Beyler dun 12 gb cektım carnacta.Nolur nolmaz diye sifremi degıstırdım.Bugun baya oynadım saat 5 gıbı dısarı cıktım.Sonra 7 de geldım ınvaıled pass yazdı.Game firste sıfremı unuttum dedım girdiginiz msn adresi yanlıs dedı.Nasıl olurda msn adresiyle beraber charı alıyolar.itmlerımde kıtlıydı.Anlamıyorum.Arkdaslar bılgısı olan varmı bu konu da :S
cewap basit keyloger :)
Arkadaş Cevabı Vermiş Zaten Keylogger
adam ozman benım oyundan cıkmamı beklemıs.bende oyundan cıkınca o arada gırmıs degıstırmıs herseyını
way canına ya charlarıda hackliyolar artık adam baktı dc verilsinmi sorusu çıkmadığı anda senin charı araklamış geçmiş olsun kardeşim size önerim ko için başka pc alın ve sadece ko yükleyin explorer ve msn olmasın
Geçmiş Olsn. Daha Sağlam ve Mümkünse Paralı Güvenlik Yazılımları Kullanırsan Daha Kâra geçersin.
ya yok artık ko falan oynamıcam.ıtemler kıtlı dıye bişi olmaz dıyoduk.adamlara helal olsun toptan aldılar.yapcak bişi yok o kadar para ve emek gitti işte.boyle bi oyunu bı daha neden oynayayım.yorumlar ıcın saolun
charıma gıremıorum bende sıfre yanlıs dıor bu ne ya baslıcam bole ıse
virüsleri yemeyin sizde kardesim bence hata sizde var :(
quote:
Orjinalden alıntı: CyberKiss
virüsleri yemeyin sizde kardesim bence hata sizde var :(
yaw ben unv nedenıyle kutahyadayım kardesım flan gırmıs galıba sıtelere ordan bulasmıs.yanı yapcak bişey kalmadı artık tek yapabılcegım tıcket atmak olcak.2 tane pre almıstım en son aldıgımın bılgılerı var onla denıcem bakalım.
Kaspersky İnternet Security yani son sürümünü indir 1 aylık kullan sonra format at tekrar kullan gerçekten göz açtırmıyor kaspersky..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme