Şimdi Ara

Champions Online (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
0
Favori
42.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler pet nasıl ve nereden alıcaz.Yardım edebilecek olan var mı?
    Oyundaki adım CrasHorizoN
    Hero adı: Frozen Fin
  • Bende indiriyorum başlıcam oyuna ilgi çekici gibi.
  • Betada oynamıştım gayet hoşuma gitmişti.Free To Play olması memnun etti şu an indiriyorum,oynarım ben buyu baya.
  • Oyun nick : Legendary Shield
    Başka Türk var ise beraber oynayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Oyun nick : Legendary Shield
    Başka Türk var ise beraber oynayalım.

10-15 dk sonra oyundayım oyundaki nick: AccUssEd olucak.
    server var mı seçmek için varsa nerdesin?
  • oynayan yok mu arkadaşlar bu oyunu dhden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

oynayan yok mu arkadaşlar bu oyunu dhden

18 levelim hergün 2-3 saat oynarım.
    Nick: Frozen Fin
  • Oyun 4 saat bakıma alındı şu saat itibari ile.

Bende Hulk'a benzeyen karakteri açtım(tıpatıp desem doğrudur).Karakter adım Bulk

Server Gelince Resim koyarım.

Oyun gerçekten çok hoşuma gitti,tps türü single player oyun oynuyormuş hissi veriyor insana(Marvel'ın çıkardığı oyunlar:Spider-Man Serisi,X-men serisi...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 12 Mayıs 2011; 13:11:45 >
  • Oyun başlarda iyi güzelde level atladıkça ve pvp'ye girdikçe gold ve silver acc.ler arasında ne kadar çok fark olduğunu anlayabiliyorsunuz.Şu an 38 level'ım ve oyunu bırakmayı düşünüyorum.Pvp'de özellikle free-form'lara karşı yapabilinecek nerdeyse hiç bir şey yok , adamlar sizi 5-6 saniyede çok rahat bi şekilde öldürebiliyor.40 level olup item dizmeyi falan düşünüyordumda gold üyelerin gerçekten güçlü olduğunu görünce hevesim kaçtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 30 Mayıs 2011; 15:33:07 >
  • Oyuna tekrardan dönüyorum bir kaç arkadaş ile . 30Lv Ice charım vardı (Free Acc.) . Oyuna tekrar dönüyorum çünkü Free Acc. ile Gold Acc. arasında fazla fark görememem . Neden diye sorarsanız PvP de genelde Gold Acc. 'ları alıyordum . Yani Free oynanabilirliği var . Diğer sebeb ise Prius 'un sarmaması , ama tam sürüm olunca veya 2-3 ay sonra tekrar deneyeceğim Prius 'u.

iletişim : OkanDRDYK@hotmail.com
  • arkadaşlar iki sorum olacak iki karakterimde level 5 fakat milenyum cityden canada ya çöle nasıl gidebilirim söyler misniz? ikinci sorum ise nasıl pet alabilirim söyleyebilir misiniz?
  • Beyler bende oyuna başladım dün. Oynuyorum 9. seviye Inferno'm var. Yalnız olunca görevler yapılmıyor hiç. Zor yani
    Ulaşmak isteyenlere : Balitzi@Spetzii
    Not: 2 tane i var yanlış yok yani.
  • arkadaşlar bende yeni başladım oyundaki ismim Raven eklerseniz görüşürüz
  • arkadaşlar ben bir süredir oynuyorum ama sizlerin varlığından haberdar bile değildim bugüne kadar benim için de sıkıcı geçiyor oyun 40 lvl inferno var yardım isteyen yada birlikte oynayalım diyen varsa oyundaki nick durrukatar@durrukatar daha eğlenceli olacaktır ^^
  • bende indirdim şuan oyunu patchleri yüklüyor bakalım nasılmış oyun
  • oyuna girdim tutorial kısmını zorda olsa bitirdim :D oyunda karakter yaratma kısmı hoşuma gitti ancak oyundan pek birşey anlayamadım şuanda :D 6 level oldum karakterimde çok güzel oldu ( yani benim gözümde güzel :D) hala oynayanlar varsa birlikte oynayalım daha güzel olur öyle
  • Ben indirdim hiç birşey anlamadım tutoriali zor bitirdim ama oynayan arkadaşlar varsa tekrar başlarım öğrenirim
  • Arkadaşlar benim bi sorunum var .s oyunu yükledim launcherden açmaya çalışıorm ama server error die bi hata alıorm. ne yapabilirim ??
  • Oynadığım en harika MMORPG diyebilirim. 28 lvl inventorum. Diğer oyunlardan farklı ve harika. İngilizcesi olmayan ve mmorpg deneyimi olmayan arkadaşlar sorun yaşayacaktır. Görevler klasik öldür çıkanı topla 15 tane öldür gibi değil. Mesela size bir cd de virüs veriyor bilgisayara virüs sokuyorsunuz falan :D Ancak oyun her ne kadar f2p olsada tam olarak zevk almanız için 15 20 doları gözden çıkarmanız gerekli. Görev , Mob , bu sistemler gerçekten harika. Skiller ayrı bi manyak zaten :D Mutlaka denemeniz gereken harika bir oyun.
  • Bende bayılmıştım bu oyuna ; Life time gold acc almıstım ve http://www.champions-online.com/character_profiles/user_characters/ColdClaw bu charı kastım 2 tane 40 vardı ama slot yetmedigi için silmiştim onları :D suan bu 30 lwl kasmıyorum girmiyorum arasıra pazar yapmak için giriyorum ; oyunun en özel ve hızlı (pahalı) traveli olan dark speed de var :P nerden baksanız site parasıyla 70 dolarlıkta shop itemleri var üstünde ^^ EĞER BANA C9 KORE VE YA CN VERSİONDA Bİ ACC VEREN OLURSA HİÇ DÜŞÜNMEDEN BU OYUNDA İSTEDİGİNİ ELDE ETMESİNDE YARDIMCI OLURUM :) HATTA DARK SPEED İMİ BİLE GÖZDEN CIKARTABİLİRM

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.