Şimdi Ara

Check-up yaptıranınız varmı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
6
Favori
102.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben İstanbul Laboratuvarlarının temel check up kampanyalarından yararlanmıştım dört beş ay önce ama paketleri farklı yani kadın erkek çocuk diye ayrılıyor. Burada inceleyebilirsiniz

http://www.labistanbul.net/?s=check+up+fiyatlar%C4%B1

http://www.labistanbul.net/check-up/
  • Nefriyana N kullanıcısına yanıt
    Merhaba ankarada chek-up yaptıracak olanlar ulaşsın demişsiniz. Yardımcı olurmusunuz. @Nefriyana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok kapsamlı bir check up nerede yaptırabiliriz ?
  • bende izmirde check up yaptırmak istiyorum
    çeşit çeşit hastalıklar belirmeye başladı ortalıklarda
    izmirde hem bütçeye uygun hemde tüm tetkitlerin yapıldığı bir adres önerebilirmisiniz?
    yolun başındayken komple bir vücut taraması yaptırmak istiyorum

vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkürler
  • gulcepeXXX G kullanıcısına yanıt
    Nerede yapılıyor, adres verin gidek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 0 mesajlıların yazdıklarına pek itibar etmeyin derim. Pek iyi niyetli gelmediler bana...

• tatli45 T kullanıcısına yanıt
    Meraba yaptirdinizmi chec_up

• Bu check-up da tam olarak hangi hastalıklar görülüyor?Galiba bunların paketleri varmış.
    Mesela kulak çınlaması gibi şeyleri tespit edebiliyor mu check-up?
  • Sengul_Sonmez S kullanıcısına yanıt
    Kapsam ve fiyatlari yazin lutfen

• Yaptırmak istiyorum avrupa yakasında yardimci olabilecek bilgi verebilecek varsa özelden yazsin lütfen

Tam kapsamli 349 tl ve doktor kullanma haklariniz dahil..

• Sengul_Sonmez S kullanıcısına yanıt
    Adres ve iletişim numarası verirmisiniz lütfen

yukarıda numara ve isim vermiş. pelin hanım, mesajlarınız yeterince okunuyor, flood yapmazsanız güzel olur.

Tabiki istanbul gaziosmanpasa ortomedica hastanesi0850 228 9450ismim sengul ararsaniz sengul hanimla gorusmk istiyorum derseniz yardmci olurum

• Ücretsiz detaylı kontrol yöntemini söylüyorum. Gidin bir araştırma hastanesine (misal okmeydanı ssk) dahiliye randevu alın. kontrol için geldim diyin. gerekli şeyler yapılır. sonra kardiyolojiden randevu alın, kontrol için geldim diyin. bu şekilde alınabilecek bütün bölümlerden randevu alabilirsiniz. dandik sağlık merkezleri yada özel hastanelerde yapılacak tetkiklerden çok daha iyileri yapılır. Hemde çok hızlı. Her bölüme ayrı ayrı gittiniz içinde, çok daha verimli olur. burda canı sıkıldıkça giden arkadaşım var. en son kardiyolojiye gitti, ssk okmeydanı, sintigrafi falan çekildi ertesi gün. çekim sonuç falan hepsi maks 1 saat sürdü. özel hastaneye gitseniz, "problem olabilir ek olarak hede hödö çekmemiz lazım, şu kadar para" diye soyarlar. :)
  • ernestitoo E kullanıcısına yanıt
    Ist. Oturuyosaniz gaziosmanpasada 349 tl

• DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hiç check up falan yaptırmadım ama yaptırmak istiyorum ist avrupa yakasındayım fakat öyle kim ugrasırki git gel
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Her bölüm için 2 kere gidip geliyorsunuz, muayene testler sonuçlar. Ama her bölüm için ayrı ayrı muayene olmuş oluyorsunuz. Öteki türlü temel şeyler var yapılıyor sadece, 1-2 günde bitiyor genel check up. Zaten devlet hastanesi dahiliye bölümüne gittiğinizde, testlerin büyük çoğunluğunu bir kerede hallediyorsunuz. Çoğu iş dahiliyede çünkü. Ondan sonra KBB'a, göz'e, de başka bir gün gidebilirsiniz. Ben şanşlıyım, evim okmeydanı sskya birkaç yüz metre. birkaç blok yanında. bakkala gider gibi çıkıp testti muayeneydi yaptırıp geliyorum :) randevu alırsanız, sabah erken saatlere denk getirip, aç gelirseniz, muayene sonrası hemen kan verebilirsiniz. böylece açken bakılması gereken şeyler bir dahaki güne kalmamış olur. Aynı şey özel hastane içinde geçerli tabi.
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Hocam bende zaten 4. leventte oturuyorum ama cidden sabah kalkıp git gel yani cidden zor yani şimdi ne kadar fark edebilirki benim zaten temel baktıracağım yerler. Göz, Boğaz(troid bezi), burun yanında da bakılsın diğer yerler check up sonuçta kısa sürede bitiyor bir de
  • Devlet hastanleri ya da fakülteler yapıyor mu check-up? Samsunda nerde, ne kadara yaptırabilirim?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.