Şimdi Ara

Chat siteleri (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
3
Favori
21.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

stormcoller ayıcıgını dün gördüm sarı turuncumsu ve kahverengi karışımı ve üstünde kırmızı tshirt var dimi :D

Kırmızı coca cola atkısı var ama webcam tam bogazdan aldığı için t-shirt gibi görünüyor biraz yaşlandığı ve hiç yıkamadığımız için de bembeyaz ayı turunculaştı üstünde hafif kahverengileymeler oldu :)
  • online misin bakıcam bulucam senie :D
  • quote:

online misin bakıcam bulucam senie :D

Online ım arada ayıcığı değiştirip fok yada penguen de koyabilirim yada ayıcığın üstüne kağıda birşeyler yazabilirim
    Senin webcamde ne var ya da tipin nası onu söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 23 Ocak 2010; 2:59:05 >
  • pm isterimmmm
  • .com/community/viewtopic.php?f=6&t=27&sid=16b180b23ed38214b3de9477c520c448
    Lost a girl...
    She was from Turky and where on holiday in The Netherlands.
    I am Dutch 2, was a nice confersation.
    Sanırım biri kızım diye kandırmış hiç bi Türk kızın bu sitede takılcağını sanmam
  • :D:D:D
    seni bulacaaam olum seni bulacaam
    bu arada yaşıtım brezilyalı çok güzel bi kızla konuşuyodum ingiltereliyim dedim
    turkiyede dogdum dedim yazın londraya gidicem ben 2 ay ana dilim gibi olsun diye ingilizce tesadufe bakarrmısın kız benden once londraya dil kursuna gidicem dedi :D
    ve kız gercekten cok hoş msn'imi istedi verdim baya uzun zamandır konuşuyoruz yaklasık 1 bucuk saat oldu :=)
  • quote:

:D:D:D
    turkiyede dogdum dedim yazın londraya gidicem ben 2 ay ana dilim gibi olsun diye ingilizce tesadufe bakarrmısın kız benden once londraya dil kursuna gidicem dedi :D
    ve kız gercekten cok hoş msn'imi istedi verdim baya uzun zamandır konuşuyoruz yaklasık 1 bucuk saat oldu :=)

no ss no güven
  • arkadaş gece gündüz farketmiyor chatroulette nasıl bir yer yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylpc

quote:

:D:D:D

no ss no güven

ok wait a sec please =) yemeni yesin gelsin msn'den camera atıcam :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF033

arkadaş gece gündüz farketmiyor chatroulette nasıl bir yer yaa

chatroulette da köpek çıktı bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: splitz

http://www.****/yeah_chickenisdelicious#r=jeeMNf8

arkadasın**** gözuken yeri ju-stin.tv dir arkadaslar. siz googleye yeah_chickenisdelicious bunu yazarsanız linke ulaşırsınız.
  • SPLİTZ kız gitti la:D sandalye bos kaldı:(
  • geldi aga
  • Laaaaan şişme bebeği şey yapanı gördüm tam ss alıyordum kapattı. Bebeğin yüzü anime filmlerdeki gibiydi
  • aga sarışın kızla çirkin bi kız var sarışın show yaptı la ss ler alındı kalite pek iyi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylpc -- 23 Ocak 2010; 4:47:20 >
  • PM pls
  • F9> zenci erkek çıkıyor >F9> çinli erkek çıkıyor >F9> ingiliz sarhoş erkekler çıkıyor >F9> istanbul tshirtlü gariban türk evladı çıkıyor >F9> köpekler çıkıyor >F9> güzel 2 hatun çıkıyor >F9> ayıcıklar çıkıyor >F9> kara döngü böyle sonsuza dek sürüp gidiyor...
  • olm ju$tine gelin la
  • ashley'S e değil mi? yandan türkçe şeyler yazın da okuyalım şifreyi unuttum ben :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.