Şimdi Ara

CHAR TAKASI YAPCAKLAR KESİN OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu forumda teknik servis bölümünde eyupcelik isminde bir vatandaş takas aracısı olmak için yardım etti saolsun charım elden gitti artık kendisimi aldı orasıda şüpheli ama ID pW du o hariç karşı taraf bilmiyordu bir oyun için bu kadar düşürülmez bu forumun kalitesi charın gitmesi hiç önemli değil fakat çalıştırdığınız adamlar bunu yapıyosa bir şeyleri kontrol etmenin zamanı gelmiş demektir yetkililere duyrulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makca66 -- 8 Temmuz 2008; 14:59:11 >

• bura ile alakası ne * sro char ın mı gitti?..
    Neden baska bir bölümden aracı alıyorsun ?.
    vs vs..
    gecmis olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

bura ile alakası ne * sro char ın mı gitti?..
    vs vs..
    gecmis olsun
    başka bölüm olsada buranın bir çalışanı yada elemanı sonuçta bu forum güvenilir diye böyle bir işe girdim ama yanılmışım
  • quote:

bura ile alakası ne * sro char ın mı gitti?..
    vs vs..
    gecmis olsun
    evet neden başka bölümde aracı buluyorsun kendine? ayrıca o kişinin teknik servis bölümünde olduğundan emminmisin? DH böyle bişey yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makca66

başka bölüm olsada buranın bir çalışanı yada elemanı sonuçta bu forum güvenilir diye böyle bir işe girdim ama yanılmışım

Alıntıları Göster
    Bu forumda 10.000 sro kullanıcısı var hepsi iyi aile çocuğu olacak deilya içlerinde vardır muhakkak o.ç....
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenGar_TR

evet neden başka bölümde aracı buluyorsun kendine? ayrıca o kişinin teknik servis bölümünde olduğundan emminmisin? DH böyle bişey yapmaz.

Alıntıları Göster
    bende ondan diyorum ya burası güvenilir olmasa yapmazdım bölümü ne fark ederhttp://www.donanimhaber.com/teknik_servis/ burdan bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: GenGar_TR

Alıntıları Göster
    Bi sepet elmanın içinde 1 tane çürük varsa sepet çürük demek değildir. Ve ayrıca bu forumun değil senin hatan. Foruma danışarak takas işlemini yapsaydın daha güvenilir arkadaşlar aracı olurdu ve böylece sende forum hakkında bu kadar yanılmazdın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bende ondan diyorum ya burası güvenilir olmasa yapmazdım bölümü ne fark ederhttp://www.donanimhaber.com/teknik_servis/ burdan bakabilirsiniz

Alıntıları Göster
    galiba haklısın hepsini adam yerine koymak olmaz fakat benim yakınmam şu yönde bir oyun ki bir insan kendini bu kadar düşürebilir hadi beni geçtim bu forumun kalitesini düşürebilir ama lanet olsun bu oyuna o kadar kişiyi değiştirdiki nerdeyse bazıları insanlıktan çıktı bir müslüman evladı bunu yapmaz valla ayıp

• quote:

galiba haklısın hepsini adam yerine koymak olmaz fakat benim yakınmam şu yönde bir oyun ki bir insan kendini bu kadar düşürebilir hadi beni geçtim bu forumun kalitesini düşürebilir ama lanet olsun bu oyuna o kadar kişiyi değiştirdiki nerdeyse bazıları insanlıktan çıktı bir müslüman evladı bunu yapmaz valla ayıp

Alıntıları Göster
    Daha önce bundan bahsedilmişti. Birileri bu kişilerin isimlerini kullanarak insanları kazıklıyor..
    Aldanmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Daha önce bundan bahsedilmişti. Birileri bu kişilerin isimlerini kullanarak insanları kazıklıyor..
    Aldanmayın..

Alıntıları Göster
    bu forumun mail adresiyle girdi bu kadar da olmaz ama dimi yani
  • quote:

bu forumun mail adresiyle girdi bu kadar da olmaz ama dimi yani

Alıntıları Göster
    Geçende biri botturk adında bi msn açmış beni ekledi. Silk karşılığı char alıyoruz falan diyo. Tüm bilgilerinizi verin size silk verelim diyolar. Yani kısacası ortalık çakal dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: undeadboy

Geçende biri botturk adında bi msn açmış beni ekledi. Silk karşılığı char alıyoruz falan diyo. Tüm bilgilerinizi verin size silk verelim diyolar. Yani kısacası ortalık çakal dolu.

Alıntıları Göster
    ya iş para desen bu adamın paraya ihtiyacımı var yapsın hadi zevk desen millet kendine sövdürerek zevkmi alıyo hakkaten ben bu oyunu bırakıyorum belki ilerde bende bunun gibiler yüzünden kendimi kaybetmeyim diye fakat tek sorum var bu insanlara kendilerine müslüman diyolar acaba müslüman bi insan heleki bir türk bir türke beş para etmez bir oyun yüzünden bunları yaparmı ben o kişilere insan demekten utanırım

• quote:

ya iş para desen bu adamın paraya ihtiyacımı var yapsın hadi zevk desen millet kendine sövdürerek zevkmi alıyo hakkaten ben bu oyunu bırakıyorum belki ilerde bende bunun gibiler yüzünden kendimi kaybetmeyim diye fakat tek sorum var bu insanlara kendilerine müslüman diyolar acaba müslüman bi insan heleki bir türk bir türke beş para etmez bir oyun yüzünden bunları yaparmı ben o kişilere insan demekten utanırım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: makca66

bu insanlara kendilerine müslüman diyolar acaba müslüman bi insan heleki bir türk bir türke beş para etmez bir oyun yüzünden bunları yaparmı ben o kişilere insan demekten utanırım

Alaka??..
    Müslüman olmayan insan değil yani ? xD

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: makca66

bu insanlara kendilerine müslüman diyolar acaba müslüman bi insan heleki bir türk bir türke beş para etmez bir oyun yüzünden bunları yaparmı ben o kişilere insan demekten utanırım

Alaka??..
    Müslüman olmayan insan değil yani ? xD

Alıntıları Göster
    ya kelimelere takılmayın konu ne sen ne yazıyon öyle demek istemediğimi sende biliyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Aldanmayın..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Aldanmayın..

bencede o ismi kullanıp o isimli msn actım mı tmmdır hiç Dh'nin özelinden bu isimli kisiye pm attın mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Aldanmayın..

bencede o ismi kullanıp o isimli msn actım mı tmmdır hiç Dh'nin özelinden bu isimli kisiye pm attın mı ?

Alıntıları Göster
    ya neyse olmuşlu ölmüşe çare olmazmış bu benden çıkar yarın birgün başka türlü ondan çıkar inş. böle düşünen herkesten daha yapmadan çıkar bir emek var harcanan ortada adı üstünde oyun fakat zevk için olan bir şey için bu yapılmaz para içinse eğer bunu yapan afedersiniz ama bunu yapan adam yarın bir gün parasız kalsa para için anasını satar başınızı ağrıttıysam af edin sadece böyle insanlara aldanmayın diye açtım bu konuyu forum için verdiğim rahatsızlık içinde özür dilerim
    hakkınızı helal edin böyle adamlara tek sözüm var

alayınıza

• quote:

ya neyse olmuşlu ölmüşe çare olmazmış bu benden çıkar yarın birgün başka türlü ondan çıkar inş. böle düşünen herkesten daha yapmadan çıkar bir emek var harcanan ortada adı üstünde oyun fakat zevk için olan bir şey için bu yapılmaz para içinse eğer bunu yapan afedersiniz ama bunu yapan adam yarın bir gün parasız kalsa para için anasını satar başınızı ağrıttıysam af edin sadece böyle insanlara aldanmayın diye açtım bu konuyu forum için verdiğim rahatsızlık içinde özür dilerim
    hakkınızı helal edin böyle adamlara tek sözüm var

alayınıza

Alıntıları Göster
    Ya bu Tür Olaylar Çok Oluyor Bir arada Benim 80 Full Farm Charımı Çalmak İçin adamlar Biz Gm nin Asistanlarıyız Dedi
    Biri gelip Ben Dikme. in kardeşiyim gel takas yapalım dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Sn!peR -- 8 Temmuz 2008; 9:41:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Force

Bu forumda 10.000 sro kullanıcısı var hepsi iyi aile çocuğu olacak deilya içlerinde vardır muhakkak o.ç....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Silent Force

aynen katılıyorum....

Ne ise bunu duyduğumuz iyi oldu bundan sonra daha dikkatli oluruz ama senin adına üzüldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Xapster

quote:

Orjinalden alıntı: Silent Force

aynen katılıyorum....

Ne ise bunu duyduğumuz iyi oldu bundan sonra daha dikkatli oluruz ama senin adına üzüldüm

Alıntıları Göster
    Saçmalamışsın sana forum naptı ki? milyon aten kullanıdanherkesin kefilini kabul mu edicez yani? 1 kullanıcı yanlış yapınca sana şimdi forumda bunu yaptı ya falan gibi söylemeye hak düşmez, geçmiş olsun diyesim gelmedi bu laflarından sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Saçmalamışsın sana forum naptı ki? milyon aten kullanıdanherkesin kefilini kabul mu edicez yani? 1 kullanıcı yanlış yapınca sana şimdi forumda bunu yaptı ya falan gibi söylemeye hak düşmez, geçmiş olsun diyesim gelmedi bu laflarından sonra.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

arkadaaşım sen tüm mesajlarımı okusaydın anlardın foruma boş yere suç bulduğumu ben başta sinirden yazdım al değiştirdimde konu başlığını yanlış anlaşılma olmasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.