beyler charım soyulduu yardım edermısnızzz net dustuu 15 dk chara bır gırdım hıc bısı kalmamıs allahtan fazla ıtem yoktuu +9 clever dual +8 chitinset +3 pp vardıı xD ama gıttı napıcam sıfre deıstırımmıı yenı ıtemler alacam (NOT(sifre bılınmıorduu
ustune bir soguk su ıc
sallıo xD dikkat edin
ohaa 4 oldu 1 günde ne bu boyle ya:S bende soyuldum
Puff Sallıyor Bu Herif
zaten salladı belıı +9 clewar dualmıs bide:D olurda yanı bıraz insana tuaf gelıyor:D
YA OLABİLİR DE BENDE İNANMIYORUM
ADAMDA +9 DUAL CLEVER ÜSTÜNE +8 CHİN SET BİDE +3 PP OLCAK AZ İTEM VAR DİYE TEPKİ VERCEK İDDEA EDERİM Kİ NOOBUN TEKİDİR HAYAL GÜCÜ İLE +7 CLEVERLARI +9 +5 CHİNLER +8 OLMUSTUR +3 DEX KOLYE +3 PP GENELDE BUNLAR EZİKMİŞ GİBİ TAVRANMAZ KENDİNİ Bİ HALT SANARLAR ..... İYİ ANLARIM BUNLARIN TİPİNDEN OYUNDA BUNLARLA UGRASIYORUZ
AGA 100K VERSENE PARALARIM YAN CARDA KALDI BEN OYUNA GİRİNCE 100M VERİRİM DİYO BİRİDE BANA BUGÜN :)KS YAPAN BÖYLE BEBELER DOLU TRADE HARC YAPMAYA CALISANLAR, NOOB MAGELER PARTY ATIP EXE YATIRMALARI,KÜFÜR SİMDİ BİDE MARODONDA G3 CLAN SAHİPLERİ MARODONDA PAZAR DA BULUNAN ARKADASLARA CLAN ATIP PELERİN CANAVARINA CEKİYOLAR SONRA SİZİ KESİYOLAR PARALAR ONLARA GİDİYOR BENİM TAVSİYEM BUNLARA ALDANMAYALIM MARDONDA HATTA G3 CLANA GİRMEYİN BENİM TAVSİYEM DOGRU SÖYLELYİM BENİM ARKIN CLANI G3 VE GÜNDE BAZEN 500M KAZANIYO YAPMA DİYORUM ANLAMIYO MİLLETİN HAKINI YEMEGİN İLERDE COK ÜZÜLÜRSÜNÜZ .... BİDE SALLAM KARDESİM YAW :9 AYIPTIR OLAN VAR OLMAYAN VAR
oyuna qirerken suan soyulabilirsiniz davaları var dns yoluyla qirmiom shard için qünde 15 20 pm + g1team dan 10 gb kazandınız letterleride qeliordu en eüzeli bronz - oyuna qirmesın ama bu da kesın cozum deıl oyuna para vermek isteyenlerde var
avedon 8 im kayıp
herkes 500 er milyon yollasın lütfen server çiper
nickim FAKEMAN
%100 sallama
he is özenti ziyaaaaaaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme