Uzun süredir.. 3 belki 4 yıldır oyuna girmemişimdir..Değiştiği haberini duyunca bi girip çıkayım demiştim..ama id-password girdikten sonra charımın olduğu servere giriyorum karus mu elmorad mı seçeneği çıkıyor :S her ikisinide seçip denememe rağmen ortalıkta char yok 83 lvl warrrior itemli vs nerde bu char silinme ihtimali var mı ? çünkü bi kaç kişide rastladım bu duruma ama kesin bir şey öğrenemedim..bilgisi olan var mı?
Türkçe karakter mi var nickinde Unknown Class'a dönüşen karakterleri temizlemişlerdi bir ara bu bir ihtimal Başka bir ihtimal şifreni bilen birisi mgame oyunu geri aldı biliyorsundur güncelleme yapmak gerekti G1 ile bağlantısı kalmasın accountların diye senin sadece şifreyi bilen birisi accountu üstüne geçirip karaktere CSS basıp satmıştır yada kendisi oynuyordur. Account'unun ticket geçmişine bakmanı öneririm ordan ne olup bittiğini anlayabilirsin.
Türkçe karakter yok..Unknown class ne demek oluyor?Accountun ticket geçmişine bakamıyorum update ekranını bir türlü geçemedim..Bu arada aynı isimle başka char açmayı denediğimde bu ismin kullanıldığı uyarısını alıyorum..başka char açıp pm attım ama sonuç alamadım..
quote:
Orijinalden alıntı: Manav
Türkçe karakter yok..Unknown class ne demek oluyor?Accountun ticket geçmişine bakamıyorum update ekranını bir türlü geçemedim..Bu arada aynı isimle başka char açmayı denediğimde bu ismin kullanıldığı uyarısını alıyorum..başka char açıp pm attım ama sonuç alamadım..
Adam ring atmış apaçık belli.
Ring nedir ? Geri alabilme şansımız yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Manav
Ring nedir ? Geri alabilme şansımız yok mu?
Charı yüzük şekline getirip aktarabiliyorsun bu yuzuk ile . Tabiki Cash ile alınıor. Googleye Css yazarsan bulursun
Peki geri alabilme gibi bir şansımız var mı? Aldığım pre ve cashlerin esn code dediğimiz bilgileri halen bende mevcut..
dostum bunun ringle filan alakası olduğunu zannetmiyorum. bende aynı sorunu yaşıyorum. ki bu hesapla hangiiiii servera tıklasam aynı şekilde ırk sayfası çıkıyor. daha önce farklı serverlarda açtığım karakterler bile gitmiş. burdan oyunda bir hata olduğu anlaşılıyor kimse 1-10 lvl arası chara ring atmaz. yan charlara filanda mı ring atmış o zaman saçma. başka bir iş var hadi bakalım.
ticket at derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme