Şimdi Ara

Char Nasıl Bug'tan Kurtarılır ? (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46
Cevap
2
Favori
27.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not : Rehberi alıntı yapacaksanız forum.donanimhaber.com dan alıntı yaptığınızı belirtiniz.

Arkadaşlar sizde biliyorsunuzki fw de başıma çok kötü birşey geldi bunun sonucunda yaklaşık 1 hafta boyunca silkroada giremedim, girdiğim zamanlarda ise dc oluyordum. Çok üzücü bir durum gerçekten fakat charımı biraz önce hotanda buldugumda yaşadığım sevinci sizlere anlatamam..

Herkesin bu konuda sıkıntı yaşadığını biliyorum, bu herkesin başına başına heran gelebilir, ee rehber yapmak benim için bir zevk olduğuna göre başlayalım

Şimdi herkes tarafından yanlış bilinen birşey var, bu hiç bir şekilde Salı günleri geçmiyor.Benim charım inspection olmasına rağmen halen bugta kalmıştı yani bunun için mutlaka bug report yapmalısınız

-Bunun için gerekenler

*Resmi bir dilde yazabilicek kadar ingilizce
    *Ve karakteriniz sıkışmış oldugu haldeki SS ( screenshot) fotoğrafıda diyebiliriz

Size nasıl bug report yapacağınızı anlatacağım

Önceliklewww.joymax.com/silkroad adresine giriyoruz, login olmamız gerekiyor herhalde login olmayı bilmeyen birilerinin olacağını düşünmüyorum sol üstte Logine tıklayarak hesabımızın bilgilerini giriyoruz. Login olduktan sonra anasayfaya otomatik olarak geri dönüyoruz eğer o Login in yerinde Logout yazıyorsa login olduk demektir

*Şimdi asıl geldik zor tarafına

Support un yanindaki + ya tıklayarak contact support a tıklıyoruz.

Burda Sol altta yer alan Type contente tıklıyoruz. Burası bizi sorunumuzu yazacağımız yere yönlendiricek

*Geldik asıl olaya arkadaşlar

Category de Game playi seçin, sizden istenilen bilgileri doldurun. Adrese birşey yazmanıza gerek yok --- gibi işaretler koyabilirsiniz. Title başlık manasına gelmektedir. Başlığı atıyorum karakteriniz fortress war da sıkışmışsa.

'' My Character Has Stucked In Fortress War'' yada herhangi biryerde sıkıştıysanız fortress war i kullanmayınız.
    Önemli Not : Bug reportun içersine karakter bilgilerinizi koymayı sakın ama sakın unutmayın. Özellikle server ve nick, pw ye gerek yok

Kırmızı ile işaretlediğim yerden SS yükleyeceksiniz. Oyun içindeki printscreen a basarak çekebilirsiniz. Çekilen resimler Silkroad / Screenshot klasörüne gider.

Benim kullandığım bug report bu oluyor. Fakat bug reportta ticketi daha yeni aldığım , sıkıştığım tarih,ve character bilgilerimde var. Aman siz bunu direk kopyalayarak yollamayın, sadece bir örnek.

quote:

Dear Sir/Madam

During the fortress war on the 22nd of January, my char died and got stuck on a mountain

so whenever I connect, I get disconnected

I believe there is a bug in the game

Could you please fix my problem AS SOON AS POSSIBLE because I have just bought a premium ticket

and I can''t wait to use it.

Many thanks for your assistance.

Respectfully

Im on phoenix, my char named ShadowStep ty.

Birkaç gün içinde cevap veriyorlar, sizede kalıyor beklemek. Ben yaklaşık 1 hafta bekledim, 2 hafta bekleyende var 3 haftada. Yoğunluğa bağlı tabi. Joymaxın size cevap verip vermediğine bakmak için

Buraya bakıyoruz. Joymaxın bana verdiği cevapta şu şekilde,

quote:

Dear Valued Customer ,
    Greetings from Joymax Customer Support Team!
    Thank you for emailing Joymax Customer Support. We have received your email regarding bug issue that your character was stuck in Fortress War. We will be forwarding this matter to our concerned department to check it immediately. Resolving this issue may take some time so please be patient. Rest assured that we will be doing our best to assist all our valued customers in the well-organized method.
    For further details and support, please visit our website at
    Thank you for your support.

+ Olarak

@Yarbay_Zeus a teşekkürler. Açıkcası ben nerden yapılcağını bilmiyordum, onun yönlendirmeleriyle buldum bu olayı..

