Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 CHANEL Bleu De Chanel 150 ml EDP erkek parfümü (SATILDI) Satın Al 30 Nisan 2018 21:25 1 1 CHANEL Bleu De Chanel 150 ml EDP erkek parfümü (SATILDI) Forumdan juti34 'e satılmıştır. Hayırlı olsun. Güle güle kullansın.FİYAT : 450 TLParfüm yurtdışından hediye geldi fakat kullanmıyorum.Genelde ZEGNA FORTE kullanırım fakat kokumu değiştirdim ayrıca nakit ihtiyacım var bu yüzden ZEGNA parfümümde satılıktır bilginize. Chanel hiç açılmadı jelatini duruyor. EDP dir 150 ml dir. Üretim tarihi 2017 aralık gözüküyor fotoğraflarını koyuyorum.İstanbul içi olursa sevinirim ZEGNA FORTESistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PowerBoost PSU 500W (2 adet) en temizi ve uygunu (fiyat düştü) Mauboussin Elixir Pour Elle 100ml BAYAN parfümü (SET) Ellesse güneş gözlüğü (erkek) Polarize Cam (videolu) SARAR takım elbise (FÜME rengi) Her mevsim giyilir (Kaşmir,Yün,İpek, karışım)
Forumdan juti34 ile anlaştık. İnşallah hafta sonu alışveriş tamamlanacaktır. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullansın. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PowerBoost PSU 500W (2 adet) en temizi ve uygunu (fiyat düştü) Mauboussin Elixir Pour Elle 100ml BAYAN parfümü (SET) Ellesse güneş gözlüğü (erkek) Polarize Cam (videolu) SARAR takım elbise (FÜME rengi) Her mevsim giyilir (Kaşmir,Yün,İpek, karışım)