Şimdi Ara

CHARIM KAYBOLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet saçma gelicek ama 15 dakika önce Dc yedim serverlara bakıyorum yarısı open yarısı crowded gaiada oynuyorum önce lagdandır dedim yok,97 lvl char kayboldu yan charlarda öyle defalardır deniyorum aynı....

CHARIM KAYBOLDU

• Bug.duzelir biraz snra
  • evetya oyuna bile almıyor dc verior sürekli pre olduğu halde neden bole bişi olduki acaba ?
  • Bendede var şuanda aynı sorun.serverler kapanıp acılınca duzelecek sanırım
  • öylesine create new demek geliyo içimden bakalım nolacak diye şimdi bi saçmalık olur 97 lvl gider yerine yeni açtığım ezik kalır kalbime iner ,,, açıkcası normal bişey değil ya bu,, işe bakın ki birde hacklesinlermi şimdi joymaxı, tüm verileride silsinler herkes benim gibi boş ekrana bakıp "noldu la chara" diye ağzı açık kalsın öyle

• ama nedense serverlerin nir kısımı easy diğer kalanlar populate ve crewded hala..
  • girdim charımın nickni kullanabilirdik durumuna bakdım uygun dedi cancel yapıp cıktım direk ne işdir serveler pert
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    charım kayboldu yardım pls
    19 yıl önce açıldı
    Telefonum hacklendi, çaresizim!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen bir anda dc yedikde hala giremioruz oyunlara :D
  • Serverlerde hata meydana geldı kesın.gırdı dıye gozukenlerde oyunda deıl sızın gıbı charlar gozukmuyor.sabırla beklıyoruz bakaLım duzelsin diye...
  • Canım sıkıldı beklemekten
  • işe bak ya alexandırdaki char sorunsuz ksamaya devam ederken phoenixde ki görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: efshaane

Canım sıkıldı beklemekten

aynen.... tamda yatmaya gidecektim, partye girdim baktım dc sonrası malum zaten
  • azonce denedim bnde gaiaya alıo ama 99 luk çar göstermio boş gelio nedense diğer cara almıo neptunedeki 100 lüğe :)
  • Bende eldoradoya giremıyorum bot fılan ayarlı tam koydum pcyı kenara dc yedım.bıde bayram namazı war sabah.dinden imandan cıkarmak ıcın mı ypıolar ya :)
  • durup duruken neden bole bişi yaptıkı bu joymax ekibi ?
  • bence onlar yapmadı.kendiliğnden oldu ama hla farkedemediler.yada duzeltmeye çalısıyolar.umarım 2.seceneği yapıyolardır
  • database savelediler. 10dk bakım var
  • Troydan başladılar duzeltmeye
  • tüm serverler check.düzeLdi işte.acılınca gircez :) databese save oldgunu dusunmuyorum ayrıca
  • server oflıne fln bişiler yazıo bi bilgisi olan varmı boşuna beklemiyelim uzun surecek bişiyse ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.