Şimdi Ara

Chat siteleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
3
Favori
21.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.iddin.com
  • Webcam açıyoduk bir sitede neydi o chat.... idi
  • www.chatroulette.com
  • Heh oydu teşekkürler
  • yanlız o görüntülü chat sitesine bi girdim direk 2 tane sütyenli kız çıktı annem diyor ne onlar öle. hay allah bin belasını versin o kızların
  • www.chatroulette.com

bu sitede karşı tarafın görüntüsünü görmek zorundamıyız ? kapatılmıyor mu ?
  • Webcam olarak yayın yapan süper bi site buldum ben.Ziyaretçi olarakta izleyebiliyorsun.Ama bildiğiniz siteler değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandal59

www.chatroulette.com

bu sitede karşı tarafın görüntüsünü görmek zorundamıyız ? kapatılmıyor mu ?

orada karşı tarafın pencerisne mause i götür video audio olarka 2 kutu tiklenmiş. onları kaldırırsan karşı tarafın ne sesi nede goruntüsü gelir aynı işlemi kendi pencerenden kendin içinde yaparsan senin görüntün-sesin karşı tarafa iletilmez...
  • yapıyorum ama yine görüntüleri gelio.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

Webcam olarak yayın yapan süper bi site buldum ben.Ziyaretçi olarakta izleyebiliyorsun.Ama bildiğiniz siteler değil

pm isterük
  • bangbross
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybeerk

quote:

Webcam olarak yayın yapan süper bi site buldum ben.Ziyaretçi olarakta izleyebiliyorsun.Ama bildiğiniz siteler değil

pm isterük

PM alırsak hiç fena olmaz.
  • ya chatroulette'de cok güzel kızlar buluyorum ama bazen gülesim gelio ingilizcem ana dilim gibi ama insan utanıyo yüz yüze :D
  • ya chatroulettede şimdi bi manyak denk geldi yine herif çırılçıplak mastürbasyon yapıyo ve tamda orgazm olurken denk geldi bu gece şanssız gecmdeyim galiba :/
  • O kadar gezindim sadece 2 bayan denk geldi. Bununla birlikte bir dünya erkek ve bir kaç tane .. banlanmamak için nasıl yazmalı bilmiyorum ama.. Aksiyon yapan dallama denk geldi :D
  • haha bi tek ben değilmişim :D

arkadşlar bi site vardı böle çet odası seçiosun giriyosun. kamerasız çok güzel adı neydi ? bilindik de bi site?
  • quote:

pm pm pm
  • Gelen pmlere cevap attım

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

pm pm pm

Yolladım
  • quote:

Gelen pmlere cevap attım

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

pm pm pm

Yolladım

pm pls
  • ya yokmu adam gibi chat sitesi odalı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.