bu sitede karşı tarafın görüntüsünü görmek zorundamıyız ? kapatılmıyor mu ?
orada karşı tarafın pencerisne mause i götür video audio olarka 2 kutu tiklenmiş. onları kaldırırsan karşı tarafın ne sesi nede goruntüsü gelir aynı işlemi kendi pencerenden kendin içinde yaparsan senin görüntün-sesin karşı tarafa iletilmez...
yapıyorum ama yine görüntüleri gelio.
quote:
Orijinalden alıntı: YamYamPokemon
Webcam olarak yayın yapan süper bi site buldum ben.Ziyaretçi olarakta izleyebiliyorsun.Ama bildiğiniz siteler değil
pm isterük
bangbross
quote:
Orijinalden alıntı: aybeerk
quote:
Webcam olarak yayın yapan süper bi site buldum ben.Ziyaretçi olarakta izleyebiliyorsun.Ama bildiğiniz siteler değil
pm isterük
PM alırsak hiç fena olmaz.
ya chatroulette'de cok güzel kızlar buluyorum ama bazen gülesim gelio ingilizcem ana dilim gibi ama insan utanıyo yüz yüze :D
ya chatroulettede şimdi bi manyak denk geldi yine herif çırılçıplak mastürbasyon yapıyo ve tamda orgazm olurken denk geldi bu gece şanssız gecmdeyim galiba :/
O kadar gezindim sadece 2 bayan denk geldi. Bununla birlikte bir dünya erkek ve bir kaç tane .. banlanmamak için nasıl yazmalı bilmiyorum ama.. Aksiyon yapan dallama denk geldi :D
haha bi tek ben değilmişim :D
arkadşlar bi site vardı böle çet odası seçiosun giriyosun. kamerasız çok güzel adı neydi ? bilindik de bi site?
quote:
pm pm pm
Gelen pmlere cevap attım
quote:
Orijinalden alıntı: Bluepower
quote:
pm pm pm
Yolladım
quote:
Gelen pmlere cevap attım
quote:
Orijinalden alıntı: Bluepower
quote: