S.a Arkadaşlar yardımı ve tavsiyesi olanlarlar ilgilenebilirse sevinirim ... Ronark ta 71 lvl gold premiumlu human rogue charın sifre ve mail adresi komple calınmıstır. oyuna ve siteye giremiyorum. Sifremi unuttum butonundan sifre degistirmeyi denedim mail adres degıstıgınden orayada sifre degıstırme kodları gelmiyor malesef. Charın gizli sorularını , seal/unseal sifrelerini hepsini biliyorum bu bilgiler bende mevcut. son gold premium haric butun uyelikleri kendi kredi kartımdan clickandbuy hesabı ile almıstım. Bu charın sifre , mail ve gizli sorularını nasıl geri alabirim bu konuda beni iyi bir sekilde aydınlatabilcek ve yardım edebilcek arkadaslar varsa memnun olurum.
charın adını gerçek ismini (kredi kartıyla tutuyosa yani) başka gold preli bi chardan tüm bilgilerini gönder ne cevap vercekler bi bak
veya charın yeni email adresini hacklemeye çalış(kendi msnine ekle fln)
gizli sorularıda bildiğinden msni hacklersen charını alırsın
başka bişeyde aklıma gelmidi
geçmiş olsun
uyeligi olmayan bir chardan biraz once turkce olarak bir ticket attım ama pek faydası olacagını sanmıyorum gibi geliyor. baska bir chara gold premium alsam ve turkce ticketla kurtarma sansım varmı acaba ?yoksa ugrasmaya degmezmi sizce bosuna birde gold premium almıyım yok yere.
Yardım edebilcek kimse yokmu arkadaslar bu konuda ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme