Şimdi Ara

Check-up yaptıranınız varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
6
Favori
102.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de istanbulda arıyorum aslında.Doktor arkadaşlar pahalı olan ve taahhüt edilmsi gereken önemli testleri belirtirlerse ona göre soralım edelim
  • ben bu işin içersindeyim check up öle iki testle olucak iş değil en az 32 parametreden geçmen gerek.Onunda fiyatları pahalı bir şekilde oluyor.İstanbulda yaptırmak istiyorsan benle iritbata geçersin.Bu konuyla ilgili aydınlatırım ben seni.
  • SGK karşılamıyor mu gidip bir devlet hastanesinde ücretsiz yaptıramıyor muyuz? Üni öğrencisiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 25 Kasım 2012; 19:00:39 >
  • check up öyle çok pahalı bir şey değil en fazla 200 tl ekonomik check up
  • aynen 200 tl ama içersiisnden sadece kan sayımı olabilior üriner ve batın ultrasonları olmuyor.
  • Çekap bilgilerinin çoğu yurtdışına gidiyor.

En tehlikelisi de kan tahlili.
  • Ankara'da özel ve güvenilir bir kurumda checkup yaptırmak isteyenler bana ulaşabilir. Bu konuda yardımcı olabilirim..
  • deneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxcalevera -- 18 Şubat 2013; 18:05:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgrafik

Çekap bilgilerinin çoğu yurtdışına gidiyor.

ne demek istediniz hocam?
  • ankarada kampanya duyan var mı
  • bende ist da araştırıyorum istanbulcheckup merkezi ile medical park arasında kaldım istckp merkezi 500 tl medical park ta 600 diyordu bir ay önce sormuştum sanırım ama bu iki yerin içerikleri hakkında pek bilgim yok hangisi daha detaylı yapar ve güvenilirdir onu araştırıyorum@
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicolasBrody

quote:

Orijinalden alıntı: sgrafik

Çekap bilgilerinin çoğu yurtdışına gidiyor.

ne demek istediniz hocam?

Zorunlu değilseniz sağlık bilgilerinizi ve özellikle kanınızı hiçbir yere vermeyin demek istedim.

Kan bilgidir. Bir toplumun kanını toplarsanız toplumun geçmişini ve geleceğini çözmek mümkün olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.dede

ankarada yaptırdım ben arkadaşlar fena degildi hemen bittiwww.ankaracheckupmerkezi.com

Sen kaç tl ye yaptırdın ve nekadar zamanını aldı hepsini yaptırmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar checkup olayı tabi ki önemli ama bu işi ilk önce işinin uzmanı birisine sorup yapın.Yoksa özeller de koyulan check-up lar genelde cebinden paranı almaya bakar.Ve seni gereksiz bir sürü görüntülemeye sokarlar.İşin kötüsü bu ve bu benzeri görüntüleme cihazlarını doktorlar zorunlu olmadıkça kullanılmaması görüşündeler.Onun yerine ekg ,kan sayımı felan yaptırın ama dediğim gibi doktorunuz istemediyse boş yere görüntüleme ile radyasyon almayın.
  • Ben check up yaptırmak istiyorum ama düzgün bi şey arıyorum.İstanbuldayım.Önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Merhaba arkadaşlar checkup olayı tabi ki önemli ama bu işi ilk önce işinin uzmanı birisine sorup yapın.Yoksa özeller de koyulan check-up lar genelde cebinden paranı almaya bakar.Ve seni gereksiz bir sürü görüntülemeye sokarlar.İşin kötüsü bu ve bu benzeri görüntüleme cihazlarını doktorlar zorunlu olmadıkça kullanılmaması görüşündeler.Onun yerine ekg ,kan sayımı felan yaptırın ama dediğim gibi doktorunuz istemediyse boş yere görüntüleme ile radyasyon almayın.

merhaba dostum acaba aile hekimine danışsanmı bende halsizlik yorgunluk vs var.

troid teşhisi kondu ilaç yutuyorum ama halen devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Merhaba arkadaşlar checkup olayı tabi ki önemli ama bu işi ilk önce işinin uzmanı birisine sorup yapın.Yoksa özeller de koyulan check-up lar genelde cebinden paranı almaya bakar.Ve seni gereksiz bir sürü görüntülemeye sokarlar.İşin kötüsü bu ve bu benzeri görüntüleme cihazlarını doktorlar zorunlu olmadıkça kullanılmaması görüşündeler.Onun yerine ekg ,kan sayımı felan yaptırın ama dediğim gibi doktorunuz istemediyse boş yere görüntüleme ile radyasyon almayın.

merhaba dostum acaba aile hekimine danışsanmı bende halsizlik yorgunluk vs var.

troid teşhisi kondu ilaç yutuyorum ama halen devam ediyor.

Danışın tabi ki.Bir problemi 3-4 doktora göstermekle daha kalıcı çözümler elde edersiniz.Belki tiroit değil de kansızlık vardır.Dediğim gibi tam teşkilatlı bir hastane olsun.Aile hekimi de olabilir tabi neden olmasın.

• daha yeni doğanların bütün bilgileri kayır ediliyordur, ki bence aşılar ilaçlar hastahanelerde üzerimizde deneniyor, yan etkileri de şikayetlere göre not alıyor.
    genetiği iyi olmayan milletler soykırıma tabi tutuluyordur, genetiği iyi olanların kafası asimile edilerek kendi çıkarlarına göre kullanıyorlardır.
    kan tahlillerimizin yurtdışına gönderildiğine inanıyorum arkadaşın dediği gibi, fakat ahanda şimdi ben hastalandım, kan vermemek gibi lüksüm yok, çözümünü bilen söylesin..

radyasyon meselesi maalesef mevcut, röntgende radyasyon var mı, çekapta emar hizmetini de veriyorlar mı? ha bide hemoroid, tırnak batması, göz tansiyonu, huzursuz bacak, uyku sorunu gibi hastalıklar da çekapla ortaya çıkar mı ? ( BU SORUMU BİLEN OLURSA MEMNUN OLURUM )

devlet çekapı karşılıyor mu? karşılasada devlete yaptırmam da.. randevulu bile 1 ay sürüyor sıra bekle, git, sıra, git gel git gel git gel...

çekap yaptırmam lazım, yaşım genç, kolay kolay hasta olmayan hayvan gibi ben, biçok hastalığım olmaya başladı.
    ellerim poşet taşıyınca şişiyor, yarım saat yürüyünce ayaklarım yoruluyor baya, kuyruksokumum içime batıyordu geçenlerde, boğazımda iltihap oldu, migren sinüzit sinir cabası.

hukuk bürosunda çalışıyorum, bi bayan işe başvuru yapmıştı, konuştuk biraz, dedi ki "daha önce medklinik gibi biyerlerde çalışıyormuş, patron kredi kartı bilgilerinin bazılarını bi firma araçılığıyla alıyormuş, insanları telefonla arıyorlarmış, ucuza çekap yapıyoruz, sizde % 50 indirim kazandınız, kredi kartınızı ilk 4 rakamı şu şu diyorlarmış ve son rakamlarını soruyorlarmış, o kişi ikna olursa bi kliniğe yönlendiriyorlarmış, sadece kan tahlili yapılıyormuş, 300 liraya anlaşmışlarsa karttan daha fazla çekiyorlarmış hatta yaptırmayanlardan kart no duydular ise yine çekiyorlarmış, bütün parayı çektikleri de olmuş.. şikayet olsada pek umursamıyorlarmış, 2 sene çalışmış, ortamda kotası dolunca güya vicdanı rahatsız olmuş.. ben digiturk'e başvurmuştum geçmişte, firmalarla anlaşıp telfon no satın alıyorlar, radyo ve tvde yalan reklam yapıyorlar, insanları ara, ör:ibrahim Tatlıses nerelidir sorusunu bildiniz uydu kazandınız diyerek, yayın paketlerini sat uydu da paralı monte de. bunu hayrına yaptığını İNANARAK yapan da vardı, işverenin yeğeni bozdu, ben de yapıyorum da dolandırıcılık bi anlamda, iyiymiş gibi kendini kandırarak avutmanın anlamı yok dedi o kişiye = ) ben yapmam dedim, işten ayrılırken canımı zor kurtardım, vasıflı olanı kaybetmeye işveren çok sinirleniyordu, bana çok vaatler verdi de aman haram para onun olsun, AH ALMAK KİMSEYE KALMAZ, kendinize yapılsa hoşunuza gitmeyecek hiçbişey KENDİNİZE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİZ HAYIR GETİRMEZ.

İstanbul'da en iyi neresi yapıyor acaba, tecrübeliler cevap bekliyorum..eksik yapılmadığını nasıl anlarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cop kedisi masil -- 5 Kasım 2013; 19:46:24 >

• cop kedisi masil kullanıcısına yanıt
    hocam ne içtiyseniz aynısından ben de istiyorum... ilaçların, aşıların üzerimizde denenmesi gibi birşey sözkonusu değil, kimsenin sizde oluşan yan etkileri vs. yi not ettiği de yok, kanlarınızı alıp yurtdışına gönderdiği de... bunları sağlık sektöründe olan bir insan olarak söylüyorum, inanıp inanmamak size kalmış...

sorduklarınıza gelince; röntgende çok ciddi miktarlarda olmamasına rağmen radyasyon vardır, x-ray sonuçta, mr ve usg de radyasyon yok, tomografide ciddi manada var, ama kimse size check-up yapıyoruz diye mr çekmez, sonuçta hangi bölgeye çekecekler tüm vücuda mı??... check-up ta hemoroid belli olmaz, çünkü muayenesi yapılmaz, ya makattan muayene ya da rektosigmoidoskopi gerekir. tırnağınızın battığını siz söylemezseniz kimse anlamaz, göz muayenesi içeren paketler mevcut, göz tansiyonu yapılacak muayenenin içeriğiyle alakalı olarak anlaşılabilir...

check-up ta yaptıkları kan tahlillerinin tamamını aile hekiminizde ücretsiz yapar, hatta a.c grafisini hastane vasıtasıyla çektirir, sadece karın bölgesinin usgsi yapılmaz, onun için de bu paralar verilmez açıkçası...

• önceden teşhis için ve tabi kafada "?" gidermek için güzel yöntem ama özeli tavsiye etmem güzel hizmet güzel para alıyolar kan tahlili idrar tahlili kalp grafisi akciger röntgen ve böbrek karaciğer usg ultrasonu gibi tetkitler devlet hastanelerinin check up merkezınde yapılıyor özele göre yarı fiyata hemde özel 500 devlet 200 lira aynı tettkitler sonuçta 2 3 saat de bitiyo ... ankara da olanlar için gazı ve hacettepe devlet hastenelrnın checp up merkezını tavsıye ederım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.