Şimdi Ara

Chario marka hoparlörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Chario marka hoparlörlerden dinleyen veya sahip olan arkadaşlar yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim. Almaya değermi ? Özellikle pegasus modelini merak ediyorum.

http://en.charioworld.com/

Chario marka hoparlörler

• mdz02 M kullanıcısına yanıt
    ben de senin sayende merak ettim bu hoparlörü, umarım bilen, dinleyen birileri çıkar ve kafamızda biraz şekillenir.
  • Arkadaşlar günaydın, chario syntar 533 alma arefesindeyim.Dinleme deneme imkanım yok .Chario hoparlörler high-end olarak tanımlanıyor.Bilen ,dinleyen yok mu? Türkiye2ye actual power getiriyor.Acil bilgi lazım.
     Chario marka hoparlörler Chario marka hoparlörler

• Bir arkadaşımda dinleme fırsatım oldu bookshelf modelini. Midleri ve tizleri gayet iyi idi. Ama Bas performansını beğenmedim, kabin rezonansı duyulur seviyede idi. Bir de kaplamasını beğenmedim açıkçası, ucuz gözüküyordu. Diğer modelleri bilemeyeceğim, diğer modellerde baslardaki durum yok ise alınır diye düşünüyorum.
  • 1975 de kurulmuş İtalyan Firması...Daha önce birkaç kez Türkiye 'ye ithal edilmişti ama o dönemdeki modelleri Sonus Faber 'in Cremona ve Stradivari gibi fantastik görünümlü rakipleri karşısında başarılı olamamıştı. En öne çıkan model de URSA MAJOR du. Piccolo sinema sistemi ve Hercules subwooferı da o dönemin üst seviye sistemleriydi...
    Academy SOVRAN ile de ciddi dergilerden iyi sonuçlar çıkardı.
    Şimdilerde yeni bir atak içinde alt seri modelleri de iddialı ama özellikle Syntar serisi için bahsedilen kabin kolorasyonu şikayeti için dinlemek gerekir. Ben Constellation Delphinus dinledim ve çok etkilendim. Tek problemi Omajı düşük ve güç istemesi...
    Ama Syntar 'ı hi-end diye nitelememek lazım ...

Constellation ve Academy serileri ise
  • satıcıların dediğine bakarsanız tüm ürünleri hi-end zaten
    dinlemeden alacaksanız bile en azından kullanıcı çok, daha önce iyi yada kötü yorumlar almış, testleri yapılmış marka ve model seçin hiç olmaz ise.
    Türkiye ye yeni girmiş, kullanıcısı hiç olmayan yada sınırlı, satıcısının bu marka ve modeli ne kadar süre ile satacağı belli olmayan bir marka modeli hiç dinlemeden
    sırf merak olsun diye almak bence tam bir macera olur.
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim,benim için çok faydalı oldu.
  • dalgakıran D kullanıcısına yanıt
    Elinizdeki bütçeyi , dinlediğiniz müzik türlerini , beklentinizi ve sisteminizi belirtirseniz başka speaker tavsiyeleri alabilirisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.