Şimdi Ara

Character Seal/cypher Ring Hakkında S.S.S & Kullanımı Resimli Anlatım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
77.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler ben charımı kitleyemiorum, herseyi yaptım sadece kalkan ve magic bag ler kaldi. acaba magic bag yuzunden mi olmuyor?? ayın 13 unde bitior magic bag ler. acaba o yuzden mi kitleyemiorum
  • yok mu beyler bi bilgisi olan?
  • yaa peki dielim şimdi aldım hemen yanchar ı ring yaptım 48 saat beklicem mi? yoksa direk satabilirmiyimm??*?
  • Arkadaslar yeni okudum konuyuda Şimdi bende 3 tane slot var dolu 1 i 81 lvl char (yuzuk yapacagım) yan char 62 priest digeri 57 mage 81 lvl i yuzuk yapip 62 lvl ile base yapacagim peki 62 lvllik chara bişey olur mu 81 lvl itemleri ona aktaracagimda?
  • Yararlı Topic Üst Konu Olsa İyi Olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: mco17

Arkadaslar yeni okudum konuyuda Şimdi bende 3 tane slot var dolu 1 i 81 lvl char (yuzuk yapacagım) yan char 62 priest digeri 57 mage 81 lvl i yuzuk yapip 62 lvl ile base yapacagim peki 62 lvllik chara bişey olur mu 81 lvl itemleri ona aktaracagimda?

Sadece 81 lvl yüzük olur diğer charlar olduğu gibi kalır bir değişme olmaz gönül rahatlığıyla sc yi basabilirsin

mcan_91
    yaa peki dielim şimdi aldım hemen yanchar ı ring yaptım 48 saat beklicem mi? yoksa direk satabilirmiyimm???

Bu konuda emin değilim ama P.u.s tan alınan bir item olmadığı için direkt satılıyor olması gerekir çünkü sc kullanılmış oluyor Biraz geç cevap oldu ama bu soruyu sorcaklar olabilir o yüzden kalsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shisha -- 4 Haziran 2009; 20:38:20 >

• eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş
  • para para para
  • Rehberde mevcut konu arkadaşlar, üst konu olmaktan çıkmıştır.

Rehberden ulaşmak için;http://forum.donanimhaber.com/m_13564326/tm.htm
  • Sağol
  • Arkadaslar suan css kullanımdamı acaba*
  • Eveet simdi ben Ares den saglam bir Mage ve Priest alabilirim. Varmi satmak isteyen ?
  • PUS ta seal sc satılıor mu ? ACABA
  • Şu anda bu uygulama aktif durumda mı ? Pus ta seal scroll'u göremedim
  • çok güzel açıklamıssın tesküler :)
  • ya eksik bir kısım var anlatımda CSS yi pustan çekerne ESN kodu istiyor son 6 ay içinde yüklediğin kodlardan herhangi birisi 2 günde bir sorduğu kod değişiyor tutana kadar deniyeceksiniz.
  • Beyler karaktere ring bastıktan sonra karakterde hangi itemin bırakıldığını görebiliyor muyuz?
  • daha önce hiçbir item kilitlemedim yani herhangi bir kilitleme şifrem yok. cyper ringi aldıktan sonra sanırım açmak için bu şifre gerekiyormuş herhangi bir sıkıntı olmadan direkt olarak istediğim şifreyle açabilir miyim ? yoksa illa satın aldığım adamın cyper ringe bastığı şifreyle mi açmak zorundayım ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.