ko ya girerken effect data da %18 %19 %20 %40 bide 1-2 yerde takılıyo sonra devam ediyo character data ya gelip %99 dan sonra oyun kapanıyo. Bazen efffect data takılmadan geç,yo ozamn oyuna giriyo ama %90 takılıyo effect data. Nasıl çzcem bunu?
bilgisayarınla alakalı ÖZELLİKLE RAM ve işlemcinin iyi olması lazım Benim arkadaş 3snde girior COR2Deo işlemci 1k ram var ve Cok kastıracak bişi acarsan oyuna girerken ondanda oluo
ram 1gb ekran kartı 256mb ondan olcanı sanmıyom ama vista dan şüpeleniyom
Up
Vistanın güvenlik duvarı varsa o olabilir ama ben aynı sorunu tam 3 ay yaşadım. Norton antivirüsü kaldırıp oyuna girmeyi dene. Ben uninstall ettim ve sorunum çözüldü.
bi kere girmez ondan sonrakinde girer sorunda pc nin yavas olması herseyi kapa ara sıra dc siz girersin . eskiden bende öledim yeni pc aldım sorun kalmadı 1gb ram 512 ekran kartı var
ko ya girerken effect data da %18 %19 %20 %40 bide 1-2 yerde takılıyo sonra devam ediyo character data ya gelip %99 dan sonra oyun kapanıyo. Bazen efffect data takılmadan geç,yo ozamn oyuna giriyo ama %90 takılıyo effect data. Nasıl çzcem bunu?
dostum
Sp2 yi kur ve Sanırsam Anti - Vir Norton Oyuna 10 oLmadan once anti - vir Kapat daha sonra ac oLur sp2 deilse onuda yap Sorun cozuLur oLmadı oyunu Tekrar Kur ama emin oL oLacak .. ßasarıLar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme