nese kardeş ben alıyorum ozaman nereye geleyim 40milyon hazır
ö.m gönderdim
Up
quote:
Orijinalden alıntı: MaqiC_quMaR
Gününün nerdeyse tamamını, sürekli internetle ilgilenen bir insan için, arada iki harf yazıp kendi konusunu uplaması gururu ayaklar altına almaz Moron arkadaşım.. Karakter benim bu ss'leri çekip pc'ye format attım o zamandır girmiyorum, benim işin parasında olmadığımı anlayamayacak kadar zeka seviyenin geri olduğunu unutarak yazıyorum tüm bunları, Senin başkasının charı dediğin charı; sro oynuyan arkadaşım aracılığıyla oyuna sokar delete çektiririm.. Sonra moron olduğunu görmüş olduğumuz gibi kırmızı renginde bir insanda nasıl bu kadar güzel durabildiğine şahit oluruz...
Boş konuşuosun ufaklık, yaparım ederim bilmemne, işin parasında deilmişte ama kazıklanmakta istemiomuşta herkes kazıklamaya çalışıomuşta, 100tl vericem diip telefon verenede satamıo 1000 tl verene'de kıvırıyo satamıyo (mevzu para deilse ne işin var bu konuda ? ver 1'ine gitsin neden uzatıosun ? işte burdan bile anlaşılır haldesin ) kendin gibi yaşça küçükler'de haalen sende 1 karakter oldunu zannedip yazmışlar, yani senin inandığın 1 hayale inanmışlar Bak aklı başında kaç kişi yazmış burdaki mesajlarından sonra ? (0) çünki aklı selim kişiler sende satıcak 1 karakter olmadını hemen mesajları okuyup farketmişler. Kısaca ; Gayet net olrk belli'ki bu konu'da senin gibi fuzulii, zira önceki mesajımda'da belirttiim üzre önce 91 lvl karakter edin sonra 40tl ye satmak için konu açarsan emin ol 1 günden daha kısa sürede 40tl'ye zaty satarsın fakat satarmmısın yoxa sabahamı brakırsın ? bu sorunn cvbı geyet açık, ve başta'da dediim gibi senin karakter satamayışınn tek 1 sebebi var; (bahsi geçen karakterin sana ait olmayışı) 1'de arkadaşı aracılığıyla oyuna karater sokarmış delete edermiş,muş,müş (Yeni açıcaın 1lv karakteri silersin muhtemelen, ama sana 1 haberim var senin bilmediin 1 haber; sırf öğren die veriorum bu haberi; Delete dediğin karakter 7 gün sonra silinir, bu 7 gün zarfında delete işlemini karakter seçme ekranın'da iptal edebilirsin aynı delete yaptıın gibi, yani korkma varsa herhangi lvl'de 1 karakterin delete'de nasıl olsa işlemi iptal etmesi çok basit) bunu bilmediin için diosunki ; delete yapıcakmışın'da bende kızarırmışım'da blah blah v.s. uyan ufaklık bak konuda'ki mesajlara herkes senden önce uyanmış senin mevzuunu bu sebeple'de istediğin eğlenceye erişemiosun konun'da.
Hadi ii eğlenceler sana, artık 1 şey yazıp seninle daha fazla muatab olmaya gerek yok deilmi ufaklık ? bence yok, bu sebeple'de mesaj atıp bu konunn sayemde güncel kalmasını istemem ayrıca zaty bu konu/mesaj kirliliği 2lemine adım karışsın'da istemem .
Anlama sorunu ve zeka problemleri olanlara daha fazla laf anlatamıycam..
Up
Char. Satılmıştır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme