Şimdi Ara

char yapılandırma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyuna para wererek oynayabiirim(biraz saçma oldu zaten wermeyen oynamıyo zaten:D) sizce buna göre hangi karakteri seçmeliyim üst konuya baktım defalarca ama yine tam tatmin olamadım sizce hangi karakteri seçmeliyim hem kasmak hem pvp hem zevkalmak için ...

ben ikiye indirdim ama yinede karasızım son iki şunlar:

1)full int nuker
    2)Bow

yardım için şimdiden teşekkürler...

• walla ben şahsen full int kullanamadığım için bow derdim..

forumda bow rehberi olsa charımı bow açarım varsa linkini söylermisiniz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_13086539/tm.htm

burda bow rehberi war ama benim kafa bow la nuker arasında ikide :S
  • Bow tavsiye ederim hem zevkli hem uniq kesersin hem 100lvlde pvpde iyice güçlenicek.
  • nuker unique kesemez mi? hadi ya nukerden soğumaya başladım:D
  • sadece unq değil genel olarak konuşun
  • Ben açarsam bow açıcam. Hatta Fire100, Cold100, Picheon100 yapıcaktım. Ama açamadım karakter. Bow açmanı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim Türk milletindeki bu unique kesme sevdası nedir ya sırf hava pff bow 100 lvl de pvp de daha çok defansif savaşıcak 2 geri ittirme sklii i var çabuk ölmez o yüzden böyle dedim.
    nuker de güzel bi build dir bende şuan onglarda bi nuker char a sp kasıyorum ben heuksal light cold yapmayı düşünüyorum. benden bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: odesca

Bizim Türk milletindeki bu unique kesme sevdası nedir ya sırf hava pff bow 100 lvl de pvp de daha çok defansif savaşıcak 2 geri ittirme sklii i var çabuk ölmez o yüzden böyle dedim.
    nuker de güzel bi build dir bende şuan onglarda bi nuker char a sp kasıyorum ben heuksal light cold yapmayı düşünüyorum. benden bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu

Unique kesmeyi seven arkadaşlar var diye tüm Türk milletini hava manyağı ilan etmesen daha iyi olacak. Yabancı forumlarda da takılırım onların da işleri güçleri unique kesmek inan bana. Zaten unique kesmek yüksek damage vurmak demektir, yüksek damagelar vuran bir build elbette ki PvP'de de az çok iyi olacaktır. Önemli olan defans dengesini düzgün kurabilmektir.

@_AttAcK_An_: Nuker kasacaksan Bicheon Lv 100, Lightning Lv 100, Cold Lv 100 ve Full INT olarak yapılandırmanı öneririm. Bowman kasacaksan Pacheon Lv 100, Fire Lv 100, Lightning Lv 80, Cold Lv 20 iyidir. Protector giymelisin önerdiğim 2 buildde de. Snow çok önemli, kesinlikle aç derim. =)

Eğer sürekli ghost walk kullanarak rakipten uzaklaşmak sana uymuyorsa Pacheon Lv 100, Fire Lv 100, Cold Lv 100, garment da yapabilirsin. Bu şekilde yapılandırırsan comboları etkin olarak kullanmayı becerip doğru zamanda rakibin saldırılarını engelleyip rakibi kendinden uzaklaştırman gerekecek. Yetenek ve refleks ister yani. Şahsen ben bowman açsaydım bu paragrafta anlattığım gibi açardım. Oyuna para verecekmişsin zaten, alırsın goldunu, hızlı hızlı koşarsın. Kasarken zaten uzun menzilden savaştığın için ordan oraya koşman fazla gerekmeyecek. Menzilini daha da arttıracak buffın da olacak zaten.

Karakterinin kafana yatması ve ne oynadığından emin olman için tüm detaylara girdim, umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Griffith -- 21 Mart 2009; 6:04:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.