Şimdi Ara

Champions Online (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
0
Favori
42.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CO'dan kaliteli olacağına inanıyorum. DC de o kahramanlar ve kötüler varken başarısız olacağına inanmak biraz güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Başlangıçta Bu Oyun için 30 EURO Biraz fazla gibi geldi bana ama Oynanıp Denenebilecek bir oyun

30 euroya mu?
  • Bu tarz F2P oyun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray_mat

quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Başlangıçta Bu Oyun için 30 EURO Biraz fazla gibi geldi bana ama Oynanıp Denenebilecek bir oyun

30 euroya mu?

Aylık $14.99
  • CO'dan kaliteli olurmu olmazmı orasını bilememde (kahramanlardan çok SOE'ye bakmak lazım) DC geçen sene CO ile birlikte çıksaydı pekbi şansı olmayabilirdi ama bu tarihlerde baya oyuncu toplayabilir. Batman AA'nında etkisi var bide. 1 yıla değicek geliştirme yapmışlardır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zihtumreth

CO'dan kaliteli olurmu olmazmı orasını bilememde (kahramanlardan çok SOE'ye bakmak lazım) DC geçen sene CO ile birlikte çıksaydı pekbi şansı olmayabilirdi ama bu tarihlerde baya oyuncu toplayabilir. Batman AA'nında etkisi var bide. 1 yıla değicek geliştirme yapmışlardır umarım.

Oyun çıkmadan birşey diyemeyiz ama hayal kırıklığına uğrayacağımızı sanmıyorum. DC İçerik bakımından çok zengin bir evren. Eğer oynanış akıcı ise bir problem olacağını sanmıyorum. Şu askerlik olmasaydı %100 denerdim bu oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 9 Eylül 2010; 10:55:51 >
  • superman-batman-vs karakterler inşallah npc olmazlar onun yerine o karakterler developer lar falan oynasa daha iyi olur yada oyunun gm i falan superman olsa yada lider seçsek o olsa superman
  • BENDE OYNIYCAM AMA ORJİNAL CD SİNİ ALICAM GRAFİKLERİ GÜZEL ÇOK İYİ AMA ALICAĞIM CD DE ARKASINDA KEYİ VARMIDIR SİZCE ONA GÖRE ALICAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zihtumreth

CO'dan kaliteli olurmu olmazmı orasını bilememde (kahramanlardan çok SOE'ye bakmak lazım) DC geçen sene CO ile birlikte çıksaydı pekbi şansı olmayabilirdi ama bu tarihlerde baya oyuncu toplayabilir. Batman AA'nında etkisi var bide. 1 yıla değicek geliştirme yapmışlardır umarım.

CO ve DC birbirlerinden çok farklı oyunlar. CO daha çok bir sandbox, DC ise action mmo. Oyunun oynanışından tut oyun mekaniğine kadar birbirlerinden çok farklı oyunlar bunlar. Her ikisinde de süper kahramanlar olması sanki benzer oyunlarmış gibi görünmesine neden olsa bile bu oyunların bir CO'ya girip adam akıllı bir karakter yapmak DC'den zor olsa gerek.
  • Oyun Direct2Drive da indirimde expansion paketide dahil olmak üzere fiyatı 6£, almak isteyenler kaçırmasın bu fırsatı
    http://www.direct2drive.co.uk/177/8333/product/Buy-Champions-Online-Download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 16 Eylül 2010; 20:49:37 >
  • Beyler hesabımı nasıl dondurabilirim veya kapatabilirim? Bilgisi olan yardım edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Everseeker -- 28 Eylül 2010; 20:19:23 >
  • Champions Online A F2P Eklentisi Geliyormus 9 Kasımda Betası Olcakmıs Detayları Burda Öğrenebilirsiniz

http://www.champions-online.com/f2p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 26 Ekim 2010; 21:04:49 >
  •  Champions Online

Önce Dungeons & Dragons Online, sonra Lord of the Rings Online, ardından Everquest II ve şimdi de Champions Online... Aylık ödemeli MMO oyun pazarının üyeleri bir bir çöküşe geçiyor. Cryptic, geçtiğimiz yıl çıkan ancak bekleneni veremeyen Champions Online'ın ücretsiz olacağını açıkladı.

Ücretsiz sisteme geçecek olan Champions Online'da, üyelikler artık iki çeşide ayrılacak. "Gold" ve "Silver" adını taşıyacak olan bu çeşitlerden Silver üyelikte herhangi bir ücret ödemeye gerek kalmayacak. Ancak bazı özellikler Silver üyelikte kapalı olacakken, aylık ücret ödeyen kullanıcıların sahip olacağı Gold üyelikte ise herhangi bir sınırlama olmayacak.

Kısacası, değişiklik olarak oyuna sadece yeni bir üyelik çeşidi olan Silver üyelik eklenecek. Böylece ücretsiz olarak oynamak isteyen kişiler, bazı kısıtlamalar olsa da Champions Online'ı oynayabilecekler. Bunun yanı sıra daha önceden ömür boyu üyelik alan kişiler, otomatik olarak Gold üyelik sistemine geçiş yapacağı da duyuru esnasında açıklandı.

Verilen ilk bilgilere göre, Champions Online'ın 2011'in ilk çeyreğinde ücretsiz ödeme sistemine geçeceği açıklandı. Bakalım sistem değişikliği Champions Online'daki kullanıcı problemine etki edecek mi?

BSC'Dan Alıntıdır

• oyunun kullanıcı sayısı hakkında bilgisi olan var mı?
  • oyunun kullanıcı sayısının 1 milyon civarı olduğunu yazmıslar forumlarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 27 Ekim 2010; 12:07:20 >
  • 1 milyon gerçekten iyi bir rakam fakat aktif olarak oyunda kalabalık var amı yani kastım buydu :)
  • oyunda kalabalıklık var ama öle knight daki gibi bişi degil yane yeterli derecede kalabalık ve f2p eklentisinin beta testi olcakmıs 9 kasımda ama nası girebilicez pek bi bilgim yok söle yazıyodu ordan cıkarttım

We'll be debuting Champions Online Free-to-Play in the first quarter of 2011, but we plan on entering a special closed beta November 9, 2010. We can't wait to share this latest edition of Champions Online with you!

ingilizcesi iyi olan biri tercüme ederse iyi olur
  • Champions Online'ın bedava surumunu 2011 ilk ceyreginde dusunuyorlarmıs ama Closed beta testını 9 kasım 2010'da yapacaklarmıs. Tam surum bedava olması ıcın bıraz beklememız gerekmıs sanırım.
  • Şuan oyunu indirdim fakat trial-account´m var sadece. Yani 14 günlük bi deneme süresi var ve çoğu şey kısıtlı. Nasıl aylık ücretle oynayabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonBoy

Şuan oyunu indirdim fakat trial-account´m var sadece. Yani 14 günlük bi deneme süresi var ve çoğu şey kısıtlı. Nasıl aylık ücretle oynayabilirim?

bence biraz bekle yakında ücretsiz olacak ma oyunu demek istiyorsan orda subscripe gibi bişi var ona tıkla ordan para yatır o tarz bişiler yapınca oluyodu tam bi bilgim yok ama muhtamalen ordan yapılıyodu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.