Bildirim
Check-up yaptıranınız varmı?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
geçen hafta yaptırdım hayatımda ilk kez üzüldüm doğrusu bazı olumsuzluklar çıktı ortaya
kalp ritim bozukluğu safra kesesinde kist varmış dalakta 1,3 cm boyutunda et parçası varmış ameliyatla alınacak eğer büyümeye devam ederse dedi dahiliye uzmanı
şirket anlaşmalı hastanede 140 tl ye birçok tetkik yapıldı. tam kan sayımı dışkı idrar tahlili böbrek mide karın vs. ultrasonu kalp ekg si
senede bir yapılması muhakkak gerekiyormuş. hiçbir sağlık problemi olmadığını iddia eden iş arkadaşımın böbreklerinde pirinç büyüklüğünde taş şeker yüksekliği çıktı
bende bişey yok demeyin çoğu hastalık sinsi sinsi ilerliyor yıllar sonra kanser olarak karşınıza çıkabiliyor. o zaman işte iş işten geçmiş oluyor
çevremde bazı insanlar var ben ömrümde doktor görmedim diye böbürleniyorlar ne kadar cahilce bir söz ya yıllar sonra check up yaptırdığında kanser olduğun anlaşılırsa ?
erken teşhis önemli birçok hastalığı ilerlemeden tespit edip tedavi olmak gerekiyor iş işten geçtikten sonra artık yapacak bişey klamıyor
kardeş sana tavsiyem kampanyaları takip et 200 tl civarı bir yer bulabilirsen hemen yaptır mutlaka çok önemli
-
quote:
Orijinalden alıntı: turkish_republic
geçen hafta yaptırdım hayatımda ilk kez üzüldüm doğrusu bazı olumsuzluklar çıktı ortaya
kalp ritim bozukluğu safra kesesinde kist varmış dalakta 1,3 cm boyutunda et parçası varmış ameliyatla alınacak eğer büyümeye devam ederse dedi dahiliye uzmanı
şirket anlaşmalı hastanede 140 tl ye birçok tetkik yapıldı. tam kan sayımı dışkı idrar tahlili böbrek mide karın vs. ultrasonu kalp ekg si
senede bir yapılması muhakkak gerekiyormuş. hiçbir sağlık problemi olmadığını iddia eden iş arkadaşımın böbreklerinde pirinç büyüklüğünde taş şeker yüksekliği çıktı
bende bişey yok demeyin çoğu hastalık sinsi sinsi ilerliyor yıllar sonra kanser olarak karşınıza çıkabiliyor. o zaman işte iş işten geçmiş oluyor
çevremde bazı insanlar var ben ömrümde doktor görmedim diye böbürleniyorlar ne kadar cahilce bir söz ya yıllar sonra check up yaptırdığında kanser olduğun anlaşılırsa ?
erken teşhis önemli birçok hastalığı ilerlemeden tespit edip tedavi olmak gerekiyor iş işten geçtikten sonra artık yapacak bişey klamıyor
kardeş sana tavsiyem kampanyaları takip et 200 tl civarı bir yer bulabilirsen hemen yaptır mutlaka çok önemli
Ne kadar sürer check-up sonuçlarını almak?Devlet hastahanelerinde yapılıyor mu?Kampanya da pek gözüme takılmıyor.
-
Aslında önemli bir olay ama pek kimse takmıyor.Ben sürekli kan bağışçısı olduğum için kan ile ilgili tetkikleri 3 ayda bir ücret vermeden yaptırmış oluyorum.Hele ki bulaşıcı hastalıklar hiç şakaya gelmez.Erken teşhis önemli... -
quote:
peki normal check-up ücreti konusunda bilgin var mı? 2 gün önce amcam kolon kanserine yenik düştü. anne ve babam için yaptırmak istiyorum fakat adam gibi birşey bulamadım. bilgisi olan varsa konu altındna paylaşırsa sevinirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: attila_khan
peki normal check-up ücreti konusunda bilgin var mı? 2 gün önce amcam kolon kanserine yenik düştü. anne ve babam için yaptırmak istiyorum fakat adam gibi birşey bulamadım. bilgisi olan varsa konu altındna paylaşırsa sevinirim.
Ben senin için araştırayım kanka var mı devlet hastanelerinde öyle bir olay. Eğer varsa yaptırırız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Middle Earth -- 12 Şubat 2012; 23:43:06 > -
quote:
check-up yaptırmak istiyorum ama güvenilir biryer arıyorum.
-
guncel
Silinebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 27 Ocak 2014; 21:11:07 > -
guncel
Silinebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 27 Ocak 2014; 21:11:20 > -
Ben yaptırdım gecen hafta medicheckline da.İyi güzeldi 2 saatte herseyi yaptılar bıttı.sonuçlarını da hemen degerlendırdıler.Özel bi hastanede yaptırıyorlar öneririm -
Kampanyalarını nasıl takip edebilirim. -
ssk karşılamıyor galıba dimi -
Yukarı...
Silinebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 27 Ocak 2014; 21:11:36 > -
Ankara'da check-up yaptırmak isteyenler varsa bana muhakkak ulaşın. Ben yeni yaptırdım. Hem fiyatı uygundu hemde çok memnun kaldım. -
merhaba
check-up yaptıracağım fakat bir sorum var. özel bir şirkette çalıştığım için anlaşmalı bir hast.ile uygun bir fiyata check-up yaptıcağım ve yapılacak testleri aşağıda vereceğim. bu testler yeterlimi? yani tam bir check-up için yeterlimi yoksa ücretten kısmak için bazı testleri buradan eledilermi?
yapılacak testler;
İç Hastalıkları Uzmanı Mua.
EKG
Akciğer Grafisi
Tüm Batın Ultrasonografisi
Tam Kan Sayımı (12 parametre)
Sedimantasyon
Açlık Kan Şekeri
SGPT
HDL Kolesterol
Total Kolesterol
Trigliserid
Kreatinin
Gaitada Gizli Kan
Tam İdrar Tahlili -
bende istanbulda check up yaptırmak istiyorum. fiyat bilgisine bir türlü rastlayamadım. hastane mi yoksa labaratuvar mı sizce? -
ankarada yaptırdım ben arkadaşlar fena degildi hemen bitti -
ben çok salağım -
arkadaşlar yakın zamanda check-up yaptıran var mı? izmir için fiyatlar nasıldır biliyor musunuz? -
check-up la ilgili olarak izmir için 200 tldir.32 parametreden oluşur.Tam detaylı check-up tır.Özel batı anadolu central hastanesi,martı tıp merkezi,zübeyde hanım tıp merkezi gibi anlaşmalı kurumlarımız mevcut.Ayrıca kapıda ödeme imkanınız var.
Benzer içerikler
- dışkının siyah olması ne belirtisi
- testis derisinde kızarıklık
- saça limon sürmek saçı döker mi
- muscoflex duo 75/8 mg kullananlar
- 42. gün elisa testi dünya sağlık örgütü
- ateş ölçer tavsiye
- en iyi tansiyon aleti
- en iyi termos markaları
- parmakla tansiyon ölçme
- ilaç içtikten sonra uyunur mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X