Arkadaşlar bu genel olarak herkes de böyle mi ? Chatte yazılanlar hariç tüm item bilgileri olsun, görev mesajları olsun, her şey çok küçük. Yaklaşarak ancak okuyabiliyorum.
Evet öyle ben bakmadım fakat ayarlarda büyütme seçeneği olduğunu tahmin ediyorum. Oyuna giriş yaptığımda bakar haber veririm.
ben kurcaladım biraz ayarları ama pek öyle bir seçenek yok gibi. Ya da ben bulamamış olabilirim. Eğer bulursan yazarsan sevinirim. :)
quote:
Orijinalden alıntı: xbilinmiyor
ben kurcaladım biraz ayarları ama pek öyle bir seçenek yok gibi. Ya da ben bulamamış olabilirim. Eğer bulursan yazarsan sevinirim. :)
Options kısmına gir ordan UI bölümünde en başta Scale ALL UI gibi bir seçenek var onu yükseltirsen tüm hepsi büyüyor. Yada onun 1 altında HP/MP var ordan istediğini seçip onun bir altında bulunan yerden büyültüp küçültebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
quote:
Options kısmına gir ordan UI bölümünde en başta Scale ALL UI gibi bir seçenek var onu yükseltirsen tüm hepsi büyüyor. Yada onun 1 altında HP/MP var ordan istediğini seçip onun bir altında bulunan yerden büyültüp küçültebilirsin.
Eyv. çok sağol kardeşim :) Şu bekleme olayını da bi düzeltseler 10 numara oyun :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
quote:
Eyv. çok sağol kardeşim :) Şu bekleme olayını da bi düzeltseler 10 numara oyun :)
Rica ederim. Bekleme olayı birazda olsa inicek bu patchden sonra