Şimdi Ara

PowerBoost PSU 500W (2 adet) en temizi ve uygunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 PowerBoost PSU 500W (2 adet) en temizi ve uygunu

Model: BST-500E 2 adet mevcuttur

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

500 > 450 > 400 > 350 > 300 TL (1 ADET) Fiyatı gelip alabilecek olan kişiler için uygun tutuyorum

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sıfırının fiyatını bulamadım. İkinci ellerin fiyatları min. 250 TL ile max. 500 TL arasında (sarı site ve diğerleri)

Öncelikle şunu belirtiyim sadece gelip alabilecek olanlar iletişime geçsin lütfen. Kargo , EFT , vs. YOKTUR (İstanbul - Bahçelievler)

Sistem ile komple kurulu geldiği için KUTUSUZDUR. Resimdeki kutular VERİLMEYECEKTİR.

Kendi sistemimi tekrar sökemem Sharkoon PSU çok zor takılıyor bu yüzden benim sistemde deneme şansınız yok maalesef.

Gelen kişi kasayı getirirse yardımcı olurum deneyebilir.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Her ikisi de aynı anda alınan PC lere ait. Sadece 10-11 ay kullanıldı ve kaldırıldı. Sorunsuz çalıştırdı PC lerin her ikisini de.

Kasalarda PowerBoost marka sıkıntısız çalışıyor ve gayet memnunum.

11.11.2020 kampanyasında kendime ve yeğene sistem almıştım 2 şer adet (bunlarda 2 şer adet: monitör, klavye, mouse, usb, hdd, vs. vs.)

İlerde uygun fiyata 80+ psu alınca bunları kaldırdım , yedek olarak tutuyordum. Artık taşınma durumu olabilir bu yüzden de satıyorum.

Hatta ilerde hiç istemeyerek de olsa PC yi bile satabilirim yeni evde yer konusu sıkıntı çıkarırsa.

Aşırı titiz biriyim PC yi her ay detaylı olarak temizlerim (resimlerde mevcut yorumum) Bu yüzden PC ve PSU nun temizliği konusunda iddialıyım.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• >>>>>>> FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR <<<<<<<<

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.