Şimdi Ara

Champions Online (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
0
Favori
42.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben anlatamıyorum galiba sana dimi...Oyunda TRADE yok zaten.Bir item alış verişi yapmıyorsun.Her şey dungeonalrdan vs geliyor.Ya zaten kendi mesajında bile aradaki farklar belli.Oynayan görüyor hangi oyunun daha iyi ve oynanabilir olduğunu.Size Doctor Destroyer ve Defender'ınızla iyi oyunlar biz Joker ve Batman'le mutluyuz .
  • trade yoksa mesajlarımda sınır varsa mailde item yollanmıosa craft yoksa

ne kadar çöpsüz oyun la o bari karakterleri de verseler
  • 2 sinide oynamış biri olarak söylim böyle oyunları sevmezdim Championsa başladım sıkıldım bıraktım belki erken bıraktığımdandır bilemem ama havası güzel gelmedi.
    Dc universe ise başka bir dünya gibi geldi gerçekten ayrı bir havası var size o Süperkahramanlığı yaşatıyor.Skill sisteminide çok beğendim gerek kombolar olsun skill ağacı olsun.
    Open wold pvp si ise bir başka güzel görev yaparken cıkan kapışmalar yer kapma oyuna hırs katıyor.
    Dc universe bu oyunların en iyisidir.
  • Dc Universe Online'nin Champions Online'den daha fazla kısıtlamaya sahip olsa bile Dc Universe Online oynardım.Dc Universe Online daha az kısıtlamaya ve daha akıcı , daha zevkli oynanışa sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Dc Universe Online'nin Champions Online'den daha fazla kısıtlamaya sahip olsa bile Dc Universe Online oynardım.Dc Universe Online daha az kısıtlamaya ve daha akıcı , daha zevkli oynanışa sahip.

+1

İki oyunuda denedim ve DC gerçekten çok iyi. Kısıtlama az ve oyun gerçekten eğlenceli. Tekrar hissi yaratmayan görevler ve pvpler çok eğlenceli.
  • Beyler bir şey soracam ya konu ile alakalı değilde Dc universe onlinede bu sırt çantası çok uyuz duro onu nasıl gizlicem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Beyler bir şey soracam ya konu ile alakalı değilde Dc universe onlinede bu sırt çantası çok uyuz duro onu nasıl gizlicem ?

DC Universe Bölümüne sorablirsin soruyu buraya sormak saçma :/
    Styles menüsünden gizleyeblirsin
  • iki oyunu da denedim ve gameplay da dc co dan iyi diyenler get out now!
    12gb fark ile birlikte gelen artılar da bi zahmet olsun a.g ancak interact, gameplay ve karakter skilleri ve taktikleri olarak co daha iyi
    dc de senaryonuz belli skilleriniz, itemleriniz bol bol sahip olabileceğiniz kostümleriniz open world pvp avantajınz var
    co da yaratıklarn skillerini bile kullanablirsiniz parasız üye iseniz devicelerle ve itemlerle bunu sağlayabliosunuz taktik çeşitliliği olarak ta fark atıyo gerçekten ve gameplay olayı daha rahat
    co-rpg > dc-actionfps

bu dc de saat 15:30 dan itibaren geceye kadar oynanmıyo be :/ bi kaç adam kesem diom adama dalıom dalıom hp si gitmio bi anda ölüom etrafta kimse yok :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir14

iki oyunu da denedim ve gameplay da dc co dan iyi diyenler get out now!
    12gb fark ile birlikte gelen artılar da bi zahmet olsun a.g ancak interact, gameplay ve karakter skilleri ve taktikleri olarak co daha iyi
    dc de senaryonuz belli skilleriniz, itemleriniz bol bol sahip olabileceğiniz kostümleriniz open world pvp avantajınz var
    co da yaratıklarn skillerini bile kullanablirsiniz parasız üye iseniz devicelerle ve itemlerle bunu sağlayabliosunuz taktik çeşitliliği olarak ta fark atıyo gerçekten ve gameplay olayı daha rahat
    co-rpg > dc-actionfps

bu dc de saat 15:30 dan itibaren geceye kadar oynanmıyo be :/ bi kaç adam kesem diom adama dalıom dalıom hp si gitmio bi anda ölüom etrafta kimse yok :/

RPG ne demek daha onu bilmeden gelip burda yazı yazıyorsunuz.Role Play Game ne anlatıyor sana.Kusura bakma ama öyle saçma sapan 0-7 yaş arasına hitap eden bir loreda rpg filan olmaz.Doctor Destroyer'miş Defender'mış mış güldürmeyin ya...Ki strateji yok dediğin oyunu önce adam gibi oyna ondan sonra strateji varmı yokmu karar ver.Git bir boss fight yap bakayım göreyim senin strateji yokunu...Daha rahat demeyeceksin gameplay olayın daha basit diyeceksin.Adam gibi pvp olmayan loreu kötü en ufak aksiyon barındırmayan oyunu savunmayın ya.

• sen üstüne mi alınıon bu lafları sanki sana küfretmiş gibi konuşup durma
    action fps görünüm ile rpg görünümü arasındaki farkı sen bilmiosun galiba, hani mouse ile istediğin yere tıklayıp rakibini falan seçersin skillerle oynarsın ha işte o rpg tarzı oyun oluo dc de action fps tarzı var mouse de attackların içinde seçime yaramıyo bakış açısı ve saldırı yaratıyo çaktın?
    ayrıca dr destroyer ve defender malesef marvel ile yapılan anlaşma iptal olunca mecburiyetten kaldı oyunda sende bi onların 2 si ni gördün galiba?
    mesela king of the hill lvl 40 girdin mi hiç? orda bi sniper olmak var bi de ice olup milleti yerinde tutmak var bu oyunda ice olup birini yerinde tuttuunda hurraaa die herkes girio taktik yok tamamen kafa göz dalalım mantığı var çaktın? 2 de bi bişi bilmiomuşuz gibi davranıp durma karşında senin zeka yaşın kadar küçükler yok!
    Role Play Game: rol yapma oyunu, o oyunda sosyal olarak bile lvl kasabliosun, perk ve lore olayı asıl dc de yok ona bakılırsa!
    boss fight ı söylemen yersiz olmuş zira o dediğin durum nerdeyse her oyunda var ztn, daha rahat denilen şey kamera açısını daha rahat ayarlayabilmektir lock targeti ayarlayabilmektir mesela hedefini mouse ile istediğin uzaklıktan seçip yine mousenin sağ ve sol tuşlarının ayrı ayrı kamera açıları yaratabilmesidir...

• Varya o kadar komik konuşuyorsunki.Role play game ne demek daha onu bilmiyorsun.Madem bu oyun rpg değil.Gir bak bakayım gamespotta filan ne olarak geçiyor.Ben bu oyunda boss fight var demedim.Daha adam gibi boss fight yapmadan strateji yok hurra horro demeyin dedim.Hiçbirşey bilmeden boş boş buraya gelip bana gereksiz bahaneler uydurarak oynayamadım zor gelmedi diyemeyip oyunu kötülemeyin.Kolaya alışmışsın zor gelmiş bu kadar maval okuma boşuna.Gir bi 30 ol bakayım gir bi alert göreyim strateji neymiş.Donduracak aga olmuyor böylemi diyeceksin yine bakalım.Gençiniz...Gelmiş bana hala doğru düzgün end gamei olmayan gereksiz bir oyunu savunuyor ki genel yorumlardan hangi oyunun daha çok beğenildiği belli boşuna tartışıyoruz...
    Bana isim haklarından bahsediyorsun dimi sen.İsim haklarını alamadılar işte hayal güçleri en fazla Defender'a yetti bunu yaptık hadi oynayın dediler dimi güldürmeyin ya...Ki doğru hatırlıyorsan 30 levele kadar gayette oynadım ben oyunu ve en ufak bir lore kırıntısı yok.Saçma sapan 0-7 yaş arasına hitap eden bir lore...

• quote:

kısıtlamarı kat kat daha fazla demek istedin herhalde?
    item satışında slotun 0 paralıda sınır yok
    mesaj 30sn de 6 kez atabliosun paralıda spam bile var
    inventory slotun az
    bankan küçük
    sadece 3 travel pover free
    ve herşeyde kısıtlama var görünümü de çok karartılmış ağır bi tarzı var comic çizimlerinden çok uzak
    kısıtlamalarına baktım oyuna da girip denedim ama gerçekten çok berbat illa sen bu parayı ödeyeceksin! dio adamlar

Edit: 1 -> 0 - 1 > 6

arkadaşım co da bulabilceğin hertürlü kısıtlama var ve oyuna para vermediğin sürece biraz zor oynarsın
    dc universe kısıtlama bakımından piyasadaki tüm p2p den f2p e geçmiş oyunlardan daha üstün durumda Yazuach 10 kere söylediği halde anlamıyorsan o senin sorunun

co da power larda kısıtlama içerisinde kısıtlama var sen daha neyin muhabbetini yapıyorsun ve kişiselleştirme bakımında dc universe ca dan kat kat daha üstün kostümlerin yarısından fazlası paralı ca da dc universe de hepsi bedava

ve travel powerlar ca da hayatımda gördüğüm en saçma travel powerlar var ve zaten coğu paralı
    dc universe ise hepsi bedava

chat kısımına takmışsın 30 sn de sen 1 sayfalık konuşma mı yazıyorsunki 30 sn 6 cümle neyine yetmiyor ?
    ve cok sorun ettiğin banka inventory auction slot ve trade
    5 dolar gibi cüzzi bi para ile hepsini kullanabilirsin ve tanesi 3 dolardan olmak üzeri inventory veya banka slotunu genişlete bilirsinki pek gerekli bişi değildir

birdaha saçma sapan post lar atmamanız dileği ile

iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: FacelessMan

quote:

kısıtlamarı kat kat daha fazla demek istedin herhalde?
    item satışında slotun 0 paralıda sınır yok
    mesaj 30sn de 6 kez atabliosun paralıda spam bile var
    inventory slotun az
    bankan küçük
    sadece 3 travel pover free
    ve herşeyde kısıtlama var görünümü de çok karartılmış ağır bi tarzı var comic çizimlerinden çok uzak
    kısıtlamalarına baktım oyuna da girip denedim ama gerçekten çok berbat illa sen bu parayı ödeyeceksin! dio adamlar

Edit: 1 -> 0 - 1 > 6

arkadaşım co da bulabilceğin hertürlü kısıtlama var ve oyuna para vermediğin sürece biraz zor oynarsın
    dc universe kısıtlama bakımından piyasadaki tüm p2p den f2p e geçmiş oyunlardan daha üstün durumda Yazuach 10 kere söylediği halde anlamıyorsan o senin sorunun

co da power larda kısıtlama içerisinde kısıtlama var sen daha neyin muhabbetini yapıyorsun ve kişiselleştirme bakımında dc universe ca dan kat kat daha üstün kostümlerin yarısından fazlası paralı ca da dc universe de hepsi bedava

ve travel powerlar ca da hayatımda gördüğüm en saçma travel powerlar var ve zaten coğu paralı
    dc universe ise hepsi bedava

chat kısımına takmışsın 30 sn de sen 1 sayfalık konuşma mı yazıyorsunki 30 sn 6 cümle neyine yetmiyor ?
    ve cok sorun ettiğin banka inventory auction slot ve trade
    5 dolar gibi cüzzi bi para ile hepsini kullanabilirsin ve tanesi 3 dolardan olmak üzeri inventory veya banka slotunu genişlete bilirsinki pek gerekli bişi değildir

birdaha saçma sapan post lar atmamanız dileği ile

iyi forumlar...

Ekleme yapayım 30 saniyede 6 cümle durumu sadece shoot da geçerli. League , group , say , arena , versus , trade kanallarında öyle birşey yok. Zaten shout dada rastlamadım daha 30 saniyeye orası ayrı.

• Bana bu tartışmalar ilk okuduğumda manasız geliyordu... Fakat DcUO ya başladıktan sonra yawaş yawaş anlamaya başladım... CO ya DcUO bin kat daha iyi... Kısıtlama felan diye saçmalayn arkadaşlar var... Hiç konuşmasınlar 5 dolara kısıtlamalardan kurtulurlar ... ACı ama gerçek bu kusura bakmasın kimse....
  • Ben de bu gün başladım öncelikle oyunu free oynuyorum

Bu oyunda uçma, hızlı koşma vb nasıl oluyor ben hala amele gibi yavaş yavaş koşuyorum çok zaman kaybediyorum.

Bu Tutorial nasıl bitecek çok sıkıldım yapmak istemiyorum!
  • Dc'yi sevmiyorum oyunu çizgi roman havasında oynamak daha güzel geliyor bana, o yüzden champions online derim.
    Dc ve Co arasındaki farkı boyuttan anlarsınız bu kadar fark normal 12gb istiyor Dc.
    Kısıtlamalardan herkes çok bahsetmiş, gold üye olmak pahalı birşey degil 25-30 milyon aylık budumudr yani sorun :)

Ign sitesindede zaten Champions online : 7.6
    Dc online : 7.0

almış puan olarak.

Forza Champions online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black-rider -- 21 Şubat 2012; 16:10:10 >
  • Oynayan var mı?
  • yha ben oyuna girdim sonra oyundan attı 1 satt sonra felan, birileri diorki oynama zamanın bitmiş ? doğrumu , sizde öyle oluyor mu ? sitesinde bedava yazıyor

• Hala oynayan varmı? ben yeni başladım da?
  • Co oynamadım ama Dc'yide yarıda indirirken bıraktım.Dc biliyorum.Bence benim görüşüm sistemi çok kötü.Tarzım değil.Karmaşık ve kötü bir sistemi var oyunun.Hiç bulaşmayın derim 12 gb yere yazık olur.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.