Hepsi bukadar. Sormak istediğiniz soru varsa sorun çekinmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 28 Ocak 2009; 14:24:41 >

• Öncelikle senin adıne sevindim..
    yaklaşık 3hafta oluyor (galiba) ben gece oyundan çıkarken charımı dwde bırakmıştım.ama sabah girmek istediğimde charıma start dedikden sonra Dc veriyorduama hemen hiç birşey yapmadan bilgisayarı ve modeme reset attım sora oyuna girdim bugdan kurtulmuştu charım çok sevindim.

bu konuyu sık kullanılanlar'a ekledim..

ekleme=Bende diyorum ne eksik..

Üst Konu Olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 28 Ocak 2009; 15:00:29 >

• Bug Repport ta işe yarıyordu zamanında ama millet ne resim ne birşey eklemedikleri için pek ilgilenmiyorlardı.. yeni sistem çok gzüel olmuş. Ayrıca açıklaman için teşekkürler.

#ÜST KONU !!
  • Eline sağlıkNe zaman bışınıza geleceği belli olmaz.

Üst Konu Lütfen
  • Eline sağlık.
    Üst konu olsunda Kim montelicek acaba.
    Adminler yok ortada
  • Süper olmuş.Herkesin başına gelebilir.Ben senin konuyu okuduktan sonra FW ye girmemeye kara vermiştim.Artık gönül rahatlığıyla girebilirim . Ayrıca senin yazdığını charı bug da kalanlar kendi bilgilerini yazıp gönderebilir.Yani bi örnek olarak bakılabilir.
  • ÜST KONU OLSUN LAZIM OLUNCA KULLANICAM ELİNE SAĞLIK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.chucky

ÜST KONU OLSUN LAZIM OLUNCA KULLANICAM ELİNE SAĞLIK

font=7 kullanmana gerek yok okuyan okuyabiliyor..

Farabî gelince yapar zaten ilgilere rağmen.

iyi forumlar .
  • Teşekkürler. Karekteri buga girip aylarca çıkaramayanları gördüm. Çok yararlı bir konu olmuş gerçekten. Eline, emeğine sağlık diyorum.
  • Charını kurtardıgına sevindim. Tekrardan geçmiş olsun.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canistan -- 28 Ocak 2009; 16:17:49 >
  • geçmiş olsun
  • teşekkür ederim hocam herkes adına bende kurtulucam
  • Ya benım charım saat 2-3 cıvarlarında taklamakanda bugda kaldı napacagımı bılemıyorum.Oyuna gırınce atıyor degişik bır hata verıyor.Arkadaş gırmeyı denedı aynı hata ondada verdı.Napacagımı bılmıyorum okadar emek verdım bu bug-rapurunu denıcem işallah işe yarar fakat benım ıngılızcem GM le konuşcak kadar ıyı oldugunu zannetmıyorum bu konuda bana yardım edecek varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hols

Ya benım charım saat 2-3 cıvarlarında taklamakanda bugda kaldı napacagımı bılemıyorum.Oyuna gırınce atıyor degişik bır hata verıyor.Arkadaş gırmeyı denedı aynı hata ondada verdı.Napacagımı bılmıyorum okadar emek verdım bu bug-rapurunu denıcem işallah işe yarar fakat benım ıngılızcem GM le konuşcak kadar ıyı oldugunu zannetmıyorum bu konuda bana yardım edecek varmı?

Ya hocam sana maalesef çok yardımcı olamam bende orda gördüğün bug reportu yazmak için kendimi yırttım yani.Ama üstünde küçük değişiklikler yaparsın.Ama senin problemin tamamen bug report yapmakla düzelir olmadı belki extra inspection yapılır kurtulabilir ama ben pek sanmıyorum..
  • Silkroad Online Başlangış Rehberine eklenmiştir
  • carını kurtardıgına sevindim bende kendi charımdan kurtuldum onada çok seviniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

Silkroad Online Başlangış Rehberine eklenmiştir

Teşekkürler, ben Farabiye yıllar önce pm atmıştım ama herhalde foruma girmiyor artık..
  • Cok Güzel Bir Bilgi saol Up UP
  • Çok faydalı bir konu teşekkürler açtıgın için. Benimde bugün aynı olay başıma geldi. FW nin bitmesine 1 dk kala öldüm ve ölü halde fw bitti .Char sıkıştı. Umarım en kısa sürede düzeltirler. E-mail i senin actıgın konu sayesinde gönderebildim. Çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.