Şimdi Ara

Char. Satılmıştır, KONU SİLİNEBİLİR. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
5.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iron99999

Allah allah demin 50TL yazıordu başlıkta?Satmaya pek niyetin yok hocam heralde senin charı bu kdr cok guncellersen ilanı guven kaybedersin.
    Kolay gelsin...

Hocam 2. sayfaya geçince eski konu gözüküyor, güncel bilgiler ana sayfada.
  • up
  • up
  • up
  • ben sadece uyarıyım ortalık scammer kaynıyor haksızda değilim adamlar almak istiyor sen işine gelmeyince up up up up ist içide almak isteyen var yani şüphelenmekte %500 haklıyım sen ne düşünürsen düşün milletin düşüncesi önemli bak iron arkadaşta böyle düşünüyor

• Up
  • up
  • @MaqiC_quMaR

o kadar adam almak istemiş ve yarısıylada ilgilenmemişsin bu konuya uyanamadım ben dalgamı geçiyosun
  • hepsiyle tek tek ilgilendim, almaya niyeti olmayanlar ekliyor veya mesaj yazıyor.. dışarıdan göründüğü gibi değil..
  • up
  • Hayırlı Satışlar.Fiyat Uygun.
  • Ev telin veya cep telin varsa tc no filen alırım çarını daha dogrusu arkdaş çar arıyordu ona alıcam özelde msn gönderirsen senle bir konuşalım
  • up
  • kardeş fiyat tam olarak kaç 40 mı 80 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: omergunes72

kardeş fiyat tam olarak kaç 40 mı 80 mi

200TL versen bile satabiliceini sanmıorum, bakın dikkat edin (satacağını) deil (satabiliceğini) sanmıorum, herkese ii eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_81

Ev telin veya cep telin varsa tc no filen alırım çarını daha dogrusu arkdaş çar arıyordu ona alıcam özelde msn gönderirsen senle bir konuşalım

özel mesaj attım.

quote:

Orijinalden alıntı: omergunes72

kardeş fiyat tam olarak kaç 40 mı 80 mi

40 TL , 2 sayfaya geçince eski fiyat gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaqiC_quMaR -- 26 Ekim 2009; 3:09:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DhanTE

200TL versen bile satabiliceini sanmıorum, bakın dikkat edin (satacağını) deil (satabiliceğini) sanmıorum, herkese ii eğlenceler.

Sen takıl kafana göre..
  • Burda başkasına ait karakter resimleriyle bedava'ya karakter satıorum edasıyla kafasına göre takılan 1'isi var zaty , önce kendine 1 karakter yapılandır 90 lvl e ulaş sonra 40TL'ye yada 100tl'ye satıomusun yoxa 40~100TL gibi komik sayılıcak sigara / çerez parası için harcadığın emeği bu mebla karşılıında gerçekten verirmisin/çöpemi atarsın ? yada arkadaşınamı hibe edersin ? bu soruların cevabı çok net olrk bellidir, oyunu oynamıosan silersin pc'n den gider 40tl'yi ne yapıcaxın'ki ? o para için kimse bukadar salak duruma düşemez yani düşmek istemez insanlar'da gurur denen 1 durum vardır.
    Ben derim'ki ; Geyii kes gururun kalsın, burda bu çarı 10tl ye bile sattamıycaın kesin çünki elinde bu resimlerini verdiin çarın şifresi bile yok, bukadar kişi almak istemesine rağmen arıza çıkartıo olmanın tek gerçek sebebi budur, burdaki insanları kendine eğlence yapmaya çalışıosun o minik beyninle, minik diorum çünki beynin yaşınla orantılı büyümemiş (spastik) yada fiziksel özürlü 1'isi olabilirsin, böyle 1 durumda'da dersin'ki (tek eğlencem bu oldu bozmayın) bizde seni anlayışla karşılarıs ve yardımcı'da oluruz. mesela gerçekten bu paraya ihtiyacın varsa muhtaçsan 1000TL veriom ben o bozuk yapılandırmalı karaktere ne diosun ? yada sahibine sor o nedio ?

Edit : Tabi sahibini tanıosan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 26 Ekim 2009; 9:39:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DhanTE

Burda başkasına ait karakter resimleriyle bedava'ya karakter satıorum edasıyla kafasına göre takılan 1'isi var zaty , önce kendine 1 karakter yapılandır 90 lvl e ulaş sonra 40TL'ye yada 100tl'ye satıomusun yoxa 40~100TL gibi komik sayılıcak sigara / çerez parası için harcadığın emeği bu mebla karşılıında gerçekten verirmisin/çöpemi atarsın ? yada arkadaşınamı hibe edersin ? bu soruların cevabı çok net olrk bellidir, oyunu oynamıosan silersin pc'n den gider 40tl'yi ne yapıcaxın'ki ? o para için kimse bukadar salak duruma düşemez yani düşmek istemez insanlar'da gurur denen 1 durum vardır.
    Ben derim'ki ; Geyii kes gururun kalsın, burda bu çarı 10tl ye bile sattamıycaın kesin çünki elinde bu resimlerini verdiin çarın şifresi bile yok, bukadar kişi almak istemesine rağmen arıza çıkartıo olmanın tek gerçek sebebi budur, burdaki insanları kendine eğlence yapmaya çalışıosun o minik beyninle, minik diorum çünki beynin yaşınla orantılı büyümemiş (spastik) yada fiziksel özürlü 1'isi olabilirsin, böyle 1 durumda'da dersin'ki (tek eğlencem bu oldu bozmayın) bizde seni anlayışla karşılarıs ve yardımcı'da oluruz. mesela gerçekten bu paraya ihtiyacın varsa muhtaçsan 1000TL veriom ben o bozuk yapılandırmalı karaktere ne diosun ? yada sahibine sor o nedio ?

Edit : Tabi sahibini tanıosan .

Gününün nerdeyse tamamını, sürekli internetle ilgilenen bir insan için, arada iki harf yazıp kendi konusunu uplaması gururu ayaklar altına almaz Moron arkadaşım.. Karakter benim bu ss'leri çekip pc'ye format attım o zamandır girmiyorum, benim işin parasında olmadığımı anlayamayacak kadar zeka seviyenin geri olduğunu unutarak yazıyorum tüm bunları, Senin başkasının charı dediğin charı; sro oynuyan arkadaşım aracılığıyla oyuna sokar delete çektiririm.. Sonra moron olduğunu görmüş olduğumuz gibi kırmızı renginde bir insanda nasıl bu kadar güzel durabildiğine şahit oluruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaqiC_quMaR -- 26 Ekim 2009; 16:16:56 >

• nese kardeş ben alıyorum ozaman nereye geleyim 40milyon hazır
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.