Şimdi Ara

Champions Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
0
Favori
42.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynayan sadece 2 kişimi merak ettim forumda? Oynanış gerçekten güzel çok fazla detay var. Özellikle karakterinizin yapısını oluştururken baya zorlanıyorsunuz. PVP zevkli çünkü gerçekten akıcı. Bekleme gibi bir olay yok. Mekanı bile lehinize kullanabilirsiniz. Mesela karşı taraf charge yaparken herhangi bir cismin arkasına saklanmak gibi. Fakat yine gerçekten zevk alabilmek için 20+ olmak şart. Oyunun detayına inmiyorum zaten tarz olarak seven ve oynamak isteyen olursa burda anlatılanlar pekbirşey ifade etmicektir.

Bu arada çizgi roman grafiklerini sevenler için yukarıda verdiğim ekran görüntüleri oyunun son detay görüntüleriydi. Benim şuan manuel ayarladığım grafikler şöyle. Gerçekten kendimi çizgi romandaymış gibi hissediyorum.

Champions Online

Champions Online

Champions Online

Bu şehir gibi (şimdilik gördüğüm) 3 büyük harita var. Kanada ve çöl. Şehire gelince harita muhteşem tasarlanmış. Binaların arasını dolaşırken kendimi spiderman veya prototype oynar gibi hissediyorum. Single bir oyunun haritası gibi gerçekten. Parktaki kanalizasyon kapağından girip yeraltında görev yapmakta ayrı bir hava katıyor. Farklı tarz arayanlar için gerçekten muhteşem bir oyun. Player sayısı oldukça yüksek. Fakat yinede CoX oynamış olan varsa oradaki tadı alamayabilir. Daha çok bir "WoW" havası var. Single, Team farketmez quest yaparak level atlıyorsunuz. CoX'daki gibi her daim takıma muhtaç değilsiniz. Sizin gibi düşünen bir takım bulursanızda başından kalkamıyorsunuz.

• Paramız olsa...
  • Başlangıçta Bu Oyun için 30 EURO Biraz fazla gibi geldi bana ama Oynanıp Denenebilecek bir oyun
  • Preorder varken ömür boyu üyelik aldım. Artık böyle bir imkanınız yok. Oyunda ayrıntılı bir karakter yaratımından sonra millenium city tutorialde oyuna başlıyorsunuz. Oradaki görevleri yaptıktan sonra kanadaya gidiyorsunuz. Asıl oyun burada başlıyor diyebilirim. Questleri yapmak o kadar zor olmuyor; çünkü herhangi birisini takıma davet edebiliyorsunuz. Herkes çok yardımcı oluyor. Biraz İngilizceniz varsa hiç zorluk çekmezsiniz. Bütün görevlerin nasıl yapılacağı ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. PVP sistemi de çok hoşuma gitti. Mavi ve kırmızı takım var. 15 kişi öldüren takım kazanıyor. PVP yaparak da belli görevleri yapmış oluyorsunuz. Acclaim point kazanıyorsunuz. Bütün istatistikleriniz kaydediliyor. Oynayabiliyorsanız 1920x1080 çözüürlükte oynayın. Grafiklerin nasıl güzel gözüktüğünü anlayacaksınız. Şimdi alacaklar için GameStop'u öneririm. Türkiye'ye gönderen bir site. İster kutulu, ister digital-download seçeneğiyle oyunu alabilirsiniz. Kutulu alırsanız fazladan 59.99$ ödeyeceğinizi unutmayın. Oyuna her gün yeni bir patch çıkıyor. Oyun her gün geliştiriliyor yani. İmkanınız varsa alın oynayın derim.

• Oyunun oynanış Video'larına baktımda kaliteli bir yapıma benziyor,İlk fırsatta kutusunu alıp Denemeliyim.
  • PVP seçenekleri ilerleyen levellarda artıyor. free-for-all gibi seçeneklerde gelicek ilerde. birde her 10 levelda arenaların şekli değişiyor. Başta kafes maçı gibi olan alan 20. seviyeden sonra quake3 teki haritaya benziyor. Questleri tek yapsamda grupla yapsamda sıkılmıyorum gerçekten singleplayer oyun havası var. Hele bazı görevler varki bitirmek 30 dakikadan fazla sürebiliyor. Quest içinde quest alıyorsunuz birde. Mesela quest için girdiğiniz binada hücre kısmında ayriyetten kurtarma görevi alıyorsunuz. Canada'yı ne kadar sevsemde Desert ayrı bir güzel. Oynarken şans eseri tepenize nükleer bomba düştüğünde 1dk şoka giriyorsunuz bu neydi böyle diye. Ben düştüğünde biraz uzaktaydım sadece 5sn kadar kör oldum. Düştüğü bölgede olanları geriye fırlatıyor. körlük geçtiğinde neredeyim ben diyebilirsiniz. Ayrıca yine oynarken sürekli bir bombalanma sesi duyabilirsiniz. Ben baya merak etmiştim bu ses nerden geliyor diye. Sonradan farkettim Stronghold'un tepesindeki uçaklar bombalıyor orayı. Bombalanan bölgede lazer simgesi çıkıyor eğer kaçmazsanız hasar alıyorsunuz. Şu ana kadar başıma gelen en komik olayda görev sırasında patrol baskınına uğrayıp tam kurtulucakken yanlışlıkla zıplayıp helikopter pervanesine takılıp ölmem oldu. Baya bir gülmüştüm görevi sırf zıpladığım için tamamlayamadım diye.

