Şimdi Ara

Char Nasıl Bug'tan Kurtarılır ? (Resimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
27.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer çarımızın bı fotografı yoksa nolcak?
  • çok faydalı herkezin başına glebilir..Eline sağlık.

Üst Konu ..
  • Hypocrites e buradan çok teşekkürler ediyorum sayesinde charım pugdan kurtuldu onun maili az degiştim yoksa benim yazdıklarıma cevap verdiler ama tınlamadılar onun dediği yerden yolladım ve ayrıca aynısından pug Report var oradanda aynı metni yolladım belkide pug reportın sayesindede açmıs olabilirler başlığa stuck yazdım anlamı sıkışma pugda kalan arkadaslar yollasın düzelir aşasındaki ---- olan yerlere servar ve char isimlerini yazmayı unutmasınlar ,

Dear Sir/Madam

During the China tomb on the 18nd of april, my char died and got stuck
    so whenever I connect, I get disconnected

I believe there is a bug in the game

Could you please fix my problem AS SOON AS POSSIBLE because I have just bought a premium ticket

and I can''t wait to use it.

Many thanks for your assistance.

Respectfully

Im on ------, my char named -------- ty

• quote:

Orjinalden alıntı: mr.chucky

ÜST KONU OLSUN LAZIM OLUNCA KULLANICAM ELİNE SAĞLIK

• Siz o bug ddediginiz sey ile benım ark ım küpeye +14 basdı

Char Nasıl Bug'tan Kurtarılır ? (Resimli)
  • Orjinalden alıntı: boywonder

Siz o bug ddediginiz sey ile benım ark ım küpeye +14 basdı

o arkadasın basa basa küpeyemi basmış silah yapsın madem 98 lik senin başına bize gelen pug gelse göz yaşından olimpik havuz yaparsın char mor gibi bi yerde hp 200 mp 500 küsüer defanslar üzerindeki strler hep o anında dc yiyiyosun +1 bassın charı verim ona arkadasın charda aynı kalmıs maili yolladım inşallah düzelir onun resmi koyimde pug görün

• o anda yuzuk bulmus yuzugu basmıs ztn baska bı ıtemı basmaya denemiş +3 olmamıs
  • sper mis harbden ellerine sağlık UP
  • Bende bildirdim cevap yazdılar düzelteceğiz diye fakat bu cevabın ardından 4 gün geçti.Sizde cevaptan kaç gün sonra geçti bug? Anormal bişeymi yaşıyorum?
  • phy abs. 23.8 benim 87 +5 imde phy abs 23.2 hem 95 lv hemde +14 sadece 00.6 mı fark ettirdi?
  • yha beyler benim arkadaşın başına bi olay geldi kendimde denedim gerçekten içler acısı cocuk premium plus bastı yanı resmen acıldı premıum plus oyundan cıktıgında tekrar girmek istediginde tek seferde giremedigini fark ettik geçer dedik geçmedi bende denedim sonuc alamadık pre acık saaatlerce denemeden sonra giriyoruz fakat cıkınca gene aynı durum napıcaz bug report metını hazrlıyabılıcek arkadaş varmı yardım lutfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcserseri

yha beyler benim arkadaşın başına bi olay geldi kendimde denedim gerçekten içler acısı cocuk premium plus bastı yanı resmen acıldı premıum plus oyundan cıktıgında tekrar girmek istediginde tek seferde giremedigini fark ettik geçer dedik geçmedi bende denedim sonuc alamadık pre acık saaatlerce denemeden sonra giriyoruz fakat cıkınca gene aynı durum napıcaz bug report metını hazrlıyabılıcek arkadaş varmı yardım lutfen..

Auto Login'de mi bekletiyor yoksa tek denemeden sonra oyundan mı atıyor? Sol alta bak. Orada C10 gibi bir şey görürsen söyle bize. C10 değilse Bug Report şart.
  • Üst konu olmalıTeşekkürler
  • yha auto logınde bekletiyo resmen premium yokuş gibi saaatlerce denetiyo :S
  • güzel bi rehber olmuş
  • quote:

yha auto logınde bekletiyo resmen premium yokuş gibi saaatlerce denetiyo :S

İlginçmiş, ben SRO buglarını fazla bilmiyorum. Lütfen bilen birisi arkadaşa yardımcı olana kadar konuyu uplayalım.

NOT:Preyi bastığınıza emin misiniz?
  • tabiki eminiz ya oyuna girdigimizde premiumun basılı olduğunu ve süresinin normal bir sekilde harcandığını göruyoruz premium resmen basılı arkadaşlar ama oyuna pre yokmuş gibi saatlerce denedikten sonra giriyoruz bazen 14 saat denediğimiz oluyo nolucak giden 300 silk kim vericek karşılığını ?
  • +14 Kafama takıldı
  • quote:

tabiki eminiz ya oyuna girdigimizde premiumun basılı olduğunu ve süresinin normal bir sekilde harcandığını göruyoruz premium resmen basılı arkadaşlar ama oyuna pre yokmuş gibi saatlerce denedikten sonra giriyoruz bazen 14 saat denediğimiz oluyo nolucak giden 300 silk kim vericek karşılığını ?

Salıya az kaldı, düşük bir ihtimal; ama belki düzelir. Böyle bir hatayla hiç karşılaşmadım, o yüzden yardımcı olamıyorum, konuyu yukarıda tutmaya çalışıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.