Webcam olarak yayın yapan süper bi site buldum ben.Ziyaretçi olarakta izleyebiliyorsun.Ama bildiğiniz siteler değil
pm pm pm
Yolladım
pm pls
Yollandı !
web camin önüne coca colanın bayaa bir önce dağıttığı coca cola ayılarından birini(coca colarının dağıttığı her oyuncaktan evde 2 adet var :) ) koydum izliyordum öyle herkes nasıl olsa next yapıyodu beni biri çıktı sırıttı ilk baş sonra köpegini falan gösterdi bide baya siyah ekranlı çıkıyodu onların Türkler olduğunu tahmin ediyorum beni gören var mı hiç ?
chatroulette az önce lan yazdım karşılık sen kimsin lan diye geldi oha dedim türk çıktı eleman tam nerden dicektim çıktı şidm bir daha türk denk geldi
quote:
Orijinalden alıntı: YamYamPokemon
Gelen pmlere cevap attım
quote:
Orijinalden alıntı: Bluepower
quote:
Webcam olarak yayın yapan süper bi site buldum ben.Ziyaretçi olarakta izleyebiliyorsun.Ama bildiğiniz siteler değil
pm pm pm
Yolladım
pm pm pm
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ylpc
quote:
Gelen pmlere cevap attım
quote:
quote:
pm pm pm
Yolladım
pm pls
Yollandı !
gelmedi:S
yaz şuraya ya ne pm si
pm iterüükkk
Pm
PM PM PM
quote:
quote:
quote:
Gelen pmlere cevap attım
quote:
quote:
pm pm pm
Yolladım
pm pls
Yollandı !
dstumbi pm de ben alabilirmiyim
pm falan gelmiyor
chatrulet pek iyi değil la o kadar next cektık bı tane kız gelmedı 1 tane adam buldum yabancı salağın teki bende cam olmadı içinmi gelmıor ne:Ğ
bu ne la böyle millete sütyenli kız çıkar bize de kılı göbekli aleti salmış çayıra elizabeth le çelik çomak oynayan adam çıkar gece gece uykum kaçtı sinirim bozuldu o neydi öyle ya
bu ne la böyle millete sütyenli kız çıkar bize de kılı göbekli aleti salmış çayıra elizabeth le çelik çomak oynayan adam çıkar gece gece uykum kaçtı sinirim bozuldu o neydi öyle ya
sütyenli karılar niye bana denk gelmiyo off
quote:
Orijinalden alıntı: Carp3dieM
sütyenli karılar niye bana denk gelmiyo off
aynen
elizabet yapan adamı az önce gördüm bide hello how are you felan yazıyo südyenli karı isterük
quote:
quote:
quote:
Gelen pmlere cevap attım
quote:
quote: