Şimdi Ara

CheatHappens Lifetime Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık Cheathappens.com lisansı. 100 dolara alınmıştı. Yarı fiyatına satıyorum. Ömür boyu istediğiniz oyunun hilelerini indirebilirsiniz.

Fiyat: ₺140
    Ödeme: Yapıkredi, Enpara, Sanalpazar

Sanalpazar ödemelerinde %5 komisyonlu fiyatı ile satılacaktır. Sanalpazar üzerinden alımlarda taksitli alma avantajınız vardır.

Alacak arkadaşla telefon görüşmeleri ile işlem gerçekleşecektir. Önce para tahsil edilecek daha sonra hesap alacak kişinin eposta adresine devir edilecektir.

Hesap Kanıtı:
     CheatHappens Lifetime Hesabı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incu6us -- 6 Ocak 2016; 17:20:09 >

• Şu an promosyonda 75$ ömür boyu fiyat iyi ama düşünmek lazım trainera bu para verilirmi acep
  • quote:

Orijinalden alıntı: magistra86

Şu an promosyonda 75$ ömür boyu fiyat iyi ama düşünmek lazım trainera bu para verilirmi acep

Hocam veriliyor.

Birde sadece ben kullanmadım abim ve kuzenimin ihtiyacı olduğu zaman onlarada verdim. Aman tanıdıklara vermemek lazım yoksa hesap elden gider

Aşırı oyun oynayan kişiler olduğumuz için özellikle fps oyunların hard/elite modlarında çok takılıyorduk. Oyunun tamamını hileli oynamak hiç zevk vermiyor ama 1 ay uğraşıp geçemediğimiz bölümler oluyordu. Açılçası canımız sıkılıcağına cüzdanımız sıkılsın dedik aldık hesabı. 3 ay sonra iş hayatım başlıyor oyunlara pek zaman ayıramayacağım için yarı fiyatına oyun delisi arkadaşlar yararlansın istedim hocam. Alan arkadaş daha sonra yine satabilir. Eskiyen biten bir şey değil sonuçta

• incu6us kullanıcısına yanıt
    Cahilliğime verin fakat zaten her oyunun hilelerini arayınca bulamıyor muyuz internette? Mesela bu sıradan bulunan kodlardan harici ne oluyorki burada acaba? Sırf meraktan soruyorum. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: JMaharaja

Cahilliğime verin fakat zaten her oyunun hilelerini arayınca bulamıyor muyuz internette? Mesela bu sıradan bulunan kodlardan harici ne oluyorki burada acaba? Sırf meraktan soruyorum. (:

Bazı oyunların sadece promo hilelerini buluyorsunuz. Atıyorum full hile de sınırsız can, sınırsız ammo, sınırsız el bombası özelliği varken promo hileler sadece tanıtım amaçlı olup sınırsız el bombası içeriyor. Bunun yanında özellikle çok güncellenen oyunların free sürüm hileleri zor bulunuyor ve bilgisayarınız içinde risk taşıyor olabilir.

Ayrıca trainer talep edebiliyorsunuz. Lifetime hesap ile her ay hesabınıza 100 RC puanı ekleniyor. Talep edilen trainer'ların yapım sırası kullanıcıların istedikleri oyuna yatırdıkları RC puanı ile belirleniyor. En çok RC puanı alan oyunun çok kısa bir sürede trainer'ı çıkıyor.

Belki daha çok özelliği bulunabilir sitenin ama ben trainer indirme ve trainer talebinde bulunma özelliklerini kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incu6us -- 7 Şubat 2016; 17:58:29 >

• incu6us kullanıcısına yanıt
    Anladım. Cevabınız için çok teşekkür eder, hayırlı satışlar dilerim. (:
  • Hocan Sins of a solar empire rebellion 1.90 trainer verirsen ucretini ve rebilirim. Oynadığım tek oyunda bu yüzden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.