Şuan oyunu indirdim fakat trial-account´m var sadece. Yani 14 günlük bi deneme süresi var ve çoğu şey kısıtlı. Nasıl aylık ücretle oynayabilirim?
bence biraz bekle yakında ücretsiz olacak ma oyunu demek istiyorsan orda subscripe gibi bişi var ona tıkla ordan para yatır o tarz bişiler yapınca oluyodu tam bi bilgim yok ama muhtamalen ordan yapılıyodu
Şuan oyunu indirdim fakat trial-account´m var sadece. Yani 14 günlük bi deneme süresi var ve çoğu şey kısıtlı. Nasıl aylık ücretle oynayabilirim?
bence biraz bekle yakında ücretsiz olacak ma oyunu demek istiyorsan orda subscripe gibi bişi var ona tıkla ordan para yatır o tarz bişiler yapınca oluyodu tam bi bilgim yok ama muhtamalen ordan yapılıyodu
silver account çok sınırlıysa dc yi bekler onu oynarım :D
DC ne zaman çıkıyo?
quote:
Orijinalden alıntı: MoonBoy
DC ne zaman çıkıyo?
kasım ayında gelicek diyorlardı
Ücretsiz mi olucakmış peki?
quote:
Orijinalden alıntı: MoonBoy
Ücretsiz mi olucakmış peki?
imkansız soe oyunlarını asla bedava yapmaz zaten dc gibi bi oyun asla bedava olmaz
ya beyler ben champions onlinenin orjinalini aldım oyunda sorun yok fakat oyunda ses yok bi türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim
ya beyler bi yardım oyunda ses yok :SSS
quote:
Orijinalden alıntı: Polatr1
ya beyler bi yardım oyunda ses yok :SSS
options dan sound ayarlarına bakmayı denedinmi ?
Hala oynayan var mı oyunu?
Bir hafta önce oyunun deneme sürümünü yükledim, karakterimi yaptım (oldukça detaylı bir karakter yaratma sistemi var oyunun.) ve oyuna girdim fakat çok uzun süre oynamadığım için net bir yorum yapamayacağım ama oyunun 2011 yılının ilk çeyreğinde free to play olacağının haberini okumuştum bir kaç ay evvel. Hala bir gelişme yok gerçi bu haberle ilgili ama en fazla bir ay içerisinde sanırım aylık ücret ödemeden oynayabileceğiz Champions Online'ı. Benim merak ettiğim sizler bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz, oyunu beğendiniz mi veya hala oynayanınız var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: venom800
Bir hafta önce oyunun deneme sürümünü yükledim, karakterimi yaptım (oldukça detaylı bir karakter yaratma sistemi var oyunun.) ve oyuna girdim fakat çok uzun süre oynamadığım için net bir yorum yapamayacağım ama oyunun 2011 yılının ilk çeyreğinde free to play olacağının haberini okumuştum bir kaç ay evvel. Hala bir gelişme yok gerçi bu haberle ilgili ama en fazla bir ay içerisinde sanırım aylık ücret ödemeden oynayabileceğiz Champions Online'ı. Benim merak ettiğim sizler bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz, oyunu beğendiniz mi veya hala oynayanınız var mı?