• Oyun hoşuma gitti yalnız, alırken nerden almalıyım ve nerden alırsam alim kutulu veya digital ilk başta 50$ mı vermem gerek? Yardımcı olursanız sevinirim, oyun aşırı derecede ilgimi cekti. Ayrıca grafikleri de hoşuma gitti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 19 Eylül 2009; 8:25:45 >
  • Steam veya direct2drive'dan sadece key alabiliyorsunuz. Diğer sitelerden kutulu alırsınız ama kargo parası vs derken baya bir uçuyor fiyat. Ben aldığımda 50 dolardı şimdi bilemem ne oldu. Aylık ücrette 14 dolar gibi birşey olması lazım. Grafikler iyi bir ekran kartı varsa son ayarlarda gerçekten muhteşem. Fakat çizgi roman havasını yansıtmıyor çizgiromandan çok gerçeğe dönük. Grafiği biraz kısıp bikaç ayardan sonra tam çizgiroman havasını alıyorsunuz.
  • Oyun çok hoşuma gitti, ilk super kahraman mmo denemem olduğundan olabilir :) Özellikle grafikleri çok hoşuma gitti, bu oyun her sistemde kasmadan çalışır. Görevlerde de hiç zorlanmadım, biraz ingilizcesi olan herkes zorlanmadan yapabilir. Yalnız taraf seçme olayı kaç lvl de, Heroes or Villian ^^ Aşşağıda ki benim karakterim Mr.Kaminari!
     Champions Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 23 Eylül 2009; 12:02:28 >
  • ya ben oyunun demo sunu indirdim para vermeden önce denemek amaçlı karakterimi yarattımda kanatlarım varda nası uçucam acaba bilmiyorum bi yardımcı olsanız
  • 5. seviyede ilk travel power'ı alıyordunuz sanırım. Ancak ondan sonra uçabiliyorsunuz.
  • valla kanat varda yetenek yok herifde ya :D bide 1. skill i tarken viryo elektrigi 2.de hareket yapıyoda ekşınsız öle duru 1 görev var 1 saatdir yapamadım blokla diyip duruyor 3 attack blok falan blok yapıtom ama saymıyo
  • o görevde askerkerlerden sana saldırmasını isteyip shift'e basılı tutup bloklaman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zihtumreth

o görevde askerkerlerden sana saldırmasını isteyip shift'e basılı tutup bloklaman gerekiyor.

yaptım o görevi ya 5 lwl oldum skill açamıyorum fly falan o tip şeyler var 3 tanede skill puanu gibi bişi var p ye basıyorum bi yer açılıyo ordan all powers diyorum skiller orda ama açamıyorum demo oldugu için olabilirimi ? cünkü önce oyunu test etmek istedim para vermeden önce bi yardımcı olurmusun ya
  • Skillerimizi, Millenium City'i temizledikten sonra Desert yada Canada'da olan Power House'de ki elemanlardan açtıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke01

Skillerimizi, Millenium City'i temizledikten sonra Desert yada Canada'da olan Power House'de ki elemanlardan açtıyoruz.

ben trial player ım canadaya falan geçemiyorum heral cünkü bana sehrin anahtarını falan verdiler gidiyodum canadaya almadılar helikoptere

ha bide karakterinin resmini nası lcekti yukardaki gibi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 23 Ağustos 2010; 19:02:50 >
  • ya yeni power lar canada veya desert dan acılıyo diyonuzda adamın biri 5 lwl milenium city de ucuyodu ona bakarsanız birini daha gördüm oda 1 lwl da ucuyodu demekki 1 tane power house var milenium da ayrıca demo dan oynayanlar yeni power açabiliyomu ?

ayrıcada oyundan birine sordum oyun p4p mi b4p mi diye b4p dedi ama güvenmedim acıkcası adama oyun b4p mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 25 Ağustos 2010; 23:19:22 >
  • Ben uzun zamandır oyunu oynamadığım için trail hesap ve demo hakkında bir bilgim yok! Ayrıca MC de power house yok diye hatırlıyorum ve 1 lvl uçabilen bir karakterde şimdiye kadar görmedim. Resimi ise siteden "my characters" kısmında çekmiştim...
  • Bende yakın zamanda başlayacağım umarım. Oyunu aldığımızda 30 günlük deneme sürümü veriliyor mu? Bu arada Donanımhabere özel bir Supergroup var mı?
  • Bence başlama DC Universe çıkıcak aynı tür oyun. DC Universe'i de denedikten sonra ikisi arasında bir seçim yaparsın. aslında DC nin adı bile yeter ^^
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.