Şimdi Ara

Char. Satılmıştır, KONU SİLİNEBİLİR. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
5.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş sametmir@hotmail.com ekle görüşelim alıcıyım bugün hemen alabilirim
  • emre soydan yırtmış kendini ama nafile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

Mastery 300/300 ...

Umarım fiyatada bakmışsındır

quote:

Orijinalden alıntı: smirsis

kardeş sametmir@hotmail.com ekle görüşelim alıcıyım bugün hemen alabilirim

Küfür edip, engellemiştin hatırlıyorsan

quote:

Orijinalden alıntı: MrGoLd

emre soydan yırtmış kendini ama nafile...

Malesef

• Up
  • kardeş e mail koruması var mı charda bende venice de oynadım Dede Korkut guildindeydim bi aralar charı sattım oyunu bıraktım ama geri dönmek istiyorum eğer koruma yoksa ben alabilirim charını seni de oyunda sürekli görüyordum unique avında :D
  • 130 lıra verım ıstedıgının ustunde acıl lasım cunku ılgılenırsen ekle benı deadmylost@windowslive.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepkus77

kardeş e mail koruması var mı charda bende venice de oynadım Dede Korkut guildindeydim bi aralar charı sattım oyunu bıraktım ama geri dönmek istiyorum eğer koruma yoksa ben alabilirim charını seni de oyunda sürekli görüyordum unique avında :D

charda E-Mail koruması var, ve tüm bilgileri mevcut, sen daha güvenli olur düşüncesiyle mail korumasız almak istiyor olabilirsin ama gerçekten hiçbirşey farketmiyor inan bana, hatta e-mail korumalı charın daha güvende oluyor, bende senin gibi düşünüyodum ama kullandıktan sonra fikrim değişti

quote:

Orijinalden alıntı: MyheartS

130 lıra verım ıstedıgının ustunde acıl lasım cunku ılgılenırsen ekle benı deadmylost@windowslive.com

yoğun olduğum için, bugün ekleyebildim.

• up
  • up
  • up
  • Up
  • up
  • up
  • ıstanbul içindenım elden alabılırım helalınden hemen 100 tl odeyebılırım eger dusunursen msn adresım deadmylost@windowslive.com cep telefonum 5064585005 charına talıbıım almaya nıyetım var
  • up
  • msndeyım sureklı ama denk gelmıoruz sanırım charını almak konusunda cıddıyım eger satıcıysan ara yada konusalım dedım gıbı 5064585005
  • up
  • up
  • Up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.