oyun yaz aylarında 7 günlüğüne bedava oldu o sırada oynadım cok beğendim bastım parayı 2 ay oynadım fakat sona paranın dibine çokünce tabi accountu uzatamadım free 4 play eklentisi suanda betada sadece belirli karakterler ile oynayanlar var free 4 play fazla bir kısıtlamada olmaz account lar arasındaki farklar sitede yazıyor ordan bakmıstım yakın bi zamanda free 4 play tamamen eklenir oyuna diye tahöin ediyorum
Harika haber Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Bende deneme sürümünü dün akşam bitirdim, 6. level a kadar yükseldim ve Millenium City'de ki görevi tamamladım sonrasında ikinci bölüme geçmek üzere helikoptere binmek istediğimde oyunun full versiyonunu satın almam gerektiğini belirten uyarı mesajı göründü. Kısacası deneme sürümü, süre anlamında herhangi bir kısıtlama içermesede ilk bölümde ki ana görevleri bitirdiğiniz takdirde daha fazla ilerlemenize olanak sağlamıyor. Oyunun ücretsiz olması benim için iyi bir haber çünkü online oyunlarda en sinir olduğum şey oyunun orjinaline para verdikten sonra bile her ay para ödemeye devam etmek. Ama bazı özelliklerin kısıtlı olması gibi bir yazı okuduğumu hatırlıyorum BSC'de, oyuna aylık ücret ödeyenler ile ücretsiz online hizmetinden faydalananlar arasında bir fark olacağı kaçınılmazdı zaten. Neyse yine de benim açımdan eğlenceli bir oyun Champions Online, her ne kadar görev sistemi çok detaylı hazırlanmamış olsa da içeriğin benim zevkime hitap etmesi oyunu oynamamı sağlıyor. 25 Ocak'ı iple çekiyoruz
Harika haber Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Bende deneme sürümünü dün akşam bitirdim, 6. level a kadar yükseldim ve Millenium City'de ki görevi tamamladım sonrasında ikinci bölüme geçmek üzere helikoptere binmek istediğimde oyunun full versiyonunu satın almam gerektiğini belirten uyarı mesajı göründü. Kısacası deneme sürümü, süre anlamında herhangi bir kısıtlama içermesede ilk bölümde ki ana görevleri bitirdiğiniz takdirde daha fazla ilerlemenize olanak sağlamıyor. Oyunun ücretsiz olması benim için iyi bir haber çünkü online oyunlarda en sinir olduğum şey oyunun orjinaline para verdikten sonra bile her ay para ödemeye devam etmek. Ama bazı özelliklerin kısıtlı olması gibi bir yazı okuduğumu hatırlıyorum BSC'de, oyuna aylık ücret ödeyenler ile ücretsiz online hizmetinden faydalananlar arasında bir fark olacağı kaçınılmazdı zaten. Neyse yine de benim açımdan eğlenceli bir oyun Champions Online, her ne kadar görev sistemi çok detaylı hazırlanmamış olsa da içeriğin benim zevkime hitap etmesi oyunu oynamamı sağlıyor. 25 Ocak'ı iple çekiyoruz
sitesinden kısıtlamalara baktım pek fazla degil oyunda super stat point ler var aylık para verenlere onlar daha fazla geliyo o tip şeyler var cok büyük bi kısıtlama yok son lwl a kadar cıkabiliyoruz,pvp yapabiliyoruz,her haritaya girebiliyoruz,her eşyayı kullanabiliyoruz,bazı şeyleri oyuna para yatırarak alabiliyoruz c-store dan knight online cash gibi bi para geliyo c point ben oyunu 2 boyunca oynadım 30 lwl oldum cok zevkli görevlerden sıkıldığınızda hero oyunlarına katılabiliyosunuz 2 çeşit oyun var JTC macı 2 farklı grup arena gibi bi yerde birbirleriyle savasıyo bide zombie var herolar zombielere karsı savasıyor ölen oluyorsa süper güçlü zombie oluyor güçleri sabit kalıyo ama zombie oluyolar ayrıca tavsiyem millenium city crisis i bitirince gidebiliceginiz 2 bölge var bunlar desert in disaster ve canada her birine gittiğinizde yeni bir kriz ile karsılasıyonuz desert da nükleer patlama olmus millet biyere kaçmıs radyasyondan etkilenen şeyler var canada da ise asırı güçlü bi fırtına var ordada buz canavarları ve zombie ler var tavsiyem canadayı seçin desert daha zor 25 ocakda oyunda görüşmek üzre
Evet makaleyi okuyunca bende fazla bir kısıtlama olmadığını gördüm. Bence oyun bedava olduğu an bir DH Hero ekibi kuralım Hepbirlikte oynamanın vereceği tat bambaşka olur.
bencede bi hero grubu kuralım DH olarak milenium city de boss kesmeye gideriz :D
25 ocakta beleş olmadan önce oynamak istedim trial olarakda key mey gelmediki aktif edeyim oysaki kayıt olmustum oyuna girdiğimde serverdown diyor.
bu oyunda "kısıtlamalar fazla yok" diyen arkadaşların okuduklarını anladıklarını pek zannetmiyorum açıkçası
quote:
Orijinalden alıntı: Elluin
bu oyunda "kısıtlamalar fazla yok" diyen arkadaşların okuduklarını anladıklarını pek zannetmiyorum açıkçası
amacın burda tartışma cıkarmakmı ? cok dugru sölüyon evet tabi zaten tüm paralıyken parasıza geçen oyunlarda son lwl a kadar cıkarsın tüm haritalara gireakar ınunun her özelligini kullanırsın her itemi takarsın ben oyunu daha önce oynadım eger sende oynasaydın yapılan kısıtlamanın fazla olmadıgını anlardın