Şimdi Ara

çhar satılır!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alpste war 1 tane 60 lwl bi de babel de war 70 lwl çhar lar satılık tır msn ne adresim blade__5252@hotmailcom
    lütfen ciddi olan lar qelsin?

• quote:

Orjinalden alıntı: Max_Cobra

alpste war 1 tane 60 lwl bi de babel de war 70 lwl çhar lar satılık tır msn ne adresim blade__5252@hotmailcom
    lütfen ciddi olan lar qelsin?

ii de sadece kaç lw olduğunu yazmışsın bide ciddi olanlar yassın demişsin
    böle bir açıklamaya ciddi olasım gelmiyo
    kusura bakma ama no ss no güwen
  • SS olmadan nasıl satacaksın ki?
    SS koymalısın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Miroğlu.. -- 27 Nisan 2007; 22:21:02 >
  • bu çocuk doğru söylüyor onun babelde lwl 70 blade fire çarı war maxcobra_tr diye
    we de aynı zamanda lwl 60 blade diye nucker full int

bu çocuk doğru söylüyor max bu arada resimleride koy sana inan sınlar inanmıyolar
  • birde şu war ister seniz çocuğa oyunda pm atın max çarların isimlerini werde pm atsınlar oyunda
  • ss nasıl koyuluo bilmiom msn i ekleyin oradan atarım resimleri babel deki charın ismi maxcobra_tr pm atarsınız alpstekinin adıda __I3LAD3__ onada pm atarsınız detaylı bir şekil de hem de daha inanır ve itemlere bakarsınız !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!^^^^^^^^^^^^^^^^

• lan şirin amma safsın la benim konuya gir bak ss nasıl konuluyo yada abin joya yani bana sor ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: miroglu23

lan şirin amma safsın la benim konuya gir bak ss nasıl konuluyo yada abin joya yani bana sor ;)

huso sen sus kepaze bu kaçıncı çar kaptırışın 2. bir daha kaptırırsan seni ben düwecem merak etme aq

hem o tirin değil blade kim başharfi yav... anladın sen onu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.