Arkadaşlar 4 ay önce char açtım. ara ara oynuyordum. Diğer çarla Malzemler alıp ucuza Banlanan Çarımla Satıyordum.
Kısacası Merchant CHAR olarak kullandım.
iki bilgisayarım var evde birinde warior digeri rogue47 level (banlanan)
Warior ile kesimden geldim emc ye diger çarımda orada item filan satıyordu. bi kaç item bıraktım ona bide kesim den Mp recovery bi OK düşmüştü onu deniyim dedim. gittim skill sıfırladım okçu oldum filan ..
neyse yatmıcam bişeyde deniyim dedim köpeklere gittim. hiç bi partiye girmedim 2-3 köpek öldürdüm yanımdan biri geçti durdu parti attı kabul etmedim. 2-3 köpek daha kestim. town dedim
KÜT DC yedim.
Hiç bir zaman KOxp Kullanmadım.! BUG filan zaten yapmadım bilmiyorum bilsemde yapmam. Partiler ile işim olmaz kendi wariorum ile gidiyorum ts basıyor yapıyordum.
neyse gittim ko sitesinden baktım . party thitd toools yazıyor ne anlama geldiğini bilmiyorum. ama block999 yazıyor.
acaba diyorum ben 40k 50k dan binlerce görev itemi aldım onları 100 150 k dan satıyordum.
benim invetory görev itemi dolu diye koxp sanıptamı banladılar.
Lütfen biri önayak olsun . Bi ticket filan yazmama yardımcı olun. içinde çok rahat 200gb -300 gb item vardı. item bank olarak kullanıyordum barkiralar lupuslar vsvsvs wariorumla kestiklerimi onun ile satıyordum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme