Şimdi Ara

Char Nasıl Bug'tan Kurtarılır ? (Resimli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
27.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hols

Ya benım charım saat 2-3 cıvarlarında taklamakanda bugda kaldı napacagımı bılemıyorum.Oyuna gırınce atıyor degişik bır hata verıyor.Arkadaş gırmeyı denedı aynı hata ondada verdı.Napacagımı bılmıyorum okadar emek verdım bu bug-rapurunu denıcem işallah işe yarar fakat benım ıngılızcem GM le konuşcak kadar ıyı oldugunu zannetmıyorum bu konuda bana yardım edecek varmı?

Aynısı bana oldu
  • yokmu bi fikri olan arkadaşlar ? Peki şunu sorim size diğer premiumu bastıgımda aynı şeyin olmaz ihtimalı kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcserseri -- 8 Ağustos 2009; 21:58:05 >
  • Güzel pylaşım başıma gelince bakarım burdan
  • Benim charımda jangandan dwye gecerken oyun dondu daha sonra tekrar gırmeye calıstıgımda chara gırıyor fakat start'a tıklayınca dc verıyor bug repport yaptım bana 1 hafta ıcersınde yardımcı olurus felan msj gonderdırler.
    Acaba pre felan gıdıyormu yada onu telafi edıyorlarmı bılgısı olan yardımcı olursa sevınırım.
  • eLine sağlık ...
  • kardes joymax ın size cevap verip vermediğni öğrenmek için resim kpoymusun ama gözükmüyor gene upload edermisn
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.