunuz aralıksız.

Questlere gelince sanırım OB de değişiklik yapılmış. Quest'i nereye vereceğinizi nereden alacağınızı ve Questte adı geçen mob/kurtarma vb şeylerin hangi bölgede olacağı belirtiliyor. yani hiçbir sıkıntı yaşamadım quest tamamlarken. CoX'ta olmayan bi özellikte eklenmiş. 9 tane slot var üstünüzde ve bu slotlara stat veren (enhancement diyim) koyabiliyorsunuz. Daha Tutorial bitiremedim ama şuan bile harika diyebiliyorum.

• Kapalı Beta'da bir gün oynama şansım oldu. Ve şunu söyleyebilirim: Bu kadar detaylı bir karakter yaratma ekranı görmemiştim. City of Heroes ile bu oyun arasında pek fark olmayacağını düşünüyordum ama yanılmışım. Combat sistemi öyle gerçekçi ve rahat ki, sanki gerçekten X-Men filmlerindeki aksiyon sahnelerini oynuyormuşum gibi hissettim. Skillerinizi nasıl atacağınızı, nasıl yürüyeceğinizi ve duracağınızı, skill renginizi ayarlayabilmenin dışında kıyafetlerin sağ ve sol bölümlerini ayrı ayrı ayarlama gibi özelliklere de sahipsiniz. Çizgi roman şeklindeki grafikleri çok sevdim, ama grafik ayarları menüsü o kadar geniş ve kapasiteli ki, hayatımda ismini duymadığım ayarlar bile var. Grafikleri isteğinize göre baya değiştirebiliyorsunuz. Bunlar bir günlük izlenimimin sonuçları. Umarım açık betaya da girebilirim.
  • Açık beta 21'inden sonra herkese açılacak. Dileyen girebilir. (Böyle duydum). Quest sistemi wowada benziyor biraz. mesela yolda kedi bulup quest başlatıp kediyi sahibine götürebiliyorsunuz. Veya çölde hazine haritası bulup madenlerede dalabilirsiniz. Böyle questler haritada işaretli olmuyor kendiniz buluyorsunuz. thotbott gibi siteye hiç ihtiyaç yok questin bölgesi vs. herşey belirtiliyor zaten. Ayrıca wowda olmayan çeşitlerde var. Mesela merkeze saldırı düzenleniyor o alandaki herkes otomatik queste dahil oluyor ve o alanda kim quest içerğini yerine getirirse sizede işleniyor. Bazı questlerde bug var onlarda düzelir ileride. oynanış akıcı yani skille bas sora diğerine bas gibi değil. SHIFT ile defans moduna giriyor ilk skilliniz ile enerji dolduruyor diğerleri ilede hasar veriyorsunuz. Mesela karşı taraf Charge yapmaya başladı hemen defansa giriyorsunuz zamanında giremezseniz baya hasar yiyebilirsiniz. Lag olmaması çok önemli yani. onun çözümünüde bulmuşlar ama. Mesela bi haritaya girdiğinizde karşınıza 4-5 seçenek çıkıyor. Hepsi aynı harita ama herkes bi yere yığılmasın diye bu seçenek konulmuş. Channel diyim. Grafikler tamamen kişiye özgü olmuş. Kaliteli grafik istiyen çizgi roman özelliğini kapar. Çizgi roman gibi isteyen o seçeneği açar. Benim üstteki ekrangörüntülerimin hepsinde çizgi roman özelliği kapalıydı. Ama oynarken açıyorum bana göre daha zevkli oluyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.