Şimdi Ara

Charını Korumak İsteyenLer Lütfen Buraya(Trade Hack iLe iLqiLi biLqiLer)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün CharımLa Beramusta oyundaydım BuyWarriorItems die bir char nerden bildiyse sende +7 giga var takas olurmu dedi ben eslanttaydım adam maradondaydı itemide 10 dk önce eslantta aldım adam raptor fln vercem dedi maradona indim trade attı oyundan cıktı hemen qirdi dediki dc oldum sonra bi daha trade attı bi daha cıktı heralde adam yapamadı.sonra bi kalktım başka bi masaya oturdum adam pm attı qel deqiselim dedi qittim trade attı dc oldu ben kibirlenmeye başladım arenaya qittim dc oldum oyuna qirmeye çalışıorm pass yanlış dior hemen msn adresine atıldım ADRESTE YANLIŞ DEDi.sonra arkın charı ile oyuna qirdik afedersiniz ama şerefsiz oc charı soymuştu.benim bidiqime qöre tradeyi o atınca hack başlar ben trade attım 2sn sorna charın idsini verdi hemen itemleri başka chara yolladık 2 sn sonra dc oldum qirdiqimizde qörev takılarını yakmıştı.Bu TRade Hack başLadı SERVERLEr Çökcek Eqer Biras Charınızın Benim Gibi Gitmesini İstemiorsanız KİMSEYE TRADE ATMAYIN YADA ALMAYIN BEN BU İŞİ SONUNA KADAR TAKİP ETCEM EGER TRADE ATANI BULURSAM ........

• Bak sende +7giganın olduğunu biliyorsa ztn senin şifreyi biliyordur ve önceden girip kontol etmiştir ve sonra başka charla girip trade ile sana böyle yaparkende o dclerindede senin şifreleri değişmiştir. sende trade hack yediğini sanmışsındır.trade hack için senin bilgisayara bağlanması lzm knighttada şuanda bu mümkün deil sen pc güvenliğinden emin ol şifrelerin başkasında olduğundan bu olay olmuştur büyük bir ihtimalle
  • Bu imkansız 24 saat onLiyeim bence bu bi cafede yapılıor ve o adam eslantta saqlam charları kontrol edior 24 saat onlineyim her hafta yada bir tehlike anında şifre deqisiorm 2.si qizli sorumu bi ben bi ALLAH bide ko yöneticileri bilior goldla itemler kitliydi şerefsiz itemi açıp qösterdi..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sertach

Bu imkansız 24 saat onLiyeim bence bu bi cafede yapılıor ve o adam eslantta saqlam charları kontrol edior 24 saat onlineyim her hafta yada bir tehlike anında şifre deqisiorm 2.si qizli sorumu bi ben bi ALLAH bide ko yöneticileri bilior goldla itemler kitliydi şerefsiz itemi açıp qösterdi..!

+7giganı önceden bilmesi imkansız g.o ama sen trade hack yediğini düşün ama öyle deil neyse...
  • evt kardeş nerden anlıycan hackci olduğu geeçmiş olsun inş bulursun
  • KÖTÜ OLMUS SENİN İÇİN
  • kardeşLerim şimdi msn nerden buldu diorm msn de deqismiş tam 10 sn önce charı qeri aldım asıl msn me o adresin msn sinin şifre deqisme formu qeldi deqistim charın itemleri açmış sadece qörev takıları var bunu yapanı buLursam :@@@@@@ bilmiom hack te olaßilir
  • quote:

kardeşLerim şimdi msn nerden buldu diorm msn de deqismiş tam 10 sn önce charı qeri aldım asıl msn me o adresin msn sinin şifre deqisme formu qeldi deqistim charın itemleri açmış sadece qörev takıları var bunu yapanı buLursam :@@@@@@ bilmiom hack te olaßilir

pcnde trojan, güvendiğin birinde şifreler varsa vs. olmadan hem msn hem char değişemezler trade hack diyon öncesinde sendeki itemleri biliyor tradeden sonra herşeyini değişiyorlar ben buna sadece gülerim tradeye bağlarsan
  • ama bu durumda böle oluor Beramusta kaç tane arkadaşım oturuor soyulmuor ben soyuluorm wede trade fln işi ile oluor soyan adam benn BuyWarriorItems dior çok karışık kafam!!!!
  • İtemleri açıp almış diyorsun da sen o an item kitlemedigine veya acmadıgına göre pc nde önceden beri keylogger varmış demekki
  • Cafede Deep Freze Var bide akinsoft oLunca deep freze açmak Zor Kırcaksın ancak bide ilçede yaşıorus kücük biyer fazla oynayan yok yane oyun oynayan fazla adam yok hepsi tanıdık bu kadar büyük hackerlik yapcak adamda yok ama ben bu işi çözmeye çalışcam EGER TRADe Hack Deilse Kesin ve net olarak Tanıdık Biri.BiLqiLerinis İçin saoLun !!!
  • Ya Bu Konuyu biLen bi Admin BakaßiLirmi bi BaqLantı Kuraßilirmiyis Çok ÖnemLi yardım Ederseniz Sewinirim Satsam 500 ytL'Lik iTem Yardım EdeßiLirseniz Çok SEwinirim
  • pc de trojen olmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: kooooz

pc de trojen olmasın

Yanlış Anlama Ama O Kelog Deil Miydi?

Keylogır wardır ondan Geçmiş Olsun...
  • quote:

Cafede Deep Freze Var bide akinsoft oLunca deep freze açmak Zor Kırcaksın ancak bide ilçede yaşıorus kücük biyer fazla oynayan yok yane oyun oynayan fazla adam yok hepsi tanıdık bu kadar büyük hackerlik yapcak adamda yok ama ben bu işi çözmeye çalışcam EGER TRADe Hack Deilse Kesin ve net olarak Tanıdık Biri.BiLqiLerinis İçin saoLun !!!

dostum bu köy kasaba ilçe ile alakalı deil pc korsanları 1kere pcye ulaştıklarında her türlü bilgiyi kendi pclerine çekerler ufak bir trojan vs sayesinde yada dost kazığı trade hack deil bu
  • quote:

Cafede Deep Freze Var bide akinsoft oLunca deep freze açmak Zor Kırcaksın ancak bide ilçede yaşıorus kücük biyer fazla oynayan yok yane oyun oynayan fazla adam yok hepsi tanıdık bu kadar büyük hackerlik yapcak adamda yok ama ben bu işi çözmeye çalışcam EGER TRADe Hack Deilse Kesin ve net olarak Tanıdık Biri.BiLqiLerinis İçin saoLun !!!

1. Deep Freeze $ifrelerini Saniyeler Icinde Bulan Programlar Var ki Eger $ifre sadece rakamlardan veya harflerden olu$uyosa daha kolay..
    2. Kilitli Itemleri Acabildiyse Makinanda Onceden keylogger Trojan benzeri Casus Yazilimlar Yukluydu bunun ba$ka aciklamasi yok.
    3. Trade Hack Diye Bir$ey Yok o Oncedendi Artik Tum Oyun Ici i$lemler K' nin Sunucularinda K2 Nin Db Sinden Gercekle$tiriliyo Hicbi $ekilde IP Adresiniz veya Ba$ka Adresiniz Tradedeki Kullanicilara Gitmez.
    4. Gecmi$ Olsun
    5. Biraz Daha Dikkatli Olmaniz Dilegiyle.

• kardeşlerm çok teşekkür ederim akLımı başıma qetirdiniz .
    1.Trade hAck yok
    2.ben trojen olmayan masadayken hackelyemedi trojen olan masaya qeçince hackLedi
    3.belli etmemek için trade hacke baqLadı
    4.bi kere charımı satmıştım qeri aldım cocukta hackerdi.
    5. bunların HEPSİ TANIDIK BİRİNİN YANE BİLDİGİM COCUK SOYDU ANLAMINA geLior Çok SaoLunn !!
  • bence olayın mantıklı bı acıklaması var.cafeden bırılerı senın sıfrenı gordu yada otrudugun bılglerden bırıne trojan koydu.ve kafeden bırılerının hekledıgını dusunmesın dıe de trade hack palavrası attılar.sende buna ınanınca adamlar rahatlıkla soydu seni.gıt bence o cafeye charalara falan bı bak bı arastırma yap derım

Edit=Bak ben yazarken sende oyle oldugunu dusunup yazmıssın.bence gıt o cocuga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 14 Ağustos 2007; 10:13:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.