Şimdi Ara

charım nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img292.imageshack.us/img292/2707/200742202729bi2.jpg

charımın üstünde;

War Pauldron ( 1000 çeşit bonusu var.)
    Gerisi Full +7 fp

Elimde +7 md diğer elimde +7 cleaver var.

sizce charım mdyi tamamlayınca görürmü veya nelaer tamamlamam gerekir fikirlerinizi bekliyorum

• chitin 7 diz, md7 al 1 adet daha, takılarını düzenle ardream için soruyosan daha cok sey alman gerekir ama lv e yönelik soruyosan chitin 7 ve mdler işini görür bnm fikrim bide takılarını diz
  • Kötü char Ama para ve lvl kasip itemlerini tamamla
  • Ardream için diyorsan ideal olarak +7 chitin set veya +8 fp set almalısın.Dual +7 md veya dual +8 cleavler al.En az lvl 57 ol.Ardreamda çok iyi iş yaparsın.ama combo bilmek shard.
  • gerçei sölemek gerekirse carın irenç werewolf kesebiliosan bravo
  • Bn yenı yenı kasıorum ve itemlerim Dual shard rebirh +2 chitin set rebirth kekuri +0 dual +9 takılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: P.K

Ardream için diyorsan ideal olarak +7 chitin set veya +8 fp set almalısın.Dual +7 md veya dual +8 cleavler al.En az lvl 57 ol.Ardreamda çok iyi iş yaparsın.ama combo bilmek shard.

ardream için demedim ama combo biliyorum.minor combomuda bayağı bi geliştirdim.ekranda görünmüyo yazılar en azından onu söyliyim. bana şu anda md lazım ama çok pahalı piyasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    charım kayboldu yardım pls
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kınayt Onlayn

gerçei sölemek gerekirse carın irenç werewolf kesebiliosan bravo

960 buffla 6-7 pot kullanarak troll bile kesebiliyorum
  • quote:

okadar da abartma yaw...sen diger elinede md +7 al..war pauldronuda bosver full fp +7 dız takılarıda +8 flan yaptın mı tmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

quote:

okadar da abartma yaw...sen diger elinede md +7 al..war pauldronuda bosver full fp +7 dız takılarıda +8 flan yaptın mı tmm

war pauldronun 12 dex bonus 100 hp bonus falan var. +7 fpnin dex basınca sadece 12 dex bonusu oluyo sence fpmi war pauldronmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.