Şimdi Ara

character data %99 dan snra oyun kapanıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ko ya girerken effect data da %18 %19 %20 %40 bide 1-2 yerde takılıyo sonra devam ediyo character data ya gelip %99 dan sonra oyun kapanıyo.
    Bazen efffect data takılmadan geç,yo ozamn oyuna giriyo ama %90 takılıyo effect data. Nasıl çzcem bunu?

• bilgisayarınla alakalı ÖZELLİKLE RAM ve işlemcinin iyi olması lazım Benim arkadaş 3snde girior COR2Deo işlemci 1k ram var ve Cok kastıracak bişi acarsan oyuna girerken ondanda oluo
  • ram 1gb ekran kartı 256mb ondan olcanı sanmıyom ama vista dan şüpeleniyom
  • Up
  • Vistanın güvenlik duvarı varsa o olabilir ama ben aynı sorunu tam 3 ay yaşadım.
    Norton antivirüsü kaldırıp oyuna girmeyi dene. Ben uninstall ettim ve sorunum çözüldü.
  • bi kere girmez ondan sonrakinde girer sorunda pc nin yavas olması herseyi kapa ara sıra dc siz girersin . eskiden bende öledim yeni pc aldım sorun kalmadı 1gb ram 512 ekran kartı var
  • beniim diger bildede oluyodu o datalar dolarken hicbirseyi acma heresey kapali kalsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mélih_

ko ya girerken effect data da %18 %19 %20 %40 bide 1-2 yerde takılıyo sonra devam ediyo character data ya gelip %99 dan sonra oyun kapanıyo.
    Bazen efffect data takılmadan geç,yo ozamn oyuna giriyo ama %90 takılıyo effect data. Nasıl çzcem bunu?

dostum

Sp2 yi kur ve Sanırsam Anti - Vir Norton Oyuna 10 oLmadan once anti - vir Kapat daha sonra ac oLur sp2 deilse onuda yap Sorun cozuLur oLmadı oyunu Tekrar Kur ama emin oL oLacak .. ßasarıLar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.