Şimdi Ara

Champions Online (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
0
Favori
42.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende şimdi demoı client kurulu yani free 25 ocakta bu demo full client oluyor heraalde patch ile dimi yeniden indirmiyelim okadar gblik oyunu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronic arts

Bende şimdi demoı client kurulu yani free 25 ocakta bu demo full client oluyor heraalde patch ile dimi yeniden indirmiyelim okadar gblik oyunu :D

client larin hepisi aynı vallahi accountda bitiyor iş :D ama account unu f4p e geçirmek lazımdı galiba :D ölebişeler vardı enson yazın oynadıydım wallahi yanlız şimdi ben zamanında oynadıgım karaktere girebilsem süper olur onda travel powerından tut hersey vardı :D
  • DH Hero Grubu Kurulursa Benide Ekleyin ICE Olacağım, 25 Ocak'ı Vinç'le Çekiyoruz Tabi F2P Özellikleri Kısıtlı Olduğu İçin 2Gün Sonra Silmezsem
  • oyunda kısıtlamanın oyunu oynanmıcak dereceye getircegine inanmıyorum yoksa adventure packleri purchasable yapmazlardı aylık ödeyenler premiumlu gibi bişe olcaklar heralde
    buarada DH hero grubuna katılcaklar kullancaklar kendilerini belirtsinler kullancakları power ı yazsınlar nick lerni şimiden seçen varsa onuda yazabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

oyunda kısıtlamanın oyunu oynanmıcak dereceye getircegine inanmıyorum yoksa adventure packleri purchasable yapmazlardı aylık ödeyenler premiumlu gibi bişe olcaklar heralde
    buarada DH hero grubuna katılcaklar kullancaklar kendilerini belirtsinler kullancakları power ı yazsınlar nick lerni şimiden seçen varsa onuda yazabilir

Bence 25 'i Olmadan Başlamayalım...Dereyi Görmeden Paçayı Sıvamaya Benziyor Bence Bu Oyunlar F2P Deil Daha Fazla Para Kazanmak İçin Yapılıyor ,Yani Oyuna Girmek Bedava Ama Oynamak Paralı Gibi Birşey Oluyor...25 'inde Oyunu Deneyeceğim Ama Kısıtlamalar Abartılı Olursa Oynamıcam Sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 19 Ocak 2011; 21:02:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0kanxokan

quote:

oyunda kısıtlamanın oyunu oynanmıcak dereceye getircegine inanmıyorum yoksa adventure packleri purchasable yapmazlardı aylık ödeyenler premiumlu gibi bişe olcaklar heralde

Bence 25 'i Olmadan Başlamayalım...Dereyi Görmeden Paçayı Sıvamaya Benziyor Bence Bu Oyunlar F2P Deil Daha Fazla Para Kazanmak İçin Yapılıyor ,Yani Oyuna Girmek Bedava Ama Oynamak Paralı Gibi Birşey Oluyor...25 'inde Oyunu Deneyeceğim Ama Kısıtlamalar Abartılı Olursa Oynamıcam Sanırım

aynı düşüncedeyim ama kısıtlamanın oyunu oynanmaz hale getircegini hiç düşünmüyorum

• Şuan Trial'i Oynuom Sadece 2 Skill Kullanılıyor Görünüşe Göre İnşallah Silver Acc 'dada Böle Olmaz
  • Oyun free olunca demoya patch atılıcak doğrumudur?

Okanxokan öyle dedide
  • Oyun Free Olunca Demo Client Üstüne Patch Kurupmu Oynuycaz ? Demoyu Steam'den İndirdim Ben. Yoksa Yeni Client'mi KurcaZ ?

Edit:Oyuna Fazla İlgi Yok Sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 20 Ocak 2011; 0:40:09 >
  • quote:

Oyun Free Olunca Demo Client Üstüne Patch Kurupmu Oynuycaz ? Demoyu Steam'den İndirdim Ben. Yoksa Yeni Client'mi KurcaZ ?

Edit:Oyuna Fazla İlgi Yok Sanırım

oyunda demo cient falan yok 1 tane client var mesele accountlarda f4p patch i gelince yada gelmeden önce hesapları f4p ye geçiriyoruz yoksa girimeyiz yani öle düşünüyorum cunku aylık uccret yatıtıken öleydi ilk account açtım trial ı oynadım sona parayı yatırırken o tip şeyler oldu nese sitede haberi cıkar yönlendirirlerde oyunun yapımcılarının hazırladıgı videolarda bayagı övüyolar f4p i zaten önce betası yapıldı galiba bayagı ilgi gördü oyunzden 1 ay sona haberini yaptılar 25 ocagın

•  Champions Online

Kendi Kaşındı ICE 'ın Rengini Mor Yaptım Ayrı Bi Şekil Oldu (Oda Mor ICE'dı)

Edit : Oyun Trial :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 20 Ocak 2011; 1:38:30 >
  • Nann ? ? Offical Sitedeki System Shock Videosunu İzleyin Free To Play'i Anlatıyor Ama Kötü Bir Haberim Var. . . Videoda Göründüğüne Göre Onca Hero'dan ( Class'dan ) Sadece 8'ini Kullanabilecez Bumu Nan Free2Play Resmen Gold Acc Al Diyorlar

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 20 Ocak 2011; 2:42:38 >
  • quote:

Nann ? ? Offical Sitedeki System Shock Videosunu İzleyin Free To Play'i Anlatıyor Ama Kötü Bir Haberim Var. . . Videoda Göründüğüne Göre Onca Hero'dan ( Class'dan ) Sadece 8'ini Kullanabilecez Bumu Nan Free2Play Resmen Gold Acc Al Diyorlar

Edit : İmla

ehhhm neyine yetmiyor aga 8class izledim ben ice secceğim için problem yok benim için freeplay hocam bu elbette sınırlı olacak nedense 8classbanada çok fazla geldi ben olsam 3tane falan yapardım
    Bu arada dh grubu kurulcaksa güzel olur beraber dağıtırız.

• Bakıyorumda konu epey hareketlenmiş, DH kahramanları hazırda bekliyorlar gördüğüm üzere Bende diğer arkadaşların söylemlerine katılıyorum yani önceden bir DH Hero ekibi kurumayalım, önce oyunu deneyelim bakalım Free versiyon beklentilerimizi karşılayacak mı? Umarım sonuç olumlu olur da güzel bir ekip kurar, birlikte görevleri daha eğlenceli hale getiririz Gel 25 Ocak gel...
  • Zaten Bende ICE Olcaktım Ama Arkadaşım Darkness Olacaktı Onun İçin Üzüldüm Ama Şu Client İşini Çözebilmiş Değilim
  • quote:

Zaten Bende ICE Olcaktım Ama Arkadaşım Darkness Olacaktı Onun İçin Üzüldüm Ama Şu Client İşini Çözebilmiş Değilim

merak etme powerlarda darkness var :D celestial yok galiba lö ben power armor olcam oda yok :D ne olsam muhtemelen force dusunuyorumki oda yoksa e yeter artık electric oda yoksa :D sorcery o kesin vardır bi ihtimah oda yolsa dual blade :D alın bu da benim karakterimin bi zamanki hali

Champions Online

• quote:

quote:

Zaten Bende ICE Olcaktım Ama Arkadaşım Darkness Olacaktı Onun İçin Üzüldüm Ama Şu Client İşini Çözebilmiş Değilim

merak etme powerlarda darkness var :D celestial yok galiba lö ben power armor olcam oda yok :D ne olsam muhtemelen force dusunuyorumki oda yoksa e yeter artık electric oda yoksa :D sorcery o kesin vardır bi ihtimah oda yolsa dual blade :D alın bu da benim karakterimin bi zamanki hali

Champions Online

Force ile elekt var
    bu arada karakterin güzel çakma ironman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronic arts -- 20 Ocak 2011; 16:08:41 >

• ironman e benziyo zırh birazdaha ucuk sahdan soldan bişeler falan bu ilk karakterim celestial olanın fotoları formatta gitti bunu face e atmıstım :D 1 tane daha kayam al

Champions Online

İronMan Kaldırsın o kamyonuda gorem :D

Champions Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 20 Ocak 2011; 17:26:19 >

• Beyler Bir Sorum varhttp://www.champions-online.com/download Bunu İndirsem F2P Olunca Bunla Girebilir Miyim ? Veya Üstüne F2P Patch 'imi Kuracak ?
  • quote:

Beyler Bir Sorum varhttp://www.champions-online.com/download Bunu İndirsem F2P Olunca Bunla Girebilir Miyim ? Veya Üstüne F2P Patch 'imi Kuracak ?

30 kere yazdım şunu yaa indir kardes indir bişe olmaz bütün client lar aynı diyorum 5 gündür dome falan filan yok indir sen
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.