Bildirim
Chat siteleri (14. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Daha demin girdim ve 10 dk takıldım. Karşıma pek fazla kız çıkmadı ne yazık ki. Elimizdekiler
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: FBcoskunFB
olamaz böyle bir güzellik.brezilya japon karışımı bir hatun.müzikle felan uğraşıyo,6 kız birlikte kalıyolarmış brezilyada.konuşurken resmen eridim pc karşısında.
Çoşşkun abi bu fake tir yaa -
ne zaman açsam sıvazcılar çıkıyo yav
ama iki defada salatalıklı kız çıktı -
quote:
Orijinalden alıntı: John___Doe
quote:
olamaz böyle bir güzellik.brezilya japon karışımı bir hatun.müzikle felan uğraşıyo,6 kız birlikte kalıyolarmış brezilyada.konuşurken resmen eridim pc karşısında.
Çoşşkun abi bu fake tir yaa
Yok deil.baska bir sarki soyleyin felan dedim hep yapti.bu resimler facebook hesabindan. -
Next -
http://www.blogtv.com/people/hasan0002
konuşmalara bak koptum ulan
-
pm -
chatrolette kameram ters gozukuyor neden olabilir acaba -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Reasonable
Bir tane Fransız buldum ChatRoulletten onla konuşuyorum şu sıralar.
Webcami varmiydi?eger yoksa biri bizi yiyo.bende tanistim bi fransizla.msn den konusuyoz.haftasonu kendi pc mden webcam acabilirim dedi.birkac foto gonderdi.eger yalan deilse dehset bi hatun.
Ozellikle ingilizler bi fena oluyo.ne dediysem yaptilar
coskun konusma özetini pm göndersene çok merak ettim ne dedin -
arkadaşlar Catroulette Entering... diyor fakat bir türlü açılmıyor site neden olabilir acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: drakin
arkadaşlar Catroulette Entering... diyor fakat bir türlü açılmıyor site neden olabilir acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: darqdemon
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bluepower
quote:
Orijinalden alıntı: YamYamPokemon
Webcam olarak yayın yapan süper bi site buldum ben.Ziyaretçi olarakta izleyebiliyorsun.Ama bildiğiniz siteler değil
pm pm pm
aa hani banaa -
quote:
Orijinalden alıntı: YamYamPokemon
Webcam olarak yayın yapan süper bi site buldum ben.Ziyaretçi olarakta izleyebiliyorsun.Ama bildiğiniz siteler değil
Pm isterik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X