Şimdi Ara

Charmy Dont Killed Lord Yarkan :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ne kdar ugrassmada YaRkiyi kesemedim ..cumartesi günü oyunada giremöiorum.. Can sıkıntısı ss koyayım dedim..

Başladım Lord kesmeye ^^

Başarısız

başariz:D

Beyler sakın hepsi aynı zamna çekilmiş demeynin aynı kişileri görüp cünkü hep aynı 8 kişi gidioruk ve hep bizim pt den biri kesiodu :)

• Olsun Hic olmasa lordla karsı karsıya kamısın
  • önemli olan ona yaklaşabilmek.bi zmn sende kesersin
  • Lord yarkanla kaç kez karşı karşıya kaldım da ne oldu ben ezik charımla.Kesemedikten sonra gerisi neye yarar.

LvL:5x
    server:babel
  • aynen öle bende kesemedim saten:D

YA Dc yedim Ya öldüm Ya lag cok oldu
  • senin şu kız tipi 64 lvlde spearı fln tutarken yere giriyo
    NOT:İNŞ kesersin bir gün
  • hehe bende bu sabah kesiyordum..
    aksilik ise DC'di ..
    tam kesicem benden tahminen 20 yada 30k fazla dmg vuran adam öldü tp oldu yeniden geldi ve ben ölmemiştim o arada ayrıca o sırada en fazla dmg veren bendim yarkana.. hp %5'di..
    ve aniden DC oLdum o an realde Gm'lerden birinin karşımda olmasını isterdim ama Gm istemezdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    @Yardım@--Cursed HearT--
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel resimler..kesememişsin ama olsun..bir gun kesersin
  • Peki bu Yarkan'ı int'çi mi kesti str'ci mi ??
  • STR
  • charmy bn Dj burda bnm nie resmim yoq lennn o sosun fotosunuda oraya koymasan daha güzel olurdu cünkü sosun +4 crt12 fln ama bi işe yaramıo bn o adamın lord'kestiğini görmedim we bu fotoda o sosunun caty de olduğu zaman işte lord kılled caty

• aga sen grecedemisin acil bi cevap yazar san sevinirim eger gerecedeyse ultra_boy a bir pm veya msg box at
  • ben alpdeyim charmy de aşpsde
  • quote:

Orjinalden alıntı: dearty

charmy bn Dj burda bnm nie resmim yoq lennn o sosun fotosunuda oraya koymasan daha güzel olurdu cünkü sosun +4 crt12 fln ama bi işe yaramıo bn o adamın lord'kestiğini görmedim we bu fotoda o sosunun caty de olduğu zaman işte lord kılled caty

bu resim güzelmiş valla

• elitelerin arasında bi ben diil hılton bile yattıysa üzülmeme gerek yoq zaten üzülmüyomda
  • İngilizce bilmeden ingilizce başlık açılmasın keza gülünç durumlar oluşuyor...
    Hatta bilinse bile açılmasın...Dilimize sahip çıkalım...
  • kardeş biz dilimize zaten sahip çıkıyoruz ama bu oyunda lordu kesince killed yazıyo arkadaşımızda dont killed demiş bu dili mizi aşağı indirmez oyunda biz Turk luğumuzu zaten ön plana çıkarıyoruz merak etmene gerek yoq
  • bosver ya ben her gun sabah aksam kesiyom da noluyo bi sureden sonra sıkıyo hergun hergun ya offffff saka tabi en daha karsılasamadım bile
  • HER ZAMAN KESİO İŞTE UÇA UÇA GİDİYO KESİYO SONRA İTEMLERİ TOPLUYOO
  • Yanlış görmediysem seal of sun u 1 gold a satıyordu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KueRaKa -- 2 Mayıs 2007; 19:45:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.