Şimdi Ara

Chat siteleri (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
276
Cevap
3
Favori
21.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler Türkler bile türk kardeşlerine küfrediyo inanamıyorum ya ne terbiyesizlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluPassione

beyler Türkler bile türk kardeşlerine küfrediyo inanamıyorum ya ne terbiyesizlik.

evet hocam bu konuda haklısın.Dün bir tanesi banada rast geldi.Adama söyledim bari türk kardeşine yapma ama işte..
  • pm
  • direkt "asl?" diye soran öküzlerden olmayalım, olanları uyaralım arkadaşlar.
  • msjım bulunsun
  • Ahahahah dayının tipe gel
     Chat siteleri
  • Paso next,paso çavuş
  • ChatRoulette'çiler bu akşam bir bayan var sakın onu kaçırmayın. Kumral renkli saçları. Ne istediysem gösterdi, ne dediysem yaptı Bir adet SS alabildim ancak ondada hiçbirşey belli olmuyor. Biraz araştırın karşınıza çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 4 Şubat 2010; 4:45:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBcoskunFB

quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable
    Bir tane Fransız buldum ChatRoulletten onla konuşuyorum şu sıralar.

Webcami varmiydi?eger yoksa biri bizi yiyo.bende tanistim bi fransizla.msn den konusuyoz.haftasonu kendi pc mden webcam acabilirim dedi.birkac foto gonderdi.eger yalan deilse dehset bi hatun.

Ozellikle ingilizler bi fena oluyo.ne dediysem yaptilar

Valla benim konuştuğum amerika'dan bir kızdı. Ben demeden ne yaptıysa yaptı. Sürekli bir daha ister misin diye sordu
  • Forumchu,

Ben bahsettiğin özelliklere sahip üç taneye aynı anda rastladım. O gece sabahladık. Karşılıklı çalıştık, bayağı eğlendik. Amerikanlar bu işten anlıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Historia Calamitatum -- 4 Şubat 2010; 5:08:52 >
  • Az önce karşılaştığım Türk hanginizdi, bende Gs forması vardı
  • Video olabilir mi o bahsettiğinizBu ihtimal her zaman var.Kıvanç Tatlıtuğ bile olsanız bunu gözardı etmeyin.Sizin videonuzu kaydeder sonrada başkalarına gösterir.
    Split cam ve camtasıo studio gibi programlardan bihabersiniz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBcoskunFB

quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable
    Bir tane Fransız buldum ChatRoulletten onla konuşuyorum şu sıralar.

Webcami varmiydi?eger yoksa biri bizi yiyo.bende tanistim bi fransizla.msn den konusuyoz.haftasonu kendi pc mden webcam acabilirim dedi.birkac foto gonderdi.eger yalan deilse dehset bi hatun.

Ozellikle ingilizler bi fena oluyo.ne dediysem yaptilar

Yok hocam benimki 15-16 yaşlarında kamera falan da açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Video olabilir mi o bahsettiğinizBu ihtimal her zaman var.Kıvanç Tatlıtuğ bile olsanız bunu gözardı etmeyin.Sizin videonuzu kaydeder sonrada başkalarına gösterir.

Hocam video falan değil. Ne dediysem yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

quote:

Video olabilir mi o bahsettiğinizBu ihtimal her zaman var.Kıvanç Tatlıtuğ bile olsanız bunu gözardı etmeyin.Sizin videonuzu kaydeder sonrada başkalarına gösterir.

Elinle 2,3,4,5 yapan kız videoları var,el sallayan v.b.
    Siz genede dikkat edin.Anormallik sezmezsiniz aklınızıcın ucundan geçmez ama videodu izlediğiniz.
    Ha bu arada kızın her dediğinizi yapmasıda enteresan.
  • quote:

quote:

quote:

Siz genede dikkat edin.Anormallik sezmezsiniz aklınızıcın ucundan geçmez ama videodu izlediğiniz.

Hocam öyle bir şey olsaydı anlardım zaten. Kız dediğim gibi ne dediysem yaptı. Sordu bi daha ister misin falan diye tekrar yaptı. Sonra bağlantı koptu msn i alamadan
  • Yok mu Jus-tin de bişeyler ?
  • Duman dinleyen masum yabancılar

Chat siteleri

Chat siteleri

Chat siteleri

Chat siteleri

Chat siteleri
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam öyle bir şey olsaydı anlardım zaten. Kız dediğim gibi ne dediysem yaptı. Sordu bi daha ister misin falan diye tekrar yaptı. Sonra bağlantı koptu msn i alamadan

Tamamdır kardeşim öyle diyorsan öyledirAma dikkatli olalım sonra youtube de görmeyelim kendimizi
  • olamaz böyle bir güzellik.brezilya japon karışımı bir hatun.müzikle felan uğraşıyo,6 kız birlikte kalıyolarmış brezilyada.konuşurken resmen eridim pc karşısında.

Chat siteleri

Chat siteleri

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.