Şimdi Ara

Charıma Yorumlara Göre 80 Gear Alıcam :Lütfen: Fikirler!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel Olarak şu ana kadar combat esnasında bir sorun yaşadığmı düşünmedim ama şu kötü bu iyi şunu şöyle düzenleyebilirsin gibi yorumlar ve fikirlere ihtiyacım var : )...

yardımcı olursanız çok sevinirim...

armory link aşaıda

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Azjol-Nerub&n=Sa%C3%A9barfARmory ' den Saébarf

teşekkürler

• ... mm char cok mu kötü kmse en ufak bir fikir bile sunmamış : ) ..
  • unholy olarak level kasman çok iyi bir şey deil blood olarak kasmanı önerirdim ayrıca zaten 79 lvlsin ney önerebilirizki?
  • ben donanimsal olarak istemiştim.. giyisi falan silah yani..
  • 80 olunca direk HClere akıp milleti ve kendini zor durumda bırakmak yerine 75+ dungeonlardan başlayacaksın. Olmadı 1-2 epic yaptırırsın, zaten 80de orta halli bi gearla 2k dps yaparsın ki HCler için yeterlidir. Yani ne önerebiliriz ki yapacakların bunlar gear kimse kimseye bişey öneremez DK dps isen takacağın plateler gemler enchantlar bellidir.
  • arkadaşım lvl kasarken hiç bi giysi silaha ihtiyacın yok öyle önemli 80 ol günde 5-6 heroic gir 1 haftaya 2 parça t8.5 alırsın zaten. Ellini sallasan 58 tane conquest geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 11 Ağustos 2009; 20:57:26 >
  • pekı tesekkurler smdiden ap 2.2k zaten.. : ) .. onu bi 3.5 k yaptımmı yatarım ben de : ) öyle bi sorim dedim yne falsomuz olmasın die : ) tskkrler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir titansteel mace ile kafalık yaptır..Yada Axe için HoL heroic gir..Zaten oyun basit..80 olunca Heroic girip item tamamlıcaksın,sonra naxx,Os, diye gider..Bunlardan sonra EoE,VoA yapıcaksın(ki yeni gelen instance'de de iyi itemler var).sonra ulduar bu kadar yani..Tavsiyeye gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.