Şimdi Ara

chatroulette kadın soyundu babam içeri girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya tam kadınla muhabbet ediyoduk soyunmaya basladı malum yerını gosterdı felan babam bı gırdı ıcerıye o neydı lan ac bakayım dedı bende hemen next dedım bu seferde erkeklıkten caymıs bırı cıktı gerisini siz düşünün

• Baban seni alıcı-verici zannetcek.
  • gerçeği söyleyeceksin ki durum daha fena olmasın. ama biraz değiştirerek; baba reklam açıldı bende aniden şaşırıp kapattım. sen aç deyince görme diye hemen bir sonraki sayfaya ilerle dedim bu sefer daha saçmasapan bir şey çıktı. özür dilerim ama ben interneti böyle kullanan biri değilim. o zaten seni anlar. sonra yapacağın ilk iş bilgisayar masasını kapıya doğru çevirmek, böylece gelen geçen göremez ne olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -onur

gerçeği söyleyeceksin ki durum daha fena olmasın. ama biraz değiştirerek; baba reklam açıldı bende aniden şaşırıp kapattım. sen aç deyince görme diye hemen bir sonraki sayfaya ilerle dedim bu sefer daha saçmasapan bir şey çıktı. özür dilerim ama ben interneti böyle kullanan biri değilim. o zaten seni anlar. sonra yapacağın ilk iş bilgisayar masasını kapıya doğru çevirmek, böylece gelen geçen göremez ne olduğunu.

benim yöntem
  • Site atsanıza len bi bakaydık
  • quote:

Orijinalden alıntı: -onur

gerçeği söyleyeceksin ki durum daha fena olmasın. ama biraz değiştirerek; baba reklam açıldı bende aniden şaşırıp kapattım. sen aç deyince görme diye hemen bir sonraki sayfaya ilerle dedim bu sefer daha saçmasapan bir şey çıktı. özür dilerim ama ben interneti böyle kullanan biri değilim. o zaten seni anlar. sonra yapacağın ilk iş bilgisayar masasını kapıya doğru çevirmek, böylece gelen geçen göremez ne olduğunu.

Hey yavrum hey.!

• quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Site atsanıza len bi bakaydık

Herife mi bakacan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Brakisefal

quote:

Herife mi bakacan?

Karı kıza bakayım diyom.

• oLm hic mi yardımlasma yok sende ya. Diceksin ki baba yavruya bak taş gibi burda olsada gruba baglasak sora baban yumusar zaten olay kapanır
  • Babalar, oğullarının karşı cinsle ilgilenmesini gururla seyrederler.
  • Sende benim durumdasın sana tavsiyem kapak yaptır kenarlara ben yaptırdım rahatım
    Ben yakalansam ne kadar utancagımı tahmin edemiyorum
    Edit SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_helboy -- 18 Aralık 2009; 23:55:43 >
  • yarısı turk ztn sitenin :) chatroulette.com adresi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Brakisefal

quote:

Herife mi bakacan?

Karı kıza bakayım diyom.

chatroulette.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebboy -- 19 Aralık 2009; 0:07:48 >

• babalar oğullarının karı kızla ilgilenmesini sever
    masaüstü arkaplanı doğa resmi. ara sıra gelip olm güzel bi kız resmi koysana şuraya doğayı napcan diyo
  • Lan ordaki erkekler masturbasyon yapıyolar lan.Mahsulleri toplayıp kaçtım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_helboy

Sende benim durumdasın sana tavsiyem kapak yaptır kenarlara ben yaptırdım rahatım
    Ben yakalansam ne kadar utancagımı tahmin edemiyorum
    Edit SS

one be

• 1 tane kız gelmedi erkeklikten çıkmış tipler geldi
  • abaza dolu bu cetrulet
  • Valla bana gzel 7-8 hatun geldi. Öldüm kaynak kalmadı.ben yatar .artık ölecem xd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.