Şimdi Ara

SARAR takım elbise (FÜME rengi) Her mevsim giyilir (Kaşmir,Yün,İpek, karışım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
2
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SARAR takım elbise (FÜME rengi) Her mevsim giyilir (Kaşmir,Yün,İpek, karışım)
    FİYAT : 275 TL

ARTIK BÜYÜK GELDİĞİ İÇİN SATIYORUM
    RESİMLER AŞAĞIDA.

Öncelikle bilmeyenler için belirtiyorum daha ucuz olan CCS SARAR yada İNTERVİEW SARAR marka değildir.

SARAR TAKIM ELBİSE %70 YÜN %20 İPEK %10 KAŞMİR karışımdır POLYESTER DEĞİLDİR !!!
    Yazın Serin - Kışın Sıcak tutar - kumaşı rahat ve hafiftir

Denemek isteyenler gelip deneyebilir yada Bahçelievler de Metroport AVM de deneyebilir. Elimde takım elbise ile benim gelmemi isteyenler mesaj yazmasın lütfen şimdiden söylüyorum

58-60 beden 4 drop giyenler için uygundur FÜME rengidir her mevsim giyilir
    Etikette yazan 48S TR size değildir.

Daha önce deneyip beğenenler oldu fakat büyük geldi 56 beden giyenlere uygun değildir.

SADECE PANTOLONUN AĞ KISMINDA AŞINMA VAR. BU ŞEKİLDE DE GİYİLİR SORUN OLMAZ.

FAKAT İSTEYEN TERZİDE İÇİNE EK YAPTIRABİLİR 10-20 TL VEREREK. ÖMRÜ DAHA DA UZAR

Sadece düğünlerde giydim ve her giyimden sonra kuru temizlemeye verdim.
    Önceki işim gereği hergün takım elbise giyiyordum. Bu takımı giymedim yanlış anlaşılma olmasın.
    Çok titiz biriyim sırf takım elbiselerim için STEAM Q buharlı ütü aldım (çok memnunum ütüden) resimde mevcut ütü.
    Çalışırken Her gün ütülerdim mutlaka takım elbisemi hiç kırışmasa bile. Biraz fazla titizim maalesef bu konuda.

Sıfır fiyatı SARAR yün takımların 1199 TL İLE 1899 TL ARASINDA DEĞİŞMEKTEDİR. YÜN ORANI ÇOĞALDIKÇA FİYAT ARTAR

SARAR takım elbise (FÜME rengi)  Her mevsim giyilir (Kaşmir,Yün,İpek,   karışım)SARAR takım elbise (FÜME rengi)  Her mevsim giyilir (Kaşmir,Yün,İpek,   karışım)

https://shop.sarar.com/erkek-giyim/takim-elbise?brand=244&product_list_limit=48&product_list_order=price

*******************************************************************************
    ALINTI BİLGİ :

Yün Takım Elbise hakkında bilgiler : Yazın yün giyilir mi demeyin; evet giyilir. Hava geçirgenliği ve ıslaklık hissettirmeden ağırlığının %30’u kadar nem tutabilmesi sayesinde yün kumaştan üretilen takım elbiseler dört mevsim rahatlıkla giyilir.

Kolay buruşmamaları, düzgün bir şekilde asıldıklarında da buruşuklukların büyük bir bölümünün kendiliğinden düzelmesi ve üstüne bir de dayanıklı olmaları gibi artılarını da göz ardı etmemek gerekir.

Yün, ipek gibi başka doğal maddeler ile karıştırılmış olabilir. İpek, kumaşa yumuşaklık ve hafiflik sağlamakla birlikte parlaklık (canlılık) da verir.

Kaşmir ve angora, kumaşa yumuşaklık ve güzel bir dokunuş veren, ancak normal yüne göre daha pahalı olan yün türleridir. Kumaşın yapısında bu tip kaliteli yünlerin herhangi bir oranda bulunması önemlidir.

SARAR takım elbise (FÜME rengi)  Her mevsim giyilir (Kaşmir,Yün,İpek,   karışım)
    SARAR takım elbise (FÜME rengi)  Her mevsim giyilir (Kaşmir,Yün,İpek,   karışım)
    SARAR takım elbise (FÜME rengi)  Her mevsim giyilir (Kaşmir,Yün,İpek,   karışım)SARAR takım elbise (FÜME rengi)  Her mevsim giyilir (Kaşmir,Yün,İpek,   karışım)SARAR takım elbise (FÜME rengi)  Her mevsim giyilir (Kaşmir,Yün,İpek,   karışım)SARAR takım elbise (FÜME rengi)  Her mevsim giyilir (Kaşmir,Yün,İpek,   karışım)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 275 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.