Şimdi Ara

Char. Satılmıştır, KONU SİLİNEBİLİR. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
5.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up
  • up
  • up
  • usta hmn çaldır ararım 0539 864 67 65
  • up
  • Halen satılmadı mı bu güzellik :)
  • up
  • up
  • up
  • up
  • hayırlı satışlar bi uppidik de benden olsun
  • server pacific olsa hmn alırıdm:(
  • up
  • up
  • beyler hiç mi anlıyamadığınız o kadar almak isteyen kişi var ve alamıyor ve ve fiyat düşmekte :D ndn dersiniz benim düşüncem bu arkadaş dolandıracak adam arıyor elden almak işine gelmiyor sen parayı gönder ona oda seni engellesin olay bu dikkatli olun böyle tuzaklara gelmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Monroe-

beyler hiç mi anlıyamadığınız o kadar almak isteyen kişi var ve alamıyor ve ve fiyat düşmekte :D ndn dersiniz benim düşüncem bu arkadaş dolandıracak adam arıyor elden almak işine gelmiyor sen parayı gönder ona oda seni engellesin olay bu dikkatli olun böyle tuzaklara gelmeyin

Senin Yaptığın Ayıp Bikere Adamın Günahını aLıyosun BiLip biLmeden Konuşuyorsun.Adam Konusuna Koskocaman Yazmış İstanbuL içi eLden Diye Ama Piyasa Sizin Gibi böyLe İnsanLarı LekeLiyenLerden doLayı Düşüyor.Ayık oLun en önemLisi ADAM OLUN. İnsanLarın EmeğiyLe Yada işLeriyLe uğraşmayın.TerbiyesizLeşmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonTLeSSMe -- 20 Ekim 2009; 0:57:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Monroe-

beyler hiç mi anlıyamadığınız o kadar almak isteyen kişi var ve alamıyor ve ve fiyat düşmekte :D ndn dersiniz benim düşüncem bu arkadaş dolandıracak adam arıyor elden almak işine gelmiyor sen parayı gönder ona oda seni engellesin olay bu dikkatli olun böyle tuzaklara gelmeyin

Senin gibi cahiller yüzünden alamıyorlar işte bu charı çok basit, ben oyunu bırakalı 4 ay oluyor, elimde kalan son charı satmaya çalışıyorum burada, arada girip upluyorum, ben bu charı komik fiyattan'da olsa burada satıcam, amacı sadece kötülemek olan bi kişi bu yazıdanda birşey anlamaz, hele o kişi bilip bilmeden konuşan, konudaki ist. içi elden yazısını göremeyen bir cahilse hiç anlamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaqiC_quMaR -- 20 Ekim 2009; 1:07:24 >

• Aynen Kardeşim Takma Sen cahiLLe cahiL oLma Adam oLsa böyLe Leke Atmaya çaLışmaz
  • Allah allah demin 50TL yazıordu başlıkta?Satmaya pek niyetin yok hocam heralde senin charı bu kdr cok guncellersen ilanı guven kaybedersin.
    Kolay gelsin...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.