Şimdi Ara

Champions Online (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
0
Favori
42.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metanik

arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz launcherı açıyorum playe bastıktan sonra şu hata geliyor launcher hata
    oyunu silip tekrar yükledim buda çözüm olmadı

Server şu an kapalı bakım aşamasında.
  • Tempest ve Devastator Archetype olmak üzere bu ay 2 yeni karakter açılacak.

http://www.champions-online.com/

Bu oyunda kostum karakter açacaksın ve istediğin skilleri kullanacaksın. En iyisi yeni karakteri kendin oluşturmak.
  • Oyun beni baydı malesef :( Değişik yaratıkların olmayışı, hep aynı yerde geçmesi, oyuncular arası etkileşimin minimum olması nedenlerim arasında.(Belki oyun türünün özelliği budur ama bana hiç hoş gelmedi)
    Karakteri isteyen olursa buradan yazabilirim sms onaylaması olmadığı için pm yollanmıyor :) Sanırım 8lvl infernoydu 1 golddan fazla para var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Oyun beni baydı malesef :( Değişik yaratıkların olmayışı, hep aynı yerde geçmesi, oyuncular arası etkileşimin minimum olması nedenlerim arasında.(Belki oyun türünün özelliği budur ama bana hiç hoş gelmedi)
    Karakteri isteyen olursa buradan yazabilirim sms onaylaması olmadığı için pm yollanmıyor :) Sanırım 8lvl infernoydu 1 golddan fazla para var.

Anlaşılan sen bir tek Milenyum City'de dolaşmışsın.

* Canadian haritası

* Desert haritası

* Crisis island haritası

ve birçok dungeonda oynamamışsın anlaşılan.

40lvl olduktan sonra yorum yapılması gereken bir oyundur.

Quest oyunu diyebiliriz. Yapamadığın questleri bir başkası rahatlıkla yapabilir. Sıkılmamak için parti ile birlikte oynamalısın.

Mesela ben şu anlık 13 tane pet ile oynuyorum hiç sıkılmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktekno

Tempest ve Devastator Archetype olmak üzere bu ay 2 yeni karakter açılacak.

Bu oyunda kostum karakter açacaksın ve istediğin skilleri kullanacaksın. En iyisi yeni karakteri kendin oluşturmak.

kostum karakter içinde Gold member lazım sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citiz3n

quote:

Custom diycekti sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

quote:

quote:

Custom diycekti sanırım

ayıp olmasın diye düzeltme yapmadım yazdım bnde aynısını ^^'

• quote:

quote:

Karma karakter C Storede satılmıyor gibi. Gold üyeler için yanılmıyorsam.

• archery_batu_54@hotmail.com
    Burdan ulasın bana bende oynuyorum .. gold üyelik aldm gayet hos bi oyun ..
    Oyun içi pm WESLEYGİBSON ..
    msn den ulasırsanız sevinirim
  • quote:

Şuan server crashlenmiş girilemiyor en yakın zmnda düzelir.

Arkadaşlar bir sorum olacaktı.Accountu Silver olanlar kesinlikle power setleri alamıyorlarmı?Alıyorlarsa nereden?Yardımcı olursanız sevinirim.

peki ne zaman düzelir bi bilginiz varmı?
  • 2 Haftada 40lvl olunuyor. Malesef 40lvl sınır. 40lvl olduktan sonra 1 exp gelmiyor.

İster gold ister silver ( free ) karakter olun 36 Skill puanı ve 14 ayrı skilliniz oluyor. Açtığınız tüm skill için rang 3 yapacak puan yetmiyor malesef. 36 puanlık skill artışı var. Ve bir skille 5 puandan fazla puan verilmiyor.

Custom karaktarde 40lvlik skill açmak için 10 aynı archtype gücü alınmalı ve Vibor Bay denilen yeri tamamlamak gerekiyor. Custom karakterde iyi build yapmak zor. Bir skilli açmadan diyerleri açılmıyor.

Vibor Bay da ki shatoya girmek için ise mutlaka uçma gücünüz olmalıdır. Shato havada olduğu için akrobatik veya tünel skilleri işe yaramıyor. 40 lvlde tüm skilleri sıfırlatmak 1.000 Atari point veya en az 300 gold oyun parası gerekiyor. Travel skilleri en başta açıldığı için; 40lvl olduktan sonra travel skillerini değiştirmek zor oluyor. 35 lvl olunca mutlaka 2. travel gücünüz uçma skilli olmalıdır.

Malesef bu oyunda pvpde iyi olmak için build mükkemmel olmalıdır. Build yapmasını bilmiyorsanız benim gibi oyunu zamanla bırakacaksınız.

En azından bu oyun ile 1 ay keyifli zaman geçirmek garanti.

40lvl olduktan sonra duelde veya pvpde yenilince hiç keyifli olmuyor.

40lvl e kadar görevler biter diye görev yapmaktan çekinmeyin. Tüm görevleri yapınca rahatlıkla 40lvl olunuyor. Hatta 40lvlde bir sürü görev açılıyor.

Haritalar:

Champion HQ ( oyuna ilk başlanılan yer ) 1-5 lvl

Milenyum City 1-40lvl

Desert 1-40 lvl

Canada 1-40 lvl

Monaster İsland 30lvl-40lvl

Limoriya ( Deniz altı 30-40lvl )

Until HQ ( Gold member 25lvl-40lvl )
    Demonflame...
    Snake...
    Base...
    Whitcraft vs patch haritalar.

Unity HQ ( Gold member 40lvl )

Ve bir çok Citizen Quest ve dungeonlar sizi bekliyor.

İyi oyunlar

• quote:

2 Haftada 40lvl olunuyor. Malesef 40lvl sınır. 40lvl olduktan sonra 1 exp gelmiyor.

İster gold ister silver ( free ) karakter olun 36 Skill puanı ve 14 ayrı skilliniz oluyor. Açtığınız tüm skill için rang 3 yapacak puan yetmiyor malesef. 36 puanlık skill artışı var. Ve bir skille 5 puandan fazla puan verilmiyor.

Custom karaktarde 40lvlik skill açmak için 10 aynı archtype gücü alınmalı ve Vibor Bay denilen yeri tamamlamak gerekiyor. Custom karakterde iyi build yapmak zor. Bir skilli açmadan diyerleri açılmıyor.

Vibor Bay da ki shatoya girmek için ise mutlaka uçma gücünüz olmalıdır. Shato havada olduğu için akrobatik veya tünel skilleri işe yaramıyor. 40 lvlde tüm skilleri sıfırlatmak 1.000 Atari point veya en az 300 gold oyun parası gerekiyor. Travel skilleri en başta açıldığı için; 40lvl olduktan sonra travel skillerini değiştirmek zor oluyor. 35 lvl olunca mutlaka 2. travel gücünüz uçma skilli olmalıdır.

Malesef bu oyunda pvpde iyi olmak için build mükkemmel olmalıdır. Build yapmasını bilmiyorsanız benim gibi oyunu zamanla bırakacaksınız.

En azından bu oyun ile 1 ay keyifli zaman geçirmek garanti.

40lvl olduktan sonra duelde veya pvpde yenilince hiç keyifli olmuyor.

40lvl e kadar görevler biter diye görev yapmaktan çekinmeyin. Tüm görevleri yapınca rahatlıkla 40lvl olunuyor. Hatta 40lvlde bir sürü görev açılıyor.

Haritalar:

Champion HQ ( oyuna ilk başlanılan yer ) 1-5 lvl

Milenyum City 1-40lvl

Desert 1-40 lvl

Canada 1-40 lvl

Monaster İsland 30lvl-40lvl

Limoriya ( Deniz altı 30-40lvl )

Until HQ ( Gold member 25lvl-40lvl )
    Demonflame...
    Snake...
    Base...
    Whitcraft vs patch haritalar.

Unity HQ ( Gold member 40lvl )

Ve bir çok Citizen Quest ve dungeonlar sizi bekliyor.

İyi oyunlar

Skill olayı malesef yanlış . 30 Level ICE [Free] ile 30 Level ICE [GOLD] arasında 5-6 skill farkı var . Örneğin Gold'da Wall of Ice , Ice From gibi skiller varken Free'de yok umarım anlatabilmişimdir . Bu arada şuan oynayanlar veya yeni başlayacak olanlar PM atsın tekrardan başlayacağım . ( 30LV Ice Vardı Sıfırdan Kasacağım )

EDİT : Tabi skill kısıtlaması var diye üzülmeyin . PvP 'de çoğu Gold Member'i alabiliyorsun , tek kötü yani bazi Class'ların kapalı olması oda Free Class'ları kavradıkdan sonra Gold Class'lara gerek kalmıyor , yani olay Skill 'de değil Player'lıkda ona göre .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 22 Mart 2011; 0:32:30 >

• Skill farkı var demişsin fakat playerlik önemli demişsin.
    Ücretsiz oynayan ile para veren arasında çok fark var gördüğüm kadarıyla.Bu yüzden oyunu bırakmayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar oyunu indirip yükledim ve biraz oynadım. Ama oyun boyunca bug mudur yoksa lag mıdır bilemiyorum ama sürekli yavaşlıklar yaşadım. Ayrıca tuhaftır ileri giderken adamım aniden geri eski konumuna döndü disconnect falan oldum. Bunların nedeni nedir? İnternet hızımın sorun teşkil ettiğini sanmıyorum.
  • ben başladım ama hiç bir tane bile Türk ile karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBestOnTHeWe

ben başladım ama hiç bir tane bile Türk ile karşılaşmadım

Oyunun en sıkıcı yanı çığrından çıkmış buglar ve hiç bulamadığım Türkler.
  • Ya beyler şimdi ben yneı başladm 14 levelım pet nasıl yapcaz ya
  • arkadaşlar champions online da full retcon token kullanan var mı acaba ? bu full retcon token tam olarak ne işe yarıyor anlatabilecek var mı? eğer okudugumu dogru anlamıssam tek bir full retcon tokenle oyundaki butun esitsizlikleri ortadan kaldırabiliriz.lütfen biri bu konu hakkında bilgi versin. sitesinde full retcon token sadece 800 atari token degerinde ve bilgilendirme olarak sunlar yazıyor

This grants a single character a one-time opportunity to completely "wipe the slate clean" in terms of all powers, travel powers, advantages, talents and characteristics. This type of "token" is purchased at the account level, but is used by a single hero.

NOTE: A single hero can fully retcon once per token.

This service does not permit the switching of Archetypes

ACİL BİLEN VARSA CEVAP ATSIN ÇOK ACİL !
  • Aldığınız powerların hepsini teker teker (baya masraflı oluyor eğer tamamen farklı build yapıcaksanız) sıfırlamak yerine full retcon ile tek seferde tüm herşeyi sıfırlayıp harcadığınız tüm power/skill pointleri geri alıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihtumreth -- 17 Nisan 2011; 16:07:57 >
  • oyun ücretsizmi degilmi 9 ytl aralda var oyuna baslamayı düsünüyorum ekpaketi felan varmı oyun parasla yönden neler gerekli nedir nedegildir bir anlatırsanız sevnirim
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.