Şimdi Ara

Charım Banlandı. Yardım edin Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 4 ay önce char açtım. ara ara oynuyordum. Diğer çarla Malzemler alıp ucuza Banlanan Çarımla Satıyordum.

Kısacası Merchant CHAR olarak kullandım.

iki bilgisayarım var evde birinde warior digeri rogue47 level (banlanan)

Warior ile kesimden geldim emc ye diger çarımda orada item filan satıyordu. bi kaç item bıraktım ona bide kesim den Mp recovery bi OK düşmüştü onu deniyim dedim. gittim skill sıfırladım okçu oldum filan ..

apelere gittim. deneme amaçlı YATTTIM. :D

neyse yatmıcam bişeyde deniyim dedim köpeklere gittim. hiç bi partiye girmedim 2-3 köpek öldürdüm yanımdan biri geçti durdu parti attı kabul etmedim. 2-3 köpek daha kestim. town dedim

KÜT DC yedim.

Hiç bir zaman KOxp Kullanmadım.! BUG filan zaten yapmadım bilmiyorum bilsemde yapmam. Partiler ile işim olmaz kendi wariorum ile gidiyorum ts basıyor yapıyordum.

neyse gittim ko sitesinden baktım . party thitd toools yazıyor ne anlama geldiğini bilmiyorum. ama block999 yazıyor.

acaba diyorum ben 40k 50k dan binlerce görev itemi aldım onları 100 150 k dan satıyordum.

benim invetory görev itemi dolu diye koxp sanıptamı banladılar.

Lütfen biri önayak olsun . Bi ticket filan yazmama yardımcı olun. içinde çok rahat 200gb -300 gb item vardı. item bank olarak kullanıyordum barkiralar lupuslar vsvsvs wariorumla kestiklerimi onun ile satıyordum.

• koxptan banlanmışın ama artık açmazlar bence çok zor açmalarıı
  • Koxp mu kullanıyordun yoksa düze ellemi kasıyordun bilemem ama banını actıramassın bosuna ugrasma
  • vuey vey getti 200gp 300gp ona yandım:D
  • yok kesinlikle koxp ta yok. koxp olan partilere karılımda yok. elle manuel zr skill zr skill

Bu arada Manesin Gm kim ? yardım edin lütfen.
  • ha bu arada bi ayrıntıyı yazmayı unutmuşum.

Oyuna proxy ile girmiştim.

acaba diyorum benim kullandığım proxy i başka bir koxperdemi kullanmış olabilirmi.

???
  • buyur kardeş

Manes GMS

El Morad= :Saphyr:
    Karus= Saphyr
    Dark Character= DarkSaphyr

El Morad= ProdigalSon
    Karus= Deception
    Dark Character= NemesisTheVile
  • levelin kactı +50 degilse cok üzülmene gerek yok
  • yok hiç kasmadım çarı sadece pazarda kullanıyordum 4x küsürdü ama küsürünü bile bilmiyorum artık siz düşünün okadar alakam yoktu ..!

üzülmememmi okadar itemim vardı.
    !! off off
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeadRi-61

levelin kactı +50 degilse cok üzülmene gerek yok

Level ezikmiş galiba.Ama 200-300 gblik item
  • 47 idi enson level geçtimmi geçmedimmi bilmiyorum. !
  • Buqün Forumda Biri Yazmıştı Bu IP yüzünden banLanan oLuomuş Diye F9DeviL biLe sadece IP yüzünden banLanmış..!!
  • GEÇMİŞ OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: WARRI0R

S.A.

Arkadaşlar 4 ay önce char açtım. ara ara oynuyordum. Diğer çarla Malzemler alıp ucuza Banlanan Çarımla Satıyordum.

Kısacası Merchant CHAR olarak kullandım.

iki bilgisayarım var evde birinde warior digeri rogue47 level (banlanan)

Warior ile kesimden geldim emc ye diger çarımda orada item filan satıyordu. bi kaç item bıraktım ona bide kesim den Mp recovery bi OK düşmüştü onu deniyim dedim. gittim skill sıfırladım okçu oldum filan ..

apelere gittim. deneme amaçlı YATTTIM. :D

neyse yatmıcam bişeyde deniyim dedim köpeklere gittim. hiç bi partiye girmedim 2-3 köpek öldürdüm yanımdan biri geçti durdu parti attı kabul etmedim. 2-3 köpek daha kestim. town dedim

KÜT DC yedim.

Hiç bir zaman KOxp Kullanmadım.! BUG filan zaten yapmadım bilmiyorum bilsemde yapmam. Partiler ile işim olmaz kendi wariorum ile gidiyorum ts basıyor yapıyordum.

neyse gittim ko sitesinden baktım . party thitd toools yazıyor ne anlama geldiğini bilmiyorum. ama block999 yazıyor.

acaba diyorum ben 40k 50k dan binlerce görev itemi aldım onları 100 150 k dan satıyordum.

benim invetory görev itemi dolu diye koxp sanıptamı banladılar.

Lütfen biri önayak olsun . Bi ticket filan yazmama yardımcı olun. içinde çok rahat 200gb -300 gb item vardı. item bank olarak kullanıyordum barkiralar lupuslar vsvsvs wariorumla kestiklerimi onun ile satıyordum.

• Arkadaşlar. Banlanmanın Mantığı nedir ???

İki bilgisayarda aynı ip numarası kullanıyordu.

biri bi kaç köpek öldürüp gelmiş digeri maradonda idi.

Peki Banlandı tamam. Gerçek çarım 6x Level olan neden banlanmadı ??

Bana şu ban olayını ayrınıtıllı bi anlatın lütfen.

Gerçek çarımı açamayıyorum korkudan acaba oda banlanıcakmı diye LÜTFEN: !
  • AYNI OLAY I BIZZAT YAŞIYAN BİRİ OLARAK SANA TEK KELİME DİYECEĞİM. UGRAŞMA AÇILMAZ.

MUHTELEMEN SENİN GÖZÜNDE DEGERSİZ BELKİ DEGERİNİ BİLE BİLMEDİĞİN BİR İTEM VARDIR. ONU ALMAK İÇİN YAPILAN Bİ OYUNDUR.

BENİMDE PAZAR CHARIM VARDI. LEVELİ 44. PRİESTTİM. ÖYLESİNE DOLANIYORDUM CZ DE EZİQ PARTİLERE GİRİP BUFF FİLAN VERİYODUM.

LESATH GÖRDÜM BOWDA PARTİYE DEN YAZDIM WARİORUN BİRİ GELDİ ASILDI LESATH A SON WURUŞTA ORC LARDAN GELİP WARİORU KESTİLER O ARADA BİRİ LESATH I KESTİ TIKLADIM DROPU ALDIM BENİ KESTİLER ANLIK BİR OLAYDI.

ÇİTİN SHİELD DÜŞMÜŞTÜ . TABİ OZAMAN ONUN NE OLDUĞUNU BİLE BİLMİYORUM. WARİOR SORDU NE DÜŞTÜ DİE İSMİNİ YAZDIM İŞTE.

BANA VER SANA SET VEREYİM SUNU VEREYİM BUNU VEREYİM FİLAN DEDİ. ANLADIM DEGERLİ BİRŞEY OLDUĞUNU. ÇIKTIM PARTİDEN

Bİ KAÇ BİŞEY SATMAK İÇİN PAZARA KURDUM ÇARI . 2-3 SAAT GEÇTİ GELDİM BAKTIM BİŞEY SATILMAMIŞ. BANKAYA GİTTİM MALLARI KOYDUM

KÜT bann

MUHTELEMEN WARRİOR GİTTİ SAĞDA SOLDA KONUŞTU BUDA AÇ Bİ GM NİN KULAĞINA GİTTİ. ÇARPTILAR İŞTE ...

BAŞKA AÇIKLAMASI YOK

• quote:

Orjinalden alıntı: enes199404

vuey vey getti 200gp 300gp ona yandım:D

ee artık yuhh...